Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Recenze Nej mobil

Přidáno: 23. března 2011

Uživatel bez avatara

Nika

Vše v pořádku, mobil přišel nepoškozený, rychlé dodání

Pro:

• rychle dodání, pravidelné info. o stavu zásilky, super cena
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano
  • Ne

Recenze emailem

Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".

Přidáno: 3. ledna 2011

Chocenacka

Zákazník nedoporučuje obchod svým známým.
poradne si zkontrolujte pred nakupem (pripadne ihned po nakupu), zda ma telefon zaruku (zjistite to v kazdem autorizovanem obchodu) a zda je v nem cestina legalne a mobil urcen pro evropu. tezko verit, ze muj telefon byla vyjimka.

Pro:

• rychlost a levne ceny

Proti:

• mobil mi prisel, ale mesic po vyzkouseni jsem zjistila, ze na nej nemam zaruku(chtela jsem reklamovat nefunkcni tlacitko), protoze byl zakoupen pro stát Barmu, nahrano do nej ceske menu a prodano me v CR

Přidáno: 20. července 2010

makr

Zákazník nedoporučuje obchod svým známým.
Pokud vám zboží přijde OK a dokonce i za deklarovanou cenu, tak je vše v pořádku a zboží si užíváte. Pokud si ovšem dovolíte položit dotaz na nějaké nesrovnalosti, tak vás přejde chuť někomu dalšímu dávat tip na koupi v tomto obchodě. Odpovědi na emailové dotazy jsou zdlouhavé a nijak mě neuspokojily , i když jsem se dotazovala neustáve na jednu záležitost. Po 3 urgenci už mi nebylo odpovězeno vůbec. Můj čas je na toli drahý, že je mi ho líto mrhat. Proto nejsep přesvědčena, že příští nákup mobilního telefonu uskutečním právě u nejmobilu- společnosti.

Pro:

• není nutné chodit do kamenného obchodu, když víte, o které zboží máte zájem

Proti:

• podle mého názoru chybí vstřícnost od zaměstnanců, kteří vyřizují emailové dotazy. Odpovědi jsou nepřesné, někdy používají nepravdivé či pozměňující odpovědi.

Přidáno: 20. července 2010

Davidson

• kvalita komunikace
Zákazník doporučuje obchod svým známým.
Určitě doporučuji!

Pro:

• Velmi levné zboží.

Přidáno: 15. července 2010

budu nakupovat jinde

Pro:

• -

Proti:

• nedodržení ceny uvedené na internetu

Přidáno: 1. července 2010

Uživatel bez avatara

Anonym

Jen jsem se chtěl vybrečet a upozornit další najivní lidičky jako jsem já aby si dali pozor na internetovou firmu českételefony.cz . Nejen že neprodávají české telefony jak se v názvu chlubí ( dovoz Německo - V.Británie ), ale jejich jednání je poněkuď zavádějící . Když mi telefon ( NOKIA X6 32GB ) poprvé umřel tak jsem jim ho poslal na opravu to bylo v pořádku až na to že firma sídlí v Brně a samozřejmě se platí poštovné a pro jistotu je zapotřebý balík i pojistit . Ale kámen úrazu byl když dorazil ,,opravený " telefon , po dvou dnech se stalo že umřel po druhé a už jsem ho neoživil . Tak jsem se rozhodl že odstoupím od smlouvi na což mam právo . Abych to zkrátil bylo těžké se domluvit , musel jsem já všechno urgovat a nakonec jsem přišel cca o 2000,- kč za to že museli přehrát software a strašně jim vadilo že jsem poškrábal ochranou folii na dotykovém displei . Nemilá skušenost nebrat

Pro:

• Levné telefony ! ! !

• Neochota jednat se zákazníkem
  • Nesmyslné poplatky
  • Dobrá cena neznamená dobrý obchod
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (2)
  • Ne

Přidáno: 27. června 2010

Zákazník nedoporučuje obchod svým známým.
Pokud se nezlepší komunikace se zákazníky a dodací lhůty tak tento obchod nedoporučuji.

Proti:

• Vůbec se nikdo neozval a objednávka nedorazila po dlouhé době.

Přidáno: 25. června 2010

JSEM NESPOKOJENÁ
UŽ SI TU NIKDY NIC NEOBĚDNÁM

Pro:

• žádné

• po 15 dnech nemám zboží
  • žádný email s vysvětlením
  • tel jen vyzvání a nikdo ho nebere

Přidáno: 25. června 2010

Zákazník nedoporučuje obchod svým známým.
rozhodně nedoporučuji tady nic kupovat. Koupila jsem mobil Nokia, nejen že mi dodatečně volali a cenu zvedli o 500 Kč, ale v telefonu byla dodaná neoriginální SD karta a neoriginální okopírované CD s SW a návodem k mobilu, ale přišla jsem i o navigaci, která samozřejmě na originální SD kartě Nokia je přednastavena. Nedokážu si představit, že bych mobil vrátila, to už bych svoje love asi nikdy neviděla. Takže buďte chytřejší a kupujte jinde!!!!

Pro:

• to fakt nevím

• prodává neoriginální zboží

Přidáno: 24. června 2010

Šplíchal

• kvalita komunikace
Zákazník doporučuje obchod svým známým.
Narozeniny. Nedostatek času.
Dobré.
Ano.

Pro:

• Výber zboží z domova
  • Náhoda

• Vyzkoušet zboží

Zobrazuji 1 - 10 ze 339 recenzí [ 1 ] 2 3 4 5...34