Recenze Mobilsok
Přidáno: 21. května 2012
- - nepříjemné jednání
- - neschopnost zodpovědět dotazy
- - 0 snaha pomoci zákazníkovi
- - odsekávání při žádosti o reklamaci
- - telefon hned po třech měsících projevil závady
- - pračka peněz
- - telefon je odněkud z Malajsie..a pak tam nahrávejte nový update na software...
Přes e-shop jsem si koupila telefon Nokia 5800 XpressMusic. Přišel mi domů na dobírku, to bylo v pořádku. První tři měsíce telefon fungoval bez problému, ale pak to začalo...
Telefon ztratil signál, nedalo se z něj volat, psát sms, internetit, jen poslouchat hudbu jsem mohla. Po čase se vzpamatoval, signál sice chytil, ale nemohla jsem volat (přijmat hovory už ano, i posílat SMS) ani přijmat SMS. Pak přestávaly fungovat aplikace. Například kalendář nefunguje dodnes. Baterka vydrží jen půl dne. Začal padat prohlížeč, stále mi telefon psal chybu systému a do toho přestal fungovat software a slot na paměťovou kartu.
Reklamace mi byla zamítnuta z důvodu mechanického poškození. Dál se s náma odmítli bavit, byli nepříjemní až na půdu. Kdybych to bývala věděla, tak si tam nikdy nic nekoupím. Takhle jsem zbytečně vyhodila dost peněz za nefunkční telefon.
NEDOPORUČUJI!!!!! ZLODĚJI JSOU TO.
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
další podvedená
Přidáno: 13. ledna 2012
- pro? to je snad vtip.......!!!
dnešním dnem jsem se přidala do skupiny podvedených lidí, bohužel. Telefon zakoupený 4.4.2011 s 36ti měsíční zárukou dne 10.1.2012 přestal absolutně reagovat a nejde spustit. V krabičce od telefonu jsem si tedy našla záruční list s uvedenou webovou adresou www.mobilsok.cz, odkud jsem si přečetla podmínky reklamace, následně jsem volala na zde uvedené číslo, ovšem telefon zvedl jakýsi mladík, který mi oznámil, že stránk www.mobilsok.cz byly odkoupeny a s původní firmou pana Janouška již nemá nic společného a že nejsem jediná, kdo se domáhá reklamace mobilního telefonu. Zkusila jsem tedy zavolat na dvě telefonní čísla uvedená na záručním listu, avšak bez úspěchu. Doklad o zaplacení mobilního telefonu byl vydán společností WERAG Finance, s.r.o., proto jsem zkusila štěstí nalezením informací o této společnosti. Nalezené telefonní číslo však bylo, KUPODIVU, opět nedostupné. Společnost jsem si posléze vyhledala v obchodním rejstříku, stejně jako údaje o Miroslavu Janouškovi v živnostenském rejstříku, kde jsem zjistila, že živnost byla v červenci 2011 zrušena. Také jsem našla hodnocení na těchto stránkách, na základě kterých telefon dosud raději na reklamaci neposlala, nerada bych přišla o zaplacené peníze i o telefon, takže se stále rozhoduji, co dál dětat. Dotazem na Českou obchodní insepkci jsem se dozvěděla, že podnět k případnému přošetření firmy a jednání pana Janouška můžu podat až poté, kdy na mou reklamaci nebude reagovat. Nyní se spíše rozhoduji k opravě telefonu na vlastní náklady, ovšem bylo by milé dostat proplaceno od toho nechutného zloděje aspoň tyto náklady.
Doufám, že se dočkáme svých práv, případně se bude vést alespoň nějaké šetření či řízení a pan Janoušek bude "po zásluze odměněn".
- vše
V tomto obchodě jsem si před lety koupil mobilní telefon, který jsem o něco později reklamoval a i já jako jiní jsem měl s reklamací jenom samé problémy. Já jsem naštěstí o proti jiním měl jednu výhodu a to, že jsem z Prahy kde byla také pobočka obchodu, tak jsem nakonec svůj telefon dostal po čase zpět dokonce opravený, ale kdybych bydlel jinde už bych se s telefonem zřejmě neviděl nikdy. Proto alespoň mě trochu těší, když čtu, že tento obchod již není v provozu pokud je to tedy pravda a pan Janoušek si vesele neprodává telefoony pod jiným názvem obchodu a na jiné jméno, pokud ne o podvodníka méně.
Karel
Přidáno: 12. prosince 2011
- v obchodě vždy nepříjemné a vulgární jednání
- majitel obchodu nekomunikoval, jen lhal a okrádal
- všechny telefony z šedivého dovozu z asijského trhu
- při reklamaci v originálním servisu máte smůlu
Při reklamaci telefonu vytáhl krabici kde měl stovky rozbitých telefonů, kam nakonec hodil i můj a 3 měsíce jsem ho neviděl. Když jsem se dozvěděl že obchod je zavřený spadl mi kámen ze srdce.......
