Mobily Martinská
Přidáno: 19. května 2012
- rychlý nákup
- pěkné přehledné stránky
- dobré ceny zboží
- nikdy nevím přesně v jakém stavu zboží dorazí
doporučuji
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Ustafa
Přidáno: 12. dubna 2012
- Akce je opravdu akce a to dost výhodná.
- Ten tlustý prodejce je opravdu arogantní a otrávený.
Jen bych velice rád reagoval na recenzi Johnyho. To že ti nešel připojit Samsung a to ani jeden, není tím že byl telefon(ny) určeny pro jiný trh,ale Samsung je šmejd co se nechce připojovat a nechce aktualizovat. Sám sem to řešil i s firmou Samsung,ale jak mně ani nepřekvapilo, tak se mi nikdo neozval, pak sem čekal několik měsíců na aktualizaci Kies a najednou to samo o sobě šlo. Připojoval jsem takhle Samsung Galaxy mini a Omnii,to jsem neměl šanci. Tak to nesváděj na obchod, v něm nakupuji pár let a super, a ceny jsou jiné na internetu a v kamenné prodejně,ale to tam mají i napsáno!!
Ufo
Přidáno: 16. března 2012
- Cena.
- Hrozný přístup k zákazníkům. Prodavač se nepodívá do očí, stroze bez mrknutí oka, řekne cenu, která je vyšší než má být a zákazník je podveden, pokud si ji nezjistí jako já dopředu. Cena 440,- a ve skutečnosti měla být 349,- Kč. Spočítejte si procenta, o kolik podvedou člověka, když nemá přehled.
Dávejte si pozor na tlustého prodavače s jizvou na obličeji. Ten štíhlý cenu zjistil v počítači, ale až poté, co jsem lest tlustého prokoukl. Možná že ten štííhlý je poctivý? Stejně už tam nikdy nepůjdu.
Koleček
Přidáno: 28. února 2012
- Provedení stránek
Přidáno: 27. února 2012
- Rychlost odeslání zboží
- Prodává zařízení brandované pro zahraniční operátory, v mém případě T-Mobile Polsko a zákazník na tuto skutečnost není upozorněn. Tato skutečnost následně způsobovala problémy s funkcí některých aplikací. Byl jsem nucen několikrát provést Hard reset a znovu telefon nastavovat, obrátit se 2x na podporu HTC. Ta mi při druhém telefonátu doporučila telefon prodejci vrátit s tím, že k tomu případně vystaví i písemné oficiální doporučení.
Doporučuji si ověřit, zda nekupujete telefón brandovaný pro některého ze zahraničních operátorů.
LooKpiK
Přidáno: 17. února 2012
- kvalita dopravy
- Spolehlivá komunikace, vždycky rychlé dodání, maximální vstřícnost
- Nejsem si ničeho vědom
Doporučuji, skvělé jednání, rychle dodání, přesně to co e-shop má mít
Kadza
Přidáno: 13. února 2012
- kvalita komunikace
- Prima nabídka za prima ceny :-)
- Pro mě, je prodejna cca 60 km daleko :-)
Zatím jsem neměl negativní zkušenost.
Dick
Přidáno: 13. února 2012
- Nejvýhodnější cena
Vizab security - Roman Vizouš
Přidáno: 26. ledna 2012
- administrativní
nejlepší cena u e shopu, který ma kamenný obchod