Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

nakupnicentrum.org

Hodnocení uživatelů:

22 recenzí

Jak hodnotíte obchod?

Recenze nakupnicentrum.org

Přidáno: 17. ledna 2012

Také jsem přišla o 7.879 Kč. Byla jsem to oznámit na policii a přidala se k trestnímu oznámení, které bylo postoupeno ke Krajskému ředitelství policie Pardubického kraje, Územní odbor Pardubice, Služba kriminální policie a vyšetřování oddělení hospodářské kriminality pod č.j. KRPE - 4411/TČ-2011-170681.

• Ano

Recenze emailem

Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".

Přidáno: 2. října 2011

• JE TO PODVOD

Byla jsem asi jedna z prvních podvedených. Stalo se mi to už v dubnu, objednala jsem přenosný DVD přehrávač pro syna k narozeninám za 1398 kč a nic nepřišo. Samozřejmě jsem poslala peníze předem.Škoda,že jsem tyto stránky nenašla dřív.

• Ano (1)

Mirek

Přidáno: 21. září 2011

• NIC
  • Také jsem nalatěl na hlídámeceny.cz
  • Objednal jsem si tel za 5100 kč

Nízká cena
stejná odpověď z automatu o zaplacení převodem
jdu na policii
Pevně věřím, že je dostanou.

• Ano (1)

Evan

Přidáno: 20. září 2011

• NIC
  • Také jsem naletěla,zítra jdu na policii,tak doufám,že s tím něco udělají.S penězi se můžu nejspíš rozloučit!!!!!

Je to hnus!!!!

Zdenek

Přidáno: 19. září 2011

Taky mne napálili, potřeboval by jsem se zkontaktovat s někým, koho podvedli, protože moje škoda je pouze 3.580,-Kč a chtěl bych se připojit k někomu, kdo již podal trestní oznámení, aby naše škoda překonala 5.000,-Kč. Odepiště prosím na můj mail z5k@seznam.cz. Děkuji.

• Ano (3)

miska

Přidáno: 18. září 2011

• PODVODNÍCI

No jsem na tom stejně jako vy všichni tady....objednala jsem si mobil a nemám telefon ani peníze. Zítra s tím jdu na policii, jsem sama na sebe naštvaná, že jsem tyto stránky našla až teďka. Můžeme jenom doufat, že policie ty podvodníky někdy dopadne.

• Ano (3)

LuR

Přidáno: 16. září 2011

Tak jsem v tom s vámi :( naletěla jsem, peníze poslala - a teď narazila na tento web - jde s tím něco dělat? Oznámení na PČR je sice hezká věc, ale pomůžu si něčím? :( Díky za info!

Přidáno: 15. září 2011

• Tak sem bohužel také nalítla :( že já blbá a co dál ??

Proč tento server nebyl ještě zablokován ?? když jde o podvod a už je podáno oznámení ?? já s nimi komunikuji po emailu na různé otázky...

Nokia

Přidáno: 6. září 2011

• PODVODNÍCI

NIC NEOBJEDNÁVEJTE!
Nejdřív slibují zboží na dobírku a pak automat vygeneruje nastavenou odpověď:

Vámi objednané zboží máme v akční ceně a ve velmi omezeném množství a nyní ho máte rezervované 2 pracovní dny. Z důvodu nevyzvednutých zásilek (zákazník najde zboží jinde levněji a zboží si nevyzvedne) a dalších problémů, v současné době dočasně bohužel nezasíláme na dobírku. O zboží je velký zájem a nemůžeme si dovolit zboží přes týden na cestě zpět k nám.

Zboží bude odesláno ještě v den přijetí platby na náš účet (platební instrukce naleznete v následujícím emailu) s doručením do druhého dne.

Potvrďte prosím co nejdříve svojí objednávku emailem (zboží máte rezervované 2 pracovní dny).

Velice se omlouváme za tuto drobnou komplikaci a zároveň děkujeme za pochopení.

.................................

• Ano (7)

Dominik

Přidáno: 30. srpna 2011

• Uz jsou jim na stope
  • Podvodnici

Takže stejný web, stejné podmínky stejný PODVOD. je na http://www.pravevakci.cz, www.pravezlevneno.cz a www.hlidameceny.cz Okradli mě a dle pátečního vyjadření policie jsou jim už na stopě. PRAVEVAKCI JE PODVOD JAKO BRNO

Zobrazuji 1 - 10 ze 22 recenzí [ 1 ] 2 3