Podvedený zákazník, který se nenechá obalamutit
Přidáno: 4. prosince 2011
- vše
Tento obchod jak jsem si přečetl již není v provozu a ani se moc nedivím ze svých zkušeností. Také jsem si přečetl že nový majitel chce zlepšit jméno tohoto obchodu a odpoutat se od pana Janouška, ale když budete pátrat zjistíte že firma pana Janouška - WERAG Finance s.r.o. se v mnoha bodech shoduje s firmou nového majitele FREMO Company s.r.o., kde se například podle výpisu z obchodního rejstříku shoduje jméno bývalého společníka společností a také se shoduje bývalé sídlo společností, proto je možné že se nic příchodem tzv. "nového majitele" nezmění. Ale jde pouze o můj názor a je na Vás na lidech zda se rozhodnou o nákup v tomto obchodě, ale po přečtení čeho se dopustil pan Janoušek pevně věřím že si svůj nákup v tomto obchodě minimálně prověříte a dobře rozmyslíte.
Jirka
Přidáno: 16. srpna 2011
- Bohužel, asi snad nic
- Telefon fungoval půl dne, Neseriozní, drzé jednání, porušování občanského zákoníku... Neberou ani jedno z jejich 10ti telefonních čísel, padá to do hlasové schránky, když se člověk někomu náhodou dovolá, tvrdí, že to bude dnes anebo zítra a pořád nic... LŽOU!!!! Na mé emaily nejsou schopni se namáhat odpovedet. Ani se ozvat na číslo které jsem uvedl do reklamační listiny.
EMAIL, KTERÝ JSEM PSAL DO PRODEJEN 16.8 :
Dobrý den
Vyřizuji reklamaci Nokia N8 Silver White (Stříbrná), Kterou jsem zakoupil 14.7.2011, bohužel fungovala cca půl dne, jelikož jsem byl 15.7. mimo Prahu, byla přijatá do reklamace až 16.7.2011, výr.čislo. ************549 (VÝROBNÍ ČÍSLO JSEM SKRYL, KDYŽ TO DÁVÁM DO RECENZÍ), bylo mě řečeno, ať počkám 7 minut, že bude problém vyřešen pouze přehráním SW. Bohužel po 7 minutách mi bylo sděleno, že to SW není, a telefon půjde na reklamaci, do opravy, která bude vyřízena do konce týdne. O týden později, ve čtvrtek, jsem Vás telefonicky kontaktoval, bylo mě sděleno že to přivezou v onen čtvrtek ze servisu, a budu informován SMS, bohužel nic takového se nedělo. Následující čtvrtek jsem Vás opět kontaktoval, a bylo mi sděleno, totéž co předešlý. V pondělí 15.8 jsem již byl nucen Vaší prodejnu navštívit osobně, bylo mi sděleno, že telefon ze servisu přivezou následující den (tj. 16.8.2011) a vyrozumíte mě SMS. Opět se nic takového nestalo. Na vyřízení této reklamace bylo 30 dnů, které již vypršeli, a má trpělivost také. V pátek 19.8 navštívím Vaši prodejnu opět osobně, pokud do této doby nejste schopni telefon opravit, žádám výměnu zboží, nebo odstoupení od smlouvy.
V Praze dne 16.8.2011
S pozdravem Jiří Kaplan
******************************************************************
TELEFON JSEM KOUPIL PŘES ESHOP, MOBILVPRAZE, MAJÍ POBOČKU FRANCOUZKÁ UL. V PRAZE, TAK, JAKO BULDOKTEL, TAKŽE TO POVAŽUJU ZA TOTÉŽ FIRMU :) VÝŠE VIDÍTÉ EMAIL, KTERÝ JSEM PSAL 30 DNŮ (PO UPLYNUTÍ REKLAMAČNÍ LHŮTY), KDE SE MŮŽETE SEZNÁMIT I ZE SITUACÍ, TAKŽE NEMUSÍM NIC DODÁVAT
NESOLIDNÍ, NESERIOZNÍ JEDNÁNÍ, NEDOPORUČUJU!!!!!
-------------------------------------------------------------------------------------
EDIT-DOPLNĚNO:
--------------------------
EMAIL, KTERÝ JSEM PSAL DO PRODEJEN 17.8:
Dobrý den
Opět žádná reakce na mé emaily, ani na telefoní číslo, uvedené v reklamačním listě...
Pokud nebude reklamace v pátek vyřízena (Odstoupení od smlouvy, výměna zboží, či získání zpět opraveného zboží) pošlu na Vás Českou Obchodní Inspekci, na to mám právo...
Nejenže jednáte velmi nesolidně a drze (To jsem se přesvědčil osobně, a i v recenzích), tak porušujete zákony...Mimo jiné se ve většině případech nelze bohužel dovolat ani na Vaše telefonní čísla, buďto telefony nepříjmáte, nebo máte aktivní jen hlasové schránky.
