Obchod Nářadí PROFESIONAL získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Ověřeno zákazníky.
Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí.
Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
Více o Ověřeno zákazníky
Recenze Nářadí PROFESIONAL
georg
Přidáno: 17. února 2012
- výhodná cena
doporučuji
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Ladislav Bufka
Přidáno: 10. února 2012
- přehlednost, dobré ceny
- pomalé vyřízení objednávky, žádná komunikace s nakupujícím v období vyřizování objednávky
jednou a dost, pokud se nezlepší komunikace v období přípravy vyskladnění
Reakce obchodu Nářadí PROFESIONAL
Reakce: 10. února 2012
Vážený zákazníku,
Vaše objednávka byla přijata do systému dne 27.1. s Vaší platební podmínkou platba PŘEDEM. Ve stejný den jsme Vám zaslali zálohovou fakturu kterou jste obdržel. Zboží máme pro Vás připraveno bohužel do dnešního dne nebyla Vámi zálohová faktura proplacena. Je důležité zkontrolovat jestli ve Vaší společnosti byla tato zálohová faktura proplacena.
Pokud obdržíme platbu, zboží Vám můžeme expedovat do 24hodin.
Nářadí PROFESIONAL
janiiina
Přidáno: 8. února 2012
- Přehlednost a vývěr zboží
Marně jsem sháněla zboží v jiných obchodech.
Zde jsem zjistila velký výběr, přehlednost zboží.
Tento obchod doporučuji všem.
j.kopin
Přidáno: 6. února 2012
- kvalita komunikace
- přehledný , spolehlivý , cena odpovídá kvalitě , doprava od 3000,- zdarma .
- chybí nějaké doplňky k výrobku k nabídce(automaticky generované). Bylo by příjemné obdržet dárek k nákupu , nad určitou částku .
super obchod , který nabízí kvalitní nářadí za solidní cenu .
Vašek
Přidáno: 3. února 2012
- šroký sortiment výrobků
- zatím nevím
zkušenosti mám dobré.
pepik
Přidáno: 31. ledna 2012
- kvalita komunikace
- byli vstricni,vysvetlilimi co jsem chtel vedet
nahodou jsem na nej trefil,videl jsem tamco shanim
zavolal jsem,bylo mi vysvetleno s tou ochotou jsem byl spokojen tak jsem si objednal.
urcite doporucim.
a proc ne,byl jsem spokojen a ostatni se alespon mohou podivat co mate v nabitce.
Alakhai77
Přidáno: 31. ledna 2012
- kvalita komunikace
- Nachazi se v miste meho bydliste. Tedy neni problem s osobnim prevzetim a pripadnou reklamaci.
- Nejsem pravidelnym zakaznikem, jen prilezitostnym, tedy zatim zadnou zjevnou slabinu nemuzu oznacit.
Byl jsem spokojen
Přidáno: 30. ledna 2012
- kvalita komunikace
- profesionální přístup ze strany prodavačů, rychlost doručení zboží
profesionální přístup ze strany prodavačů, rychlost doručení zboží
Přidáno: 30. ledna 2012
- kvalita komunikace
- otevřené a vstřícné jednání
- nepochopitelně vysoká cena u alternativně nabídnutého zboží za v tu dobu údajně nedostupnou část objednávky (v rozporu s webovou stránkou obchodu)
Otevřené a vstřícné jednání, přesto obchod nedoporučuji a příp. s velkou opatrností!
Pán z obchodu korektně připustil zaslání zásilky nazpět pro nespokojenost ve 14 denní lhůtě (nakonec mnou nevyužité).
Působí to ovšem záměrem na spoléhání na toleranci zákazníků a neochotu zasílat zboží zpět.
Rozhodně doporučuji neměnit původní objednávku na základě telefonu o nedostupnosti části objednávky, kdy si nejste schopní ověřit jaké zboží a za jakou cenu objednáváte.
Zboží navíc vinou spediční firmy (intime.cz) nedorazilo v předpokládaném termínu, ale až o 2 pracovní dny později (navíc +víkend).
Reakce obchodu Nářadí PROFESIONAL
Reakce: 30. ledna 2012
Vážený zákazníku,
Jsme velmi překvapeni tímto hodnocením neboť Vaše objednávka byla přijat a vyřízena IHNED ve stejný den. Samozřejmě nemůžeme ovlivnit ani sledovat doručení jednotlivých zásilek a pokud zboží objednáte koncem týdne tak bohužel musíte vydržet na doručení po víkendu.
Co se týká nahrazení nedostupného příslušenství tak jsme Vám nabídli za výhodných podmínek lepší příslušenství za levnější cenu a s touto výměnou jste souhlasil.
Pokud nejste spokojen se zbožím tak máte ze zákona možnost zboží vrátit do 30dní. Svobodně se můžete rozhodnout jestli zboží vrátíte nebo si jej necháte. Toto rozhodnutí musí každý zákazník udělat sám! Žádný záměr ve Vašem rozhodnutí určitě nehledáme.
Naše společnost se nesnaží být nejlevnější ale naší snahou je nabídnout zboží za příznivou cenu včetně servisu a dalších služeb. Pokud hledáte nejlevnější zboží bez záruky musíte se obrátit na jiné prodejce.
naradiprofesional.cz
Přidáno: 28. ledna 2012
- kvalita komunikace
- produkt, který jsem hledal měli nejlevnější
- maličko vázně komunikace, ale po zatelefonování nabídli alternativy a vyšli vstříc