Recenze Akvaristika - MIGA
Petr žyla
Přidáno: 8. února 2012
- Obědnaval jsem si u nich zboží EXO TERRA Compact Top 45 osvětlení, měli tam napsáno že zboží dodají do 2 dnu a že zboží mají skladem samozřejmě lžou lidem a dělají si z lidi srandu ja osobně nedoporučuji zbytečná strata času .
NEDOPORUČUJI LŽOU LIDEM
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Anonym
- velký sortiment
- nízké ceny
- krátké dodací lhůty
- dobrá komunikace
- možnost sledovat stav objednávky po přihlášení na stránkách
V tomto obchodě nakupuji každý měsíc a nikdy se nevyskytl žádný problém. Vyzvednutí na prodejně proběhlo vždy v pořádku.
Katka
- Velky vyber zbozi.
- Slusne ceny.
- Kamenna prodejna.
- Prijemny personal
S timto obchodem je spokojen,objednam na internetu a pro zbozi si dojdu.Pokud nekdy zbozi nemohly dodat,tak zavolaly a nabidly alternativu.U zbozi kde bylo do 2 dnu,tak se i stalo,ikdyz nekdy s alternativou,ale k velkemu vyberu neni problem.
Helena
Přidáno: 29. srpna 2010
- Široký výběr.
- Dobré ceny.
- Špatná komunikace se zákazníkem.
- Nedodržení dodacích lhůt.
Zboží jsem objednala před měsícem. Líbil se mi široký výběr, nízké ceny, pěkné internetové stránky. U zboží byl a stále je termín dodaní obvykle do 2 pracovních dnů. Po týdnu mi přislo upozornění na změnu stavu objednávky. Přibylo pouze upozornění, že dodavatel zboží nemá ani v jiné barvě. Poslala jsem tedy zpět dotaz co to znamená, jestli bude a kdy předpokládají možný termín dodání. Nikdo se vůbec neobtežoval mi slůvkem odpovědět. Podle mě velmi nevhodné chování se kterým jsem se při nakupování přes internet ještě nesetkala.
catpow
Přidáno: 9. července 2010
- - cena zboží, kt. jsem si vybral.
- - lež o datu odeslání, odeslali až týden poté
- - automaticky neposílají číslo zásilky pro její sledování na webu České pošty
- - přidávají si cenu poštovného nad rámec skutečné ceny
Nedoporučuji!
Zboží sice nakonec přijde, ale se zpoždění,.
Špatná komunikace se zákazníkem, kterou považuji za základ.
Poštovné je ve skutečnosti stálo 85,- (údaj na zásilce), účtovali si ale 105,- Kč.