Obchod Mobilní telefony Biz získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Ověřeno zákazníky.
Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí.
Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
Více o Ověřeno zákazníky
Recenze Mobilní telefony Biz
Jana
Přidáno: včera, 08:43
- kvalita komunikace
Poprosili jsme o prověření dodání na prodejnu (tam výrobek nezaregistrovali) a ochotně nám byl zjištěn stav a telefon jsme si vyzvedli skutečně podle avíza.
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Frayerka
Přidáno: 21. května 2012
- kvalita komunikace
- nemohu se vyjádřit, nemám zkušenosti s ostatními s kterými bych Vás mohla porovnat, ale vše bylo OK.
- Snad žádné!!
Snadné, rychlé, kvalitní, i když jste mi dodali jen polovinu zboží, ale vše se vyřídilo do jednoho dne a zboží jsem si vyzvedla a vše bylo OK.
Pexesona
Přidáno: 21. května 2012
- kvalita komunikace
- Po prvním nákupu nemohu zcela zhodnotit, ale vyhovuje mi osobní odběr na Vaší pobočce.
- Zatím jsem žádné neobjevila
obchod spolehlivý, rychlý, dobrá komunikace
Nathan
Přidáno: 19. května 2012
- velmi zajimave ceny
- jednoduche objednani
- rychlost spracovani objedavky
- zbozi nemel cesky jazyk a tato informace nebyla zobrazena na strance. Pro nas to nebyl problem protoze zbozi bylo pro rodileho mluvciho anglictiny.
Byl jsem hodne pekvapeni jak rychle zbozi dorazilo. Vyborna komunikace. Jsem hodne spokojeny a urcite bych sluzby dopurucil ostatnim.
Cybersmoker
Přidáno: 17. května 2012
- kvalita dopravy
- Při objednávce přes telefon se operátorka snažila vyjít mi vstříc v maxmální možné míře, poskytla mi veškeré dalši mnou požadované informace.
I když sem objednával zboží telefonicky z německa a adeslané bylo až následující prac. den 4.5. tak byla pošta schopná doručit mi ho na jižní moravu už v sobotu ráno. Byl sem hodně mile překvapen.
Přidáno: 16. května 2012
- možnost výběru a ceny
- velmi krátká otdevírací doba, až v 11.30 to je pozdě
protože v jiném nebyl telefon ve zvolené barvě k mání
kubullla
Přidáno: 13. května 2012
- kvalita komunikace
- Ráno jsem zavolal do obchodu a odpoledne jsem si vyzvedl produkt - super rychlost - chválím. Dobrá komunikace
- zatím o žádných nevím - doufám že nebudou problémy s případnou reklamací produktu
tento obchod doporučuji
Sesil-L1
Přidáno: 9. května 2012
- kvalita dopravy
- velký výběr a pohodlný nákup z domova.
- Dcera mi doporučila nákup ve vašem obchodě
Dobré ceny, výborná komunikace a rychlá dodávka zboží.
Vřele doporučuji.
předností je serioznost.
zákazník
Přidáno: 8. května 2012
- přehlednost, průhlednost obchodu
- někdy je výhodou mít účet ve více peněžních ústavech, samozřejmě záleží na počtu obchodů.
obchod zpozdil státní svátek a účet v jiném peněžním ústavu, jinak v pořádku, mám rád ověřené obchody, pak následuje rozumná cena
Armin
Přidáno: 5. května 2012
- Nízké ceny, rychlé dodání
Objednaný telefon přišel bez českého manuálu, obsahoval jen polský, v telefonu byla nastavená čeština a v seznamu jsem našel čísla na 200 Poláků.
Upozorňuji, že telefon byl prodáván jako nový.
Zobrazuji 1 - 10 ze 4157 recenzí [ 1 ] 2 3 4 5...416 Další »