Obchod Literis.cz získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Ověřeno zákazníky.
Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí.
Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
Více o Ověřeno zákazníky
Recenze Literis.cz
Přidáno: včera, 11:33
- kvalita dopravy
- Dobré ceny, výborná komunikace (upozornění na stav objednávky a kdy se balík posílá)
Moje první zkušenost s tímto knihkupectvím je výborná - rychlá dodávka, upozornění kdy balík dojde...vřele doporučuji!
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
jezekai
Přidáno: včera, 08:17
- kvalita komunikace
- dají se sehnat zajímavé knihy za poloviční ceny,nízké poštovné
jsem spokojená jen by to chtělo zkrátit dodací lhůty
Reakce obchodu Literis.cz
Reakce: včera, 08:30
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Vaše objednávka byla včera expedována /1 den před předpokládaným termínem expedice/. Ve Vaší objednávce jste měla jeden titul z delším termínem expedice. V případě objednání více zboží s rozdílnou dodací lhůtou je zboží expedováno najednou v jedné zásilce podle termínu nejdelší dodací lhůty. Hezký den,
ok
Přidáno: 24. května 2012
- zboží skladem
Přidáno: 24. května 2012
- rychlá dodací lhůta
Hana Němcová
- kvalita komunikace
- Protože když jsem chtěla koupit další knihu, nebyla jsem schopna objednávku vyřídit. nejdříve chtěli jivý e mail asi proto že jsem poprvé nakoupila jako neregistrovaná,zaregistrovala jsem se tedy jiným mailem a pak když jsem si chtěla prohlédnout nákupní košík a objednat zboží pokaždé mi tam naskočil slovenský obchod a zboží jsem nedokázala objednat.Takže nemohu doporučit nebotˇani mi se nepodařilo napodruhé nakoupit.
Naprostý chaos pokud se nejprve nezaregistrujete, kod který mi byl poslat na uplatnění slevy byl nepoužitelný, naprosté zklamání.
Reakce obchodu Literis.cz
Reakce: 18. května 2012
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení a upozornění. Při tvorbě objednávky se kontroluje e-mailová adresa zákazníka. V případě, že zákazník je v eshopu již registrován, je třeba se přihlásit. Zapomenuté heslo je v případě potřeby doručeno obratem na mailovou adresu zákazníka. V případě problémů s objednávkou je Vám k dispozici zákaznický servis - objednávku je možné realizovat i telefonicky.
Pravděpodobně uvádíte kód který je platný do 20.5.2012, jeho použití je limitováno nákupem nad 300 Kč - viz. informace zaslané v newslettru. Hezký den,
Milan
- kvalita dopravy
- Nabídli jste knihu,kterou jsem jinde nenašel a nebo byla dražší
- Má o hodně delší dodací lhůty,jako jiné obchody
Pokud se zlepší dodací lhůty,tak Váš obchod doporučuji
Radka
- flexibilita
Chci touto cestou poděkovat panu Šimoníkovi, který velice pružně reagoval na můj problém s uplatněním slevy Sphere a obchod tak proběhl k mé spokojenosti.
Přidáno: 16. května 2012
- přehlednost
- příznivé ceny
- výborná komunikace
- žádné
přehledný eshop
příznivé ceny
výborná komunikace obchodu se zákazníkem
příznivá cena poštovného
Doporučuji
Miroslava
Přidáno: 14. května 2012
- kvalita dopravy
- Výborná komunikace a velká vstřícnost při sehnání již zcela vyprodané knihy. Děkuji, všem mohu jen doporučit.