Recenze Mobílečky
Přidáno: 23. listopadu 2011
krabat
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Přidáno: 26. září 2011
Tanule
Hrůza, děs pokud máte peníze navíc a chtěli by jste si koupit nefunkční telefon tak prosím! Nedoporučuji!!!!!!!Pro:
- Nedoporučuji!!
Proti:
- Při koupení mobilního telefonu jelo vše ok z ničeho nic se vypl a nešel vypnout. Když jsme ho poslali k reklamaci tak nám řekli,že musel být namočen ve vodě. Což vůbec nebyla pravda. A za opravu chtěli 2500,- naštěstí jsme byli duchapřítomni a nechali si to opravit jinde a zaplatili jsme jen 200,- a jede. Opravdu nekupujte nic!! Na jakýkoliv dotaz nezodpověděli!! Hrůza!!
Přidáno: 26. července 2011
- kvalita komunikace
Pro:
- zboží bylo skladem
Proti:
- - produkty z neoficiální distribuce (můj mobil byl určen pro indický trh); v mém případě i nefungující (pomalé dobíjení)
- - opakované urgence na vrácení peněz po té, co jsem mobil vrátil - po 4. urgenci a více než 50 dnech vrátili...
Přidáno: 21. července 2011
Dalogius
- kvalita komunikace
Pro:
- Nízké ceny
Proti:
- Sami neví kdy jim zboží příde , nespolehlivost .
Přidáno: 18. července 2011
Proti:
- Se zbožím dorazil jen dodací list. Chyběl český návod a faktura. Již 2x jsem telefonicky urgoval dodání. !!!! Vždy přislíbili a nic nedošlo. Asi budu muset osobně udělat kravál na prodejně !!!!!!!
Přidáno: 8. července 2011
Libor
Přidáno: 8. července 2011
dc
- kvalita komunikace
Pro:
- Bezkonkurenční ceny
- architektura webu
Přidáno: 1. července 2011
- kvalita komunikace
Pro:
- Ceny
Přidáno: 20. června 2011
- kvalita komunikace
Ostaní transakce byly v pořádku
Proti:
- Společnost nám se zbožím nedodala fakturu a na naše mejly nereaguje !!!!!!!!!!
Přidáno: 14. června 2011
Hana
- kvalita komunikace
Pro:
- Rychlé vyřízení
- Nízké ceny
- nemá