Obchod Mojekolo.cz získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Ověřeno zákazníky.
Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí.
Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
Více o Ověřeno zákazníky
Recenze Mojekolo.cz
Ondrys
Přidáno: 20. května 2012
- kvalita dopravy
- Rychlost, velký výběr, ceny.
Doporučuji.
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Přidáno: 18. května 2012
- kvalita dopravy
- Nejvíc mě zarazilo, že jsem se později dozvěděl,že nemám nárok na dárek nad 5000,- je to nepřehledné. Mělo by to být označeno u každého kola.
- Ale s kolem jsem fakt spokojen, a to to možná nahrazuje...
Je to nejlevnější obchod, takže doporučuji.
Milan
Přidáno: 14. května 2012
- Přehlednost Eshopu , siroký sortiment , kvalitní zboží
- Slabá komunikace , člověk netrpělivě čeká nebo musí sám stále volat. Pokud zboží není skladen dlouhá doba dodání , nabízeli zboží , které meměli.
Chtěli jsme 4kola ,celková cena asi 53 000kč.1skladem,ihned odvezeno-OK ,2 čekání 4týdny , 3neměli vůbec , vybráno nakonec jiné,lepší ale vyšší cena ,snad tento týden dorazí(mají skladem) no a na poslední nechceme měsíc čekat,obědnáno jinde ,ještě letos snad vyrazíme na kolo.... V dnešní době a na začátku sezony mi nepříjde v pohodě čekat měsíc.Nakonec mojekolo prodalo kola za 43000kč a snad budou fungovat.1 už se muselo doladovat... Jinak OK
Přidáno: 14. května 2012
- Spolehlivost
- O žádných nevím
Solidnost
Přidáno: 13. května 2012
- hodne zbozi
- nutnost platit hotove pri internetovem prodeji
Starší pražák
Přidáno: 9. května 2012
- kvalita komunikace
- dobré ceny některých komponent
- trochu orientován na vyšší cenovou úroveň
nutno vybírat co kupujete, potom bez problémů, obdobné obchody bohužel v Pze mizí, není kde kupovat díly
Pavel
Přidáno: 7. května 2012
- kvalita komunikace
Objednané kolo ,které jsem si převzal na prodejně v Ostravě-bylo ve stavu,kdy bikerovi je slušně řečeno nevolno.Obě kola-osmice jak Brno,přední brzda neseřízena-zavzdušněna,přiložené pedály oba levé,kolo předáno bez jakékoli instrukce k použití o garanční prohlídce ani zmínka.Při naléhani o vycentrování kol jsem dostal fantastickou sprchu.Kolo je schopno provozu,zdržuji čekajíci zákazníky.Za bike s cenou18.600,pohoda.Možná hypermarket by profesionalně obstál líp.Bikerum zdar.
Přidáno: 7. května 2012
- kvalita komunikace
- přehlednost výběru, možnost poradit se na prodejně
- doporučení známých
solidní obchod
frendly přístup
T.Barny
Přidáno: 1. května 2012
- kvalita dopravy
- Co se týče informovanosti o zaplacení.Pokud převádíte částku z účtu na účet by jste mohli informovat že vše proběhlo v pořádku.
- Taky by jste mohli více informovat o stavu objednávky když sem si objednal zboží.Potvrzující e-mail mi došel až po zavolání a to jsem se dozvěděl že batoh není na skladě tudíš se na něj čeká.
Dobrej obchůdek doporučili mi ho známí,kteří zde nakupuji delší dobu.
Zatim spokojenost
Ano
Rychlost odesílání aspoň u mne
Informovanost
bondimir
Přidáno: 29. dubna 2012
- kvalita dopravy
- Rychlý nákup,bez nutnosti cestování.
Zobrazuji 1 - 10 ze 1534 recenzí [ 1 ] 2 3 4 5...154 Další »