Recenze Loctite
Přidáno: 16. srpna 2011
- kvalita komunikace
Nedoporučuji tento obchod z důvodudlouhé dodací doby,žboží mám objednáno již 14 dnů a zatím bohužel nedorazilo
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Přidáno: 11. srpna 2011
- Výrobky
- dodací lhůta
Dobré zboží - dlouhá doba dodání
Přidáno: 14. dubna 2011
- levné zboží
- delší doba doručení.Potřebuji zboží do druhého dne
Standard
MiKa
Přidáno: 9. dubna 2011
- kvalita dopravy
- Špatná orientace na webu, není tam vyhledávací pole, tudíž jsem vyhledával přes jiný vyhledávač. Čili, přidat na web pole na vyhledávání a následně přidat možnost, aby se dalo přidávat do košíku další zboží, ne že budu muset rozklikávat nové okno.
Reakce: 12. dubna 2011
Vyhledávací pole je v pravo na hoře :) Košík bude upraven děkujem za info
monti
Přidáno: 1. dubna 2011
- produk loktite
- pružnost, rychlost velice špatné,
- při objednávce ze zahraničí!!! dodání max 2dny. pozor cena ze zahraničí levnější!!!!!
když se zlepží rychlost a dostupnost, mohl bych tento obchod doporučit, současně ne
důvod nákupu v tomto obchodě že jsem jej našel na internetu.
Reakce: 2. dubna 2011
Objednané zboží expedujem od 5-14 dnů.Dodácí podmínky se mohou měnit,jelikož určitý
sortiment je jen na objednávku.Upozornění na úvodní stránce eshopu.Naše produkty musí mít české etikety a dokumentaci.Mrzí nás zdržení a že jste nespokojen.
Přidáno: 11. prosince 2010
- Nevím
Jan Hrachovina
Přidáno: 2. prosince 2010
- kvalita komunikace
- Myslel jsem si, že budou solidní.
- Obchd není schopen ani po 10 dnech vyřídit objednávku. Nejsou aktuální WWW stránky.
Špatně.
Reakce: 2. prosince 2010
je nám velice líto pokud jste nebyl spokojen,jelikož se jedná o specifický sortimet a některé produkty se dováží z Evropy a Ameriky může se stát že dodací podmínky se mohou změnit,máme upozornění na titulní stránce eshopu ! Lepidla mají také datum spotřeby (Expirace) z tohoto důvodu se některé produkty vyrábí na objednávku,nebo dováží s centrálního skladu.Bohužel může trvat také měsíc.S tohoto důvodu nelze mít opravdu vše skladem.Naši zákazníci jsou o tomto samozřejmě informováni.Vyřizujeme denně dost objednávek váš názor nás velice mrzí.
Hezký den loctite-eshop.cz
Neprodáváme korálky :))