Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

b@rsuk

Přidáno: 13. května 2012

• nic
  • vyhnout se obloukem

Predrazene sedive dovozovky, co se jinde prodava za cca 4.200,- tam hodne pres pet tisic, no jiste nenazrani majitele a najem prostor v centru a Nove Karoline neni za babku. Neochotny az arogantni personal, neuznavani a cely proces vyrizovani reklamaci, des a hruza, hnus velebnosti. Pokud nejaky blazen u nich nakoupi, nemuze si byt jisty jestli telefon uz nekdo nepouzival, omatlane a osahane kousky po vytazeni z krabice a v jejich sklenenych vitrinach hovori za vse. Mam s nimi kratkou osobni zkusenost, vice zde nebudu rozebirat, ja za sebe rikam tento kvelb nikdy vice!

Recenze emailem

Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".

Avatar uživatele

Mark

Přidáno: 19. dubna 2012

• spolehlivá a ochotná obsluha
  • velký výběr telefonů
  • podle mě jeden z nejkvalitnějších a poctivějších obchodů na mobily

doporučuji!

• Ano (2)

Mira

Přidáno: 7. dubna 2012

Recenzi nesmí psát konkurenční obchody. Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek.

Tomáš

Přidáno: 27. března 2012

• +ochotná obsluha
  • +dobré ceny

Ikdyž nebyl telefon cz distribuuce, fungoval jak má, aktualizaci sw mě ochotně do druhého dne zdarma udělali, takže naprostá spokojenost.

• Ano (2)

Harry

Přidáno: 28. února 2012

• Cena
  • Ochota
  • Výborný přístup

Kupoval jsem u nich podruhé,naprostá spokojenost,zboží bylo skladem,mohu jen doporučit.

• Ano (1)
  • Ne (1)

barry

Přidáno: 15. února 2012

• nic
  • vyšší ceny,než uvádějí v e-shopu
  • arogantní obsluha
  • reklamace vyřizují pomalu
  • bez českého návodu

už bych si zde nic nekoupil a varuji ostatní nakupující

• Ne (3)

Anonym2

Přidáno: 25. ledna 2012

• V žádném případě nic nekupovat, arogantní, neochotní a telefon byl podle mě z Polska, nefungoval. Nikdy více!

Nekupovat u nich nic!

• Ano (4)

Dave

Přidáno: 24. prosince 2011

• vše ok, dobrá komunikace

doporucuji

Klopito

Přidáno: 9. prosince 2011

• Komunikace
  • Ochota

Kupoval jsem Samsung Ace. Musím vyzdvihnout velmi slušné jednání, u vyzvednutí mi ještě sami od sebe poradili ohledně účtu google a doporučili předplacení internetového zvýhodnění nebo naopak jeho zablokování a používání internetu pouze přes wifi. Telefon supr, maximální spokojenost. Firmu doporučuji.

• Ne (3)

Rob

Přidáno: 9. prosince 2011

• +dobre ceny
  • - mozna i az podezrele nizke ceny
  • - neni ceska distribuce (v mobilu mam polovinu veci polsky a nic s tim nemuzu delat)
  • - neochotna a arogantni obsluha
  • - T-mobile logo pri zapinani telefonu (zasahujou do Softwaru telefonu a tyto zmeny se nedaji vratit bez straty zaruky)
  • - Telefon mi vubec nepripada jako novy spise jako par mesicu jety a to v cetne dodaneho prislusenstvi (chybejici prirucky atd)

Koupil sem si tam mobil a udelal jsem velkou chybu.Absolutne nulova moznost se na necem domluvit kdyz mam na telefonu nakou vadu.Obsluha je primo strasna a ty ceny jsou opravdu velmi divne.Zajimave jsou uz jen rozdily v cenach na Eshopu a v prodejne ktere jsou v radech nekolika stovek skoro i tisicu korun.Obchod bych v zadnem pripade nedoporucil nikomu a uz nikdy bych unich nic nekoupil.

• Ano (11)

Zobrazuji 1 - 10 ze 18 recenzí [ 1 ] 2