Obchod megadarky.cz získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Ověřeno zákazníky.
Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí.
Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
Více o Ověřeno zákazníky
Recenze megadarky.cz
Přidáno: 24. května 2012
- kvalita dopravy
doporučila bych protože tu jsou hezké věci
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
- Přehledný obchod.
- Rychlý dodej.
- Dobrá komunikace s obchodem.
- Spolehlivost.
- Poměrně vysoké ceny. Dají se sehnat i menší ceny.. Ale preferuji kvalitu tohoto obchodu, takže se o cenu, pokud není nenormní nezajímám..
gary
Přidáno: 20. května 2012
- kvalita dopravy
- že schválně objednávku odložil jen proto aby mi nemusel dát dárek zdarma
Reakce obchodu megadarky.cz
Reakce: včera, 17:08
dárek je k objednávkám přidělován podle data objednání, ne odeslání. Pokud ve Vaší zásilce dárek chyběl, jedná se o chybu, ne o záměr. Kontaktujte nás, prosím, emailem na adresu obchod@megadarky.cz a my Vám samozřejmě chybějící zboží zašleme.
Scarlet
Přidáno: 19. května 2012
- kvalita dopravy
- - výhodou je, že v obchodě spoustu zajímavých a pěkných výrobků, které jsou dodány rychle a kvalitně
- - žádné slabiny nemá, možná jen, že někteří mají nedůvěru ke koupi přes internet
- jestli potřebujete nějaký dárek, který určitě potěší, nebo nějakou dekoraci, která zaujme všechny Vaše návštěvy, tak určitě doporučuji tento obchod. Je skvělý.
Přidáno: 17. května 2012
- kvalita dopravy
- zaujímavý tovar, dobré ceny, dobrá komunikácia, dobré dodacie doby
- nič
výborný
Přidáno: 15. května 2012
- kvalita dopravy
- Originální dárky, které se jen tak neseženou
- nemá
Jsou ty nejoriginálnější dárky za poměrně nízkou cenu, rozhodně nakupte!!
Barbora Hanáková
Přidáno: 14. května 2012
- kvalita dopravy
- Velmi dobré až překvapivě rychle dodaní :)
- Obdrřela jsme objednane hodinky,ale vrchní skličko na hodinkách nebylo přilepené a behem cesty do práce vypadlo a rozbylo se!!! Zboží reklamovat nebudu protože sem problem vyresila svým sbusobem i tak sem s obchodem spokojená,protože muj dojem je takový že hodinky preci nebudete rozbalovat a zjištovat jestli skličko v hodinkách drží to je chyba výrobce.
Až na ten problém s výrobcem sem nadmíru spokojená a dopučila bych tento obchod svým přátelům...
Reakce obchodu megadarky.cz
Reakce: 15. května 2012
vypadlé sklíčko je určitě důvodem k reklamaci. Zašlete, prosím, hodinky na adresu MEGADÁRKY.CZ, LEDVINOVA 2, 149 00 PRAHA spolu s průvodním dopisem. Vadné zboží Vám vyměníme za nový kus.
Přidáno: 11. května 2012
- neviem
Lucia Burešová
Přidáno: 1. května 2012
- kvalita dopravy
- prehľadné usporiadanie tovaru, dobrý výber
- nemá
Je super, odporúčam!!
Džana
Přidáno: 30. dubna 2012
- kvalita komunikace
Chtěla jsem jen jeden produkt....dál jsem se o obchod nezajímala.