Obchod LOSAN získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Ověřeno zákazníky.
Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí.
Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
Více o Ověřeno zákazníky
Recenze LOSAN
Lenka
Přidáno: včera, 19:10
- nevím
Spokojenost.
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Přidáno: 23. května 2012
- odběr na prodejně
Přidáno: 22. května 2012
- kvalita komunikace
- Dobra komunikace s prodejci a kvalitni přeprava zasilek z centralniho skladu na misto určení.
- E-schop byl dříve přehlednější.Ocenil bych více informací o produktech.A při dopravě zboží také občas kolísá komunikace směrem k cílovému subjektu.
Velmi příjemná obsluha a vcelku dobré znalosti IT technologie.Pro ty jež v tom nevyznají dokáží vysvětlit klady i zápory a to "Lidskou" řečí, nehrají si na machry. Ovšem v minulosti bývali obchody více zásobeny a regály se zbožím působili příjemněji.Prostě bylo na co koukat když tam vlezete. Dnes s orientaci na e-schop služby.Přesto vcelku dobře zasobena prodejna na prodej běžných a akčních věcí.Ale to je díky upravě prodejny.Určitě tam budu dále nakupovat.Pokud se vyskytli potíže nebyl problém věc vrátit či reklamovat.Co se týká cen jsou kolísavé.Já ale preferuji dlouholete zkušenosti a bezproblemový obchod.
rybcek
Přidáno: 20. května 2012
- kvalita dopravy
- Objednávky na internetu.
- Nevím
Dobrá komunikace se zákazníkem.
Doporučuji.
ne moc spokojenej
BokyCZ
Přidáno: 16. dubna 2012
- Ceny srovnatelné s konkurencí
- Blízkost bydliště (Most)
- Rychlost připravení objednávky od odeslání objednávky
- Některé výrobky jsou předražené
Doporučuji zejména Mosťákům, vzhledem k rychlosti reakce na objednávky a u většiny výrobků srovnatelné ceny s konkurencí
Přidáno: 13. dubna 2012
- Cena.
- Vstřícné a příjemné jednání po telefonu.
Mara_aa
Přidáno: 13. dubna 2012
- kvalita komunikace
- Cenová nabídka,velký vývěr a možnost osobního odběru
- Jelikož jsme nakupoval poprvé u Vás nemohu hodnotit,zatím jsme žádné neshledal
Šikovný obzvláště pro studenty jako jsme já. Výborná nabídka za krásné ceny.
Henrys
Přidáno: 26. března 2012
- kvalita komunikace
- - obchod je v místě bydliště, takže zboží skladem si mohu ihned vyzvednout
IvanSed
Přidáno: 22. března 2012
- kvalita komunikace
- Dostupnost na internetu.
- Možnost vyzvednutí na prodejně.
- Placení při převzetí zboží.
- Nic mne nenapadá.
Spokojený s výběrem zboží, možnost prohlídky v e-shopu, porovnání cen, možnost převzetí na prodejně, informovanost o doručení zboží na prodejnu. Lze jen doporučit. Prostředí prodejny je příjemné.