Recenze mobilni-telefony.as
Hronik
- dodací lhůta
- přehlednost obchodu
- kvalita komunikace
Pro:
- Zbozi ktere jsem chtel
- Zadne
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Přidáno: 5. února 2012
Petr
Objednal jsem si Samsung S8530 Wave 2, objednávka mi byla stornována, že tel. nemají.Nechápu proč ho nabízejí.Jen má zbytečná data a poskytnul jsem jim na sebe data. !! Když něco nemám tak to nenabízím ! To má logiku ne ? Ale asi ne pro tento obchod !!Pro:
- nevím
Proti:
- nabízejí zboží, které nemají !!!
Přidáno: 3. února 2012
- Víc informovat, že se jedná o dovoz z EU
- Zvýraznit doporučeni neprovadět aktualizace
Přidáno: 1. února 2012
Petr
Nenakupujte tu opravdu se to nevyplatí, jediný kdo jim sem píše kladné recenze jsou oni sami!! Kupte si telefon v normálním obchodě, připlatíte si tisíc korun navíc ale nebudete mít problém s objednávkou ani s reklamací v případě poškození přístroje!Pro:
Proti:
- Čekám na telefon 3 týdny... každé 2 dny volám, buď to nikdo nezvedá nebo mi to zvedne a řekne že telefon je na cestě za další 2 dny že ho ten den pošlou.
Přidáno: 27. ledna 2012
christiane
Odpověď pro mobilní telefony asProti:
- ikdybych hodnotila 100x tak Vám to může být jedno. vím, že bych si od vás nekoupila v životě nic a Vaše jednání považuji za více než neochotné vůči nám zákazníkům. Vy tvrdíte, že ikdyž se jedná o telefon určen pouze pro thr velké británie a je jedno jestli si tam přidáte další název jak uvádíte, taky bych řekla, že tento telefon tu nemá co dělat. Protože, jak jsem již řekla nikde mi nevemou reklamaci. akorát se mi vysmějí, protože tento telefon tu opravdu nemá co dělat. pokud by jste měli telefony pro český a slovenský trh, jak uvádíte že jich je více než 80% neměly by jste potřebu na zbylých 20% dovozních telefonů prodávat. je mi v celku jedno, jestli si myslíte že jsem hodnotila jednou nebo dvakrát. akorát si vy tím vaším jednáním ubližujete a přicházíte tím o důvěrihodnost, kterou my zákazníci považuje za jednu z nejdůležitějších při koupi věcí přes internet. Pokud by jste byly opravdu seriozní neměly by jste potřebu nebrat lidem telefony, nebo dokonce pokládat jim je v polovině jejich věty. je to od vás velice neslušné a utváříte si stím špatnou recenzi pouze vy sami a nikdo jiný. My jsme pouze lidi co od Vás nakupují a pokud je hrstka, že s vámi nemá problém, já jim to neberu, ale pokud je další hrstka co je s vámi nespokojena, taky by jste to měli vzít zamyslet se nad sebou a popřemýšlet, zda věci, které někdy děláte jsou v pořádku. Být já majitelem vyměnila bych drzí a neochotný personál za jiný vstřícný a ochotný. Tak to vidím já a jsem ráda, za to že vám můžu napsat negativních komentářů kolik chci a vy stím nic nudělátě mějte krásný den ;)
Přidáno: 26. ledna 2012
christiane
Pane Karle H.,nevíme o tom, že bychom prodali nějaký šmejd a že bychom se schovávaili za nějaké bezvýznamné s.r.o..Náše právní forma je - fyzická osoba podnikatel. Nikdy netvrdíme, že za záruku ručíme sami, není to totiž pravda, neboť telefony jsou z distribuce EU a připadné reklamace řeší autorizovaný servis.
Na trhu jsme již 7 let a provozojeme 2 kamenné prodejny, takže o krach strach nemáme... máme totiž tisíce spokojených zákazníků, kteří se k nám rádi vracejí.
Přejeme hezký den - tým obchodu www.mobilni-telefony.as
Pro:
- možná ceny ale jinak nic
Proti:
- Pokud teda tvrdíte že telefony jsou z distribuce EU proč sem si já od vás koupila dovozku z velké británie a ještě na víc při vyřizování reklamace jste měli arogantní přístup a buď ste mi to nezvedali a nebo ste mi v polovině věty práskli telefonem. vaše tvrzení o opětovném volájí byla taky lež protože telefon mám stále zapnutý. jinak sem vám chtěla říct, že máte asi pomotané jak vypadá pořádně servisní protokol. Pane Karle máte pravdu jsou neseriózní a nemají slušné chování vůči zákazníkům, možná ze začátku prodávali telefony pro český trh, ale časem zjistili že líp na to budou když budou prodávat dovozky ;). a ještě k té raklamaci chci říct toto, ptala jsem se jinde o obchodech co se specializují na opravu telefonů a akorát se mi vysmály, protože telefon nemá žádnou záruku. a mimochodem záruka 2 roky platí na telefony pro EU a ne pro telefony z UK!!
Vyjádření obchodu mobilni-telefony.as
moc tomu nerozumíme :-) Mají záruku a jsou opravovány v autorizovaných servisech. Jinak zde hodnotíte již podruhé. A podle Vašeho slangu - dovozka atd, lze poznat, že máte docela přehled a víte co kupujete... (jestli zboží za nižší cenu z EU, nebo distribuci CZ)a zde něco málo o členech EU:
Velká Británie
Úřední název
Spojené království Velké Británie a Severního Irska (The United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland)
Hlavní město
Přidáno: 25. ledna 2012
Anonym
Přidáno: 25. ledna 2012
ebbe
Bezostyšně lžou zákazníkům, tomuto obchodu se vyhněte.Pro:
Proti:
- Při objednávce mobilu jsem jim volal, abych si ověřil, že daný model skutečně mají. Zatímco jsem čekal na telefonu, paní to ověřila ve skladu a potvrdila mi, že daný mobil skutečně mají. Řekla, že mi ho druhý den doručí. Mobil jsem objednal. Po dvou dnech, když se nikdo neozýval, jsem do obchodu opět volal. Paní mi sdělila, že mobil neměli a nemají. Na můj dotaz, proč mi lhala, mi položila telefon. Jsem nakonec rád, že jsem u nich nic nekoupil, při tomto jednání si říkám, jak by to asi vypadalo při případné reklamaci.
Přidáno: 24. ledna 2012
k
firma neudává vše o původu telefonu a následně o smluvní partnerovi pro reklamaceProti:
- chtěla bych varovat před touto firmou, která na stránkách neuvádí zemi původu telefonu. při jednání ohledně reklamace jsou více než arogantní. pokud si objednáte mobil a bude mít v ZL původ země UK vraťte ho, protože nikdo Vám to zde v ČR neopraví a navíc telefon není určen pro náš trh. proto vás informuji, aby jste nenaletěli jako já.
Přidáno: 15. ledna 2012
Celkově jsem spokojená,jak s rychlostí odeslání tak s komunikací až na to ověřování dostupnosti zboží.Pro:
- Rychlost dodání.Objednávala jsem v neděli po tom, co jsem si ověřila že jsou oba dva telefony skladem.V úterý telefonát,že jeden mobil ve vybrané barvě není a jestli chci objednávku zrušit nebo vybrat jinou barvu.Vybrala jsem tedy jinou a ve středu jsem měla balíček s telefonama doma!!
Proti:
- To,že mi tvrdili,že stříbrná barva mobilu je skladem,objednávka proběhla do 5 minut a najednou skladem nebyl!!Myslím,že si ani dostupnost barvy neověřili a jen napsali"je skladem".