Obchod Naše-koupelna.cz získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Ověřeno zákazníky.
Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí.
Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
Více o Ověřeno zákazníky
Recenze Naše-koupelna.cz
Maara
Přidáno: včera, 08:41
- kvalita dopravy
- Přehledný obchod, slušné jednání, ochota
- Na žádné jsem nepřišel
Doporučuji nákup v tomto e-obchodě :-)
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
lucice
Přidáno: 22. května 2012
- Velmi rychlé dodání
- Žádné
Vřele doporučuji :-)
- nemusím nikam chodit
- přehled výrobků
- dovoz až domů
doporučuji ostatním tímto způsobem nakupovat
Gejby27
- ryclost objednání
hroch
- kvalita dopravy
- Klidný výběr z tepla domova
- Neznám
Vše proběhlo OK
Zdenka
Přidáno: 22. dubna 2012
- kvalita komunikace
- perfektní komunikace a snaha poradit
- neviděla jsem slabiny
super přístup k zákazníkům a již mám vybraný další produkt do koupelny :-)
J. Trubačík
Přidáno: 10. dubna 2012
- kvalita dopravy
- Docela široký sortiment, příjemní lidé.
- Nevím, nehodnotím.
Domnívám se, že obchod nabízí za velmi slušné ceny solidní výrobky. Osobní jednání po telefonu bylo velmi vstřícné a přáním bylo obratem vyhověno.
Určitě obchod doporučuju.
Jiří Ježek
Přidáno: 8. dubna 2012
- kvalita dopravy
- Dobrá fotoprezentace produktů, popisy materiálů a povrchových úprav na odborné úrovni.
- Chybí aktualizované montážní návody, nesouhlasí s dodanými komponenty.
Podání kvalifikovaných informací k výrobkům.
Doporučuji ostatním.
Reakce obchodu Naše-koupelna.cz
Reakce: 19. dubna 2012
pokud jsou v našem e-shopu u jednotlivých produktů přiloženy i montážní návody, jedná se o návody, které nám pro uvedený výrobek poskytl výrobce, tudíž by měly být správné a aktuální. Je však možné, že u výrobku mohla proběhnout nějaká inovace a výrobce nám nový návod nedodal. Součástí výrobku při dodání by však měl být návod aktualizovaný (pokud to výrobce provedl). Pokud není, mohou být při porovnání návodu a výrobku určité rozdíly, které by však měly být menšího významu a neměly by výrazně změnit postup instalace či montáže výrobku. Pokud je tomu jinak, bohužel toto nedokážeme ovlivnit. Tvorba a podoba návodu pro instalaci určitého výrobku je plně v rukou výrobce. Pokud známe výrobek, kde nějaký rozpor byl nebo se vyskytl, výrobce o tom vždy informuje. Záleží však na něm, zda naši informaci veme v potaz a manuálech provede nějakou změnu.
Pedro
Přidáno: 5. dubna 2012
Michal
Přidáno: 28. března 2012
- kvalita komunikace
- dobrou cenu za atipické záležitosti
- dodací lhůta
Pokud nepospíchají na to co obědnávají neváhal bych obědnat (zboží ještě nedorazilo) ale v tuto chvíli to tak vidím i ochota a komunikace obchodníka je slušná
Reakce obchodu Naše-koupelna.cz
Reakce: 29. března 2012
Dobrý den, děkujeme za recenzi a jen bychom upřesnili dodací lhůtu. Zákazník nám dal hodnocení 1,5 z 5 u dodací lhůty a rovněž uvedel dodací lhůtu jako slabinu.
Určitě bychom mu dali za pravdu, pokud by si objednal zboží, které máme standardně skladem a nyní ho ještě neměl. Za to bychom si jistě špatné hodnocení zasloužili.
Zákazník má však objednaný atypický kout, kde je v popisu uvedena dodací lhůta 2-6 týdnů, kterou zná zákazník od samého počátku. Jedná se totiž o kouty vyráběné až na základě objednávky zákazníka a následně se musí ještě dovézt od výrobce z Itálie.
Zde tedy vidíme jako nefér uvádět dodací lhůtu jako slabinu a dávat nám malé hodnocení. Vždyť zákazník se pro jeho objednání sám rozhodl, informaci o termínu dodání měl od počátku. Bohužel u tohoto koutu je prostě taková doba dodání tak jak u jiného ho třeba 3 dny. Zákazník se mohl rozhodnout a rozhodl se pro tento kout, a proto nás toto hodnocení mrzí.