- velký výběr odstínů mozaiky
- žádná komunikace ohledně zpoždění dodání (dodání do 3 dnů neproběhlo) klamavá reklama na cenu zboží-zboží v košíku vyšlo o více jak 100 Kč dráž.
První zkušenost s nákupem byla super, musela jsem zboží doobjednat, bohužel ani po týdnu od objednání zboží nemám, což mě dost zklamalo.
Velice ochotní odpovídat na dotazy. Velká spokojenost.
Velmi dobrá komunikace s obchodem , pán na telefonu byl velmi ochotný a poradil mi. Rychlá dodací lhůta (v úterý objednáno v pátek zboží dorazilo).
- fajn výběr
- dobré ceny
- skvělá cena
- výborná komunikace s obchodem
- blesková rychlost
- dobrá doprava
Měli cestu kolem tak mi volali,jestli mi nevadí když mi doručí omítku zdarma domů,komu by to vadilo : )
- kvalita, rychlost,cena
- Rychlost zboží k zákazníkovy.
- Rychlost vyřízení objednávky
- Vstřícnost
Rychlost vyřízení objednávky
VSTŘÍCNÝ PŘÍSTUP PRODÁVAJÍCÍHO
Doporučuji -
- cena, možnost výběru, komunikace
- nevím....
úžasná spolupráce se zákazníkem, kéž by to takhle šlo všude......
- objednane 20kg materialu dorazilo, dle oficialniho stitku vazeni prepravni spolecnosti (vcetne obalu a baliciho materialu), ve skutecne vaze 18,46kg.
kam se asi tak ta 2 chybejici kila podela?
- Měl jsem objednánu mozaiku FTTT a barvy ve skutečnosti vypadají daleko tmavší než na inter. stránce a ještě mi to připadá že je to namícháno jako FFTT ?
- objednání z domu a ochotné rychlé dodání, doporučuji všem zákazníkům
- jednoduchý výběr jakékoliv kombinace barev mozaiky.
- ostravský přízvuk (vtip :) )
Poté co mi byly doručeny 3 ze 4 kbelíků (jeden rozbili v depu dopravní společnosti) jsem několik dní marně očekával 4. kbelík. Zavolal jsem raději do obchodu Mozaiková omítka, kde o ničem nevěděli , ale vše hned vyřešili. Do 3 dnů jsem obdržel i poslední kbelík. Dbají na své dobré jméno. Doporučuji.
- Dobrá komunikace.
Vřele doporučuji.
- výhodný nákup z domu
doporučuji
- dobrá cena, přehledný web
- nevím
mohu pouze doporučit
- Vyborna komunikace, osobni pristup, poradenstvi.