Dle občanského zákona ,,č. 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele" § 19, odst. 3. máte na vyřízení reklamace 30 kalendářních dnů, které již uplynuly včerejším datem....Po uplynutí této doby mám stejná práva, jako kdyby se jednalo o vadu, kterou nelze odstranit (tj vrácení finančních prostředků, či výměnu zboží)
Tak si to rozmyslete, a snažte se něco podniknout, ať je vše v pořádku
S pozdravem Jiří Kaplan
Nespokojeny zakaznik
Přidáno: 12. srpna 2011
Jikos
Přidáno: 28. července 2011
- nejsem pro
- Prodejna Mobilšok,je opravdu šok,který nemá obdoby
30.3.2011 jsem dal do opravy mobil Noki 5530,zakoupeného 26.2.2010 v tého prodejně jako nový,neboť po roce užívání nešel nastartovat.Dne 8.6.2011 po stálém telefonování mi pan Janoušek vydal jiný telefon stejné značky,jen přepsal v záručním listě IMEI s novým číslem.Tento telefon však neměl, singál a byl nedostupný a proto jsem ho 9.6.2011 vrátil a současně jsem předal písemné odstoupení od kupní smlouvy a požádal o vrácení peněz.Pan Janoušek odmítl odstoupení od smlouvy potvrdit a proto jsem toto ještě odeslal poštou.Na tuto druhou reklamaci mi paqn Janoušek vydal nový reklamační list,do kterého však napsal opět jiné IMEI a uvedl že požaduji vrátit peníze.Současně odemne si vyžádal veškeré příslušenství k telefonu,záruční list a účet,což jsem mu předal.Dnes 28.7.2011 mi byl poštou doručen balíček,ve kterém jsem bez jakékoliv zprávy nalezl nefunkční telefon,který mi byl vydán namísto mého porouchaného a dále veškeré příslušenství,které jsem při poslední reklamaci panu Janouškovi předal,včetně záručního listu a účtu.Takže po roce užívání telefonu na který jsem měl tři roky záruku,mi zbyl nefunkčí telefon a šokující vzpomínky na pana Janouška. Telefon zde zakoupila pro mne moje dcera jako dárek k narozeninám a každého bych před tímto obchodem po zkušenosti varoval!!!
Tom
Přidáno: 11. července 2011
- Dobrý den,
- tak jsem v prodejně Mobilsok koupil iPhone 4 dne 2.6.2011 a včera přestal fungovat. Dnes 11.7. jsem by na prodejně ve Francouzké 76, kde jsem mobil osobně převzal a zaplatil a chtěl jsem se domluvit na postupu resp. na reklamaci. K mému překvapení prodejna Mobilsok už neexistuje a je tam prodejna jiná. Dostal jsem tel. kontakt na pana Janouška a zkoušel jsem mu volat a napsal SMS. Teď jsem si vygoogloval nějaké recenze a je mi jasné, že odpovědi od pana Janouška, kde reklamaci uplatnit se už asi nedočkám. Faktura byla vystavena na WERAG Finance s.r.o., kde jsem našel exekuční příkaz ( exekuční příkaz č.j. 003 EX 2486/06-18 ze dne 22.3.2011 k provedení exekuce postižením obchodního podílu povinného Miroslava Janouška ve společnosti WERAG Finance s.r.o. k zajištění pohledávky). Chtěl jsem ušetřit a je to pro mě zkušenost, že si mám lépe prověřit firmu, kde nakupuji. Jdu řešit opravu, nebo koupi nového iPhonu, teď už ve značkové prodejně!!
- Tomáš
Nedoporučuji
Balcar
Přidáno: 28. června 2011
- Vy všichni podvedení a okradení
- ■ internetovým obchodem MOBILSOK.CZ
- ■ prodejnou MOBILŠOK
- ■ osobou MIROSLAV JANOUŠEK, IČ 66883237, K výboru 31, 143 00 Praha - Točná
- ■ firmou WERAG FINANCE S.R.O, IČ 247 60 234
- přihlaste se za účelem podání hromadné žaloby a trestního oznámení.
- Čím víc nás bude, čím větší úhrnná škoda, tím větší flastr pro Janouška!
- a.balcar@gmail.com
Vy všichni podvedení a okradení
■ internetovým obchodem MOBILSOK.CZ
■ prodejnou MOBILŠOK
■ osobou MIROSLAV JANOUŠEK, IČ 66883237, K výboru 31, 143 00 Praha - Točná
■ firmou WERAG FINANCE S.R.O, IČ 247 60 234
přihlaste se za účelem podání hromadné žaloby a trestního oznámení.
Čím víc nás bude, čím větší úhrnná škoda, tím větší flastr pro Janouška!
a.balcar@gmail.com