Obchod Mamaja.cz získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Ověřeno zákazníky.
Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí.
Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
Více o Ověřeno zákazníky
Recenze Mamaja.cz
Eva V.
Přidáno: 20. února 2012
- kvalita komunikace
- široký sortiment a úžasná rychlost dodání
- zatím žádné neobjeveny
Po prvním nákupu - velmi dobrý dojem, určitě zde budu nakupovat častěji
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Přidáno: 19. února 2012
- Obchod,kde mi neodepsali:
- Litujeme.zboží není na skladě.
Přidáno: 17. února 2012
- kvalita komunikace
- Výběr nositelného, praktického a zároveň elegantního těhotenského prádla.
- Zatím žádná.
Flexibilní.
Přidáno: 17. února 2012
- Přehlednost, velká nabídka, velmi dobrý přístup lidí z Mamaja
- nemožnost si zboží osahat, není-li na kamenné prodejně
velmi dobrá komunikace, velmi příjemné jednání, nicméně docela dlouhá doručovací doba, pokud zboží na prodejně není:(
Přidáno: 14. února 2012
- kvalita komunikace
- Rychlé vyřízení objednávky.
Přidáno: 14. února 2012
- kvalita komunikace
- rychlost, flexibilitu a spolehlivost.
- přehledné kategorie
- velká nabídka
- možná trochu podrobněji vysvětlit rozdíly látk.plen.konkrétně mne překvapilo,že imse plenka neměla suchý zip.myslím,že zip usnadňuje manipulaci.před lety jsem u vás nakoupila kalhotk.pleny,jsem s nimi velmi spokojená a nosí je již náš 2.syn.tato nová"stenčená"verze plenek je super,jen škoda těch zipů:)
Již jsem zde nakupovala a vše bylo vždy perfektní.Objednané zboží dostanu velmi rychle,případné nesrovnalosti řešíte příjemným telefonátem:)Rozhodně jsem Mamaju již několikrát doporučila.Bohužel řada rodičů a hlavně žen raději zvolí rychlou variantu marketových plen.Já používám přes den látkové čtvercové nebo kalhotkové.Na noc a výlety zvolíme eko jednorázovky.Nepřijde mi to vůbec časově náročné a pro mé děti je práce s prádlem také zábava:)A hlavně mám pleny vždy doma a nemusím je nikde shánět.
- kvalita komunikace
- Velmi rychlá dodací lhůta. Jeden den jsem objednala a druhý den bylo zboží doma. Skvělá komunikace. Ochotně ověří, zda je zboží na skladě. Sami volali,aby si upřesnili nesrovnalosti v adrese, které vznikli mojí chybou.
- Nevím o žádných.
Obchod k nákupu doporučuji. Já jsme byla velmi spokojena.
- kvalita komunikace
- zboží, které není standardem na našem trhu za rozumné ceny
- zboží, které jsem koupila bylo ve slevě, o několik dní bylo ještě levnější, což mě naštvalo
OK
katka
Přidáno: 9. února 2012
- kvalita komunikace
Perfektní komunikace - online mi poradili s výběrem kojící podprsenky. Po doručení mi velikost bohužel neseděla, vyměnili mi jí obratem. Velká spokojenost.