Obchod Max-shop.cz získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Ověřeno zákazníky.
Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí.
Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
Více o Ověřeno zákazníky
Recenze Max-shop.cz
Jeeff
Přidáno: včera, 12:28
- Perfektní ceny.
- Podle mě žádné.
Prostě bezchyby vážně vás doporučuji.
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
ladas
Přidáno: včera, 10:59
- kvalita komunikace
- Dobré ceny, rychlost obědnání a vyřízení
- nenašel jsem zatim žádné
Vřele doporučuji dobrá komunikace, solidární jednání, rychlos vyřízení.
Lucka
Přidáno: 24. května 2012
- kvalita dopravy
S obchodem jsem spokojena, zboží dorazilo v pořádku.
Přidáno: 23. května 2012
- kvalita dopravy
Objednal jsem Samsung S5620 Monte Deep Black, ale přišel Samsung S5620 Monte Dark Gray. Zboží jsem ale nevracel. Bylo mi řečeno, že vyrianta Deep Black už není na skladě.
Přidáno: 23. května 2012
- Nejpříznivější cena
- Zatím jsem žádné neobjevila
Nejlepší ceny, rychlé doručení
Sheldon
- Nizká cena
- Přehlednost a celkový design obchodu
- Komunikace není ideální
- po 4 dnech mě bylo oznámeno ,že zboží není na skladě. Přitom při objednání zboží skladem bylo.
Celkově obchod klame zákazníka. Uvádí že zboží je skladem přitom není. Celkově bych obchod nedoporučoval.
Reakce obchodu Max-shop.cz
Reakce: 23. května 2012
Dobrý den, děkujeme za reakci na nákup v našem obchodě. U zboží které nabízíme na internetu je vždy uvedeno zda je skladem či ne. Pokud je uvedeno skladem doba dodání je 2-8 pracovních dnů, pokud je uvedeno skladem ne, telefony očekáváme od dodavatele. Na skladovou dostupnost je možné se informovat přes email nebo telefonicky. Pokud ve vyjímečném připadě dojde k vyprodání zboží, zákazník je bezprostředně telefonicky informován.
kumoto
- kvalita komunikace
zmenil by som prepravcu - u Ceskej Posty, hoci maju system Track&Trace, som nevedel 24 hod. kde sa nachadza balik
adiska
- kvalita dopravy
Obchod doporučuji,rychlé vyřízení,doprava,zboží v pořádku.veškeré kroky objednávky informované přes email.
karst
- relativní rychlost dodání
- přeprava dobírky pouze českou poštou ("balík do ruky" jsem radši vyzvedl osobně v depu, protože rozumná dohoda o času a místu doručení není možná, jinak by ale balík v pořádku a dorazil do druhého dne od podání)
bez problémů, celkem rychlá dodávka, záruční list přibalen v dodávce, objednaný telefon byl import z německa což jsem věděl a bylo to i zřetelně označeno v katalogu
Reakce obchodu Max-shop.cz
Reakce: 23. května 2012
Dobrý den, děkujeme za reakci na nákup v našem obchodě.
Pro přepravu využíváme České pošty z důvodu mnohaletých dobrých zkušeností. O dodání zásilky informujeme zákazníka v den dodání formou sms na mobilní telefonní číslo a emailovou adresu uvedené v objednávce. Informace o průběhu vyřízení objednávky formou emailu v jednotlivých krocích zůstává zachována. Nabízíme dva způsoby dodání a to, Balík do ruky a Balík na poštu. V blízké budoucnosti připravujeme rozšíření doručení o další kurýrní firmy.
- kvalita dopravy
- Nízká cena (mobilní telefon), český návod, řádně vyplněný záruční list, dobrá komunikace (zpoždění dodání vysvětlili e-mailem).
- Žádné jsem neobjevil.
Seriózní prodejce, doporučuji i ostatním.
Zobrazuji 1 - 10 ze 2339 recenzí [ 1 ] 2 3 4 5...234 Další »