Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

• Velmi precizní práce
  • výborně vypracovaná
  • Barevně sladěná
  • Snad jen trochu těžká

Čekala jsem, že dostanu nějakou "motanici" ze zbytků vlny, ale místo toho jsem byla mile překvapená. Je velmi pěkná.

• Ano (6)
  • Ne (1)

Recenze emailem

Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".

Ivi

Přidáno: 26. srpna 2009

• kvalita
  • nápaditost
  • super detaily

Voodoo panenky jsou úžasné. Dostala jsem je jako dárek a mohu potvrdit jejich úžasně vypracované detaily, pevnost, kvalita. Prostě jednička :-)

• Ano (3)

Gorgo

Přidáno: 17. června 2009

• levne postovne oproti ostatnim online obchodum
  • nemam zadne vyhrady, napropsto profesionalni zpusob komunikace a vystupovani

Pridavam taky jeden comments:
rychle dodani a velmi levne postovne v proovnani s ostatnimi obchody, ktere maji postovne na dobirku za 130,-Kč. tady bylo postovne za 99,- dodani za 2dny plus maj jeste moznost postovne za 59,- kdyz je platba prevodem na jejich ucet predem tuhle moznost jsem zatim netestoval

• Ano (4)

Katczka87

Přidáno: 17. června 2009

• pevnost
  • propracovanost
  • darkove baleni (krasne krabicky s potiskem)
  • maly kapesni katalog s jejich vyrobkama, do kabelky jsem mela uvnitr krabicky spolecne s minivoodoo
  • velmi rychle dodani cca 2-3dny od objednani

dnes mi prisly domu postou 3ks panenk od minivodoo, jsou proste LUXUS a Boží, to nemá chybu, prostě nejvíc.

• Ano (7)

Emilia Kunová

Přidáno: 24. března 2009

• objednanie a dodanie prebiehalo rychlo a v pohode
  • žiadne zaporne skusenosti som nemala

velmi sa mi pačia voodoo postavičky su zaujimave ja mam andelika a priatel si vybral bojovnika a určite si ešte niečo vyberiem

• Ano (7)

Marketa11

Přidáno: 2. března 2009

• Bavlna je tvrdší - něčím naimpregnovaná, takže hodně vydrží. Krásná krabička - vhodné jako dárkové balení. Možnost zavěsit na klíče nebo jinam. Velmi rychlé zaslání balíčku a profesionální jednání. Vhodné jako dárek či talisman.

Velmi krásné provedení, ještě hezčí než na obrázku. Objednala jsem na základě článku a fota v časopise - vězeň lásky, zamilovaný, duch lásky, amorek, gladiátor. Všechny vapadají nádherně a překvapil mě gladiátor, jak je hezky zpracovaný.

• Ano (13)

livi

Přidáno: 1. března 2009

• krásny, nápaditý, s rolničkou (počujete, že vaša láska je vám nablízku) a hlavne originál!!!
  • nepoznám :)

Kúpila som panáčika "miluj ma nežne", lebo som ho videla v časopise ako vhodný valentínsky darček pre môjho miláčika... Nemohla som z neho spustiť oči! Bol tak originálny a milý!!! Hneď, ako som mu ho dala, si ho zamiloval. Teraz ho nosí na kľúčoch a keď ho nahnevám, skúša, či je naozaj "voodoo" a zapichuje doňho špendlíky... ale on nevie, že funguje iba na lásku :)

• Ano (11)

janapodana

Přidáno: 27. února 2009

• proti nic nemám....

koupíš si jednoho panáčka - dostaneš k němu malý katalog a doma prohlížíš...i webové stránky...a začne **infekční** záležitost...ještě zjistíš,že chceš toho a toho...a ještě toho pro někoho dalšího...miniwoodoo mám ráda všechny....ale dávejte POZOR na plagiáty.....originál je pouze na tomto webu!!

• Ano (13)

Bibiana

Přidáno: 25. února 2009

• Velmi solidní a seriózní jednání
  • Velký výběr zhruba 168 druhů
  • Originální, nové, trendové zboží
  • Dárkové balení v ceně
  • Rychlé doručení
  • málo soutěží

Velmi solidní obchůdek, ze kterého jsem si již 2x po sobě objednala po 2ks mini Voodoo panenek.

• Ano (17)

Ája

Přidáno: 25. února 2009

• Výhodou je, že postavička je z kvalitního materiálu
  • Přednost: pro každé období charakt. VooDoo
  • Nevýhoda: málo postaviček
  • Chybí mi: miniVooDoo např. "pomsty" " zla"

Musím říct, že můj přítel není žádný romantik. Hledala jsem tedy něco, co by ho na Valentýna potěšilo a bylo neobyčejné. Chtěla jsem aby něco v něm alespoň trochu romantika probudilo:-) V časopise jsem objevila vaše stránky miniVooDoo a byla jsem nadšená. Vězeň lásky ho doslova okouzlil a možná že ta troška magie se v té postavičce skrývá.....Přítel je romantičtější:-)

• Ano (14)
  • Ne (1)