Recenze Mobil-levne.cz
Přidáno: 17. května 2010
Johnny
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Přidáno: 13. dubna 2010
Anonym
Přidáno: 10. dubna 2010
Martin
Nedoporučuji. Vyhněte se tomuto obchodu. Je mnohem lepší připlatit a mít tak objednané zboží v pořádku. Ta nejistota je hrozná. Mohu jen doufat, že mobil bude fungovat a nebudu jej muset reklamovat.Pro:
- Levné, velmi levé
Proti:
- Mobil dorazil bez českého návodu. Všechno v polštině!
- Balení bylo nekompletní!
- Oznámení reklamace naprosto bez reakce!
Přidáno: 18. března 2010
fafavorit
Telefon prisel vcas, ale se spatnou nabijeckou (urcenou pro UK) a diskutabilne zabaleny. Po reklamaci mi bleskove poslali nahradni reseni. Nic mene nikde predem neupozornili ze misto malicke cestovni nabijecky budu mit obrovske heblo. (nabijecka pro UK (ktera je sama o sobe vyrazne vetsi nez pro CR) + redukci do ceske zasuvky ktera je taky dost velka)Pro:
- rychle dodani
- rychla reakce pri reklamaci
Proti:
- produkt nebyl urcen pro cesky trh
Přidáno: 3. února 2010
verka.d
objednala jsem si před Vánoci mobil zelený sony ericsson, pod stromečkem jsem rozbalila ale černý, poslala jsem ho zpět, protože nebyl podle objednávky, nikdo se mi neozýval, jednali se mnou jako s hadrem,uplný nezájem, musela jsem sama jim stále telefonovat. dnes je únor a konečně mi připsali peníze na účet, ale pouze jen za telefon!!!!to že jsem s tím měla spojené náklady za poštovné jak když mi ho posílali i jak jsem jim ho posílala zpět, tak to mi nevrátili.Pro:
- velmi špatná zkušenost
- absolutně příšerná komunikace