Recenze miniVooDoo.cz
helaa54
Přidáno: 20. října 2009
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Ivi
Přidáno: 26. srpna 2009
Gorgo
Přidáno: 17. června 2009
- levne postovne oproti ostatnim online obchodum
- nemam zadne vyhrady, napropsto profesionalni zpusob komunikace a vystupovani
Pridavam taky jeden comments:
rychle dodani a velmi levne postovne v proovnani s ostatnimi obchody, ktere maji postovne na dobirku za 130,-Kč. tady bylo postovne za 99,- dodani za 2dny plus maj jeste moznost postovne za 59,- kdyz je platba prevodem na jejich ucet predem tuhle moznost jsem zatim netestoval
Katczka87
Přidáno: 17. června 2009
- pevnost
- propracovanost
- darkove baleni (krasne krabicky s potiskem)
- maly kapesni katalog s jejich vyrobkama, do kabelky jsem mela uvnitr krabicky spolecne s minivoodoo
- velmi rychle dodani cca 2-3dny od objednani
dnes mi prisly domu postou 3ks panenk od minivodoo, jsou proste LUXUS a Boží, to nemá chybu, prostě nejvíc.
Emilia Kunová
Přidáno: 24. března 2009
- Bavlna je tvrdší - něčím naimpregnovaná, takže hodně vydrží. Krásná krabička - vhodné jako dárkové balení. Možnost zavěsit na klíče nebo jinam. Velmi rychlé zaslání balíčku a profesionální jednání. Vhodné jako dárek či talisman.
Velmi krásné provedení, ještě hezčí než na obrázku. Objednala jsem na základě článku a fota v časopise - vězeň lásky, zamilovaný, duch lásky, amorek, gladiátor. Všechny vapadají nádherně a překvapil mě gladiátor, jak je hezky zpracovaný.
livi
Přidáno: 1. března 2009
- krásny, nápaditý, s rolničkou (počujete, že vaša láska je vám nablízku) a hlavne originál!!!
- nepoznám :)
Kúpila som panáčika "miluj ma nežne", lebo som ho videla v časopise ako vhodný valentínsky darček pre môjho miláčika... Nemohla som z neho spustiť oči! Bol tak originálny a milý!!! Hneď, ako som mu ho dala, si ho zamiloval. Teraz ho nosí na kľúčoch a keď ho nahnevám, skúša, či je naozaj "voodoo" a zapichuje doňho špendlíky... ale on nevie, že funguje iba na lásku :)
janapodana
Přidáno: 27. února 2009
- proti nic nemám....
koupíš si jednoho panáčka - dostaneš k němu malý katalog a doma prohlížíš...i webové stránky...a začne **infekční** záležitost...ještě zjistíš,že chceš toho a toho...a ještě toho pro někoho dalšího...miniwoodoo mám ráda všechny....ale dávejte POZOR na plagiáty.....originál je pouze na tomto webu!!
Bibiana
Přidáno: 25. února 2009
Ája
Přidáno: 25. února 2009
- Výhodou je, že postavička je z kvalitního materiálu
- Přednost: pro každé období charakt. VooDoo
- Nevýhoda: málo postaviček
- Chybí mi: miniVooDoo např. "pomsty" " zla"
Musím říct, že můj přítel není žádný romantik. Hledala jsem tedy něco, co by ho na Valentýna potěšilo a bylo neobyčejné. Chtěla jsem aby něco v něm alespoň trochu romantika probudilo:-) V časopise jsem objevila vaše stránky miniVooDoo a byla jsem nadšená. Vězeň lásky ho doslova okouzlil a možná že ta troška magie se v té postavičce skrývá.....Přítel je romantičtější:-)