Obchod MegaHračky.cz získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Ověřeno zákazníky.
Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí.
Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
Více o Ověřeno zákazníky
Recenze MegaHračky.cz
pavlína
- kvalita komunikace
Pro:
- je to rychlý nákup
- žádné
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
komar
- kvalita komunikace
Pro:
- přehlednost, krátké dodací lhůty
Proti:
- zboží bylo zabaleno v krabici se skartovaným papírem ale bylo opomenuto, že ve zboží je v obalu díra a tak se tento skart dostal ke zboží a celé zboří zasvinil
ivča
- kvalita komunikace
Pro:
- rychlost dodání
- nevím
Sancha
- kvalita komunikace
Zde hračka byla dostupná,po celou dobu jsem byla informovaná o stavu objednávky a dodací lhůta byla velmi krátká.
Pro:
- Rychlost dodání
- Přehlednost sortimentu
- Dostupnost požadované hračky
- Dobrá komunikace
novakova.terez
- kvalita komunikace
Pro:
- Výborné informace o objednávce a odeslání, každou chvíli přišel e-mail nebo sms.
zákazník z Náchoda
- kvalita komunikace
Pro:
- široký výběr, příznivé ceny a dobrá doprava
Proti:
- po prvním nákupu jsem žádné slabiny neobjevil
harpagon
Proti:
- zakoupené zboží mělo chybný popis na webu a i na zboží samotném
- nechce se jim uznat chybu
Vyjádření obchodu MegaHračky.cz
velice nás mrzí, že zde neuvádíte pravdivé informace, a proto si je dovolíme upřesnit:
Popis na našem obchodě odpovídal námi dodané kytaře Paper Jamz.
Podle emailové korespondence s Vámi je patrné, že jste námi nabízenou kytaru Paper Jamz zaměnila s jiným zbožím jiného prodejce.
Na základě toho byly do popisku konrétní kytary z naší strany pouze doplněny rozlišovací parametry, abychom v případě jiných zákazníků předešli jejich případné záměně s jiným produktem.
Tedy nedošlo ke změně popisku jak uvádíte, ale pouze k doplnění parametrů.
Vaše odstoupení od kupní smlouvy bylo přijato, to jsme Vám mimojiné potvrdili e-mailem, a v Zakonné lhůtě bude vyřešeno, ve většině případu jsou reklamace a odstoupení od kupní smlovy řešeny okamžitě.
Vždy postupujeme ke spokojenosti našich zákazníků a v souladu se zákonem a s obchodními podmínkami.
Ve vašem případě tomu samozřejmě nebude jinak, odstoupení od kupní smlouvy bude akceptováno a budou Vám vráceny peníze a to i včetně dopravného jak nám ukládá rozhodnutí nejvyššího soudu.
Megahračky.cz
- kvalita komunikace
Pro:
- nákup z pohodlí domova
- kvalita komunikace
Pro:
- rychlost a kvalita
- -
Přidáno: 6. února 2012