Obchod aprias.cz získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Ověřeno zákazníky.
Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí.
Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
Více o Ověřeno zákazníky
Recenze aprias.cz
Levá
Přidáno: 24. května 2012
- kvalita dopravy
- Maximální komunikace!!Jsem po dlouhém čase opravdu spokojena se službamy
- Je daleko...Škoda že nemáte pobočku i v Praze :o)) Třeba časem.
Jeden z mála slušných obchodů kde když Vám řeknou že Vám zavolají zachvilku tak opravdu zavolají:o)) což je u obchodů ojedinělé!!!Celkově dobrá komunikace.poslaly telefon hned v pondělí ppl mi žekla že mají letefon ale z neznámích důvodů přišel až ve středu..Což bych vytkla ppl a né obchodu samozřejmě
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Soptík
Přidáno: 21. května 2012
- Nízká cena
Reakce: 22. května 2012
děkujeme za Vaší recenzi.
matysekchp
Přidáno: 20. května 2012
- Cena,rychlost
- zadne
Opravdu doporucuji.Telefon jsem obednal ve stredu vecer.Kdybych ho obednal dopoledne tak uz ve ctvrtek ho mam doma.Takhle dorazil v patek,k naproste spokojenosti.Po predeslich zkusenostech,kde jsem u dvou kunkurentnich (da-li se to tak nazvat) obchodu obednaval telefon,ktery byl skladem,jsem obednavky rusil,protoze ani po tydnu nebyli expedovane.
Dalsi muj telefon pro dceru budu kupovat opet zde.Dekuji
Reakce: 22. května 2012
pokud je mobilní telefon skladem a objednávka udělána do 13:00, je mobilní telefon expedován ještě v ten den. Druhý den, Vám je objednávka dodána. Budeme se těšit na Váš další nákup a doufáme, že budete maximálně spokojená.
DekstrX
Přidáno: 20. května 2012
- rychlost,cena
Trochu mě překvapilo, že na krabici šlo poznat že už byla otevřená. Předpokládám ale že to nejspíš proto aby bylo na telefonu uděláno to úvodní nastavení (po mě už ho to tedy nechtělo a telefon rovnou naběhl i v češtině) nebo něco podobného. Mě osobně to nijak nevadí, ale věřím že pro někoho by to mohl být problém...jinak teda spokojenost...šlo to hladce a rychle...občas mívám pochyby když něco objednávám přes net, ale tenhle shop nezklamal :-)
Reakce: 22. května 2012
krabice jsou otevřeny a to z důvodů kontroly obsahu balení a u evropských distribucí dohrání ČJ. Děkujem za Vaší projevenou spokojenost a doufáme, že i nadále zůstanete našim zákazníkem.
Palffy
Přidáno: 19. května 2012
- kvalita dopravy
- Kamenná pobočka. Dostupné ceny. Kladné hodnocení zákazníků na internetu.
- Doufám, že žádné :)
- kvalita dopravy
- Dobré ceny, zboží z ciziny je v dnešní době zcela normální a snad je záruka kamenných prodejen dostačující k tomu, že "zítra" obchod nezavře. Mohu jen doporučit, což jsem dnes také udělal.
Reakce: 22. května 2012
v dnešní době už je opravdu dovozové zboží zcela normální, ale stále je možnost, aby si zákazník vybral mezi českou a evropskou distribucí.
Děkujem za Vaší recenzi.
Genessi
- Spolehlivost
Nemám co dodat, přehledný rychlé dodání zboží, dobrá komunikace, nejlevnější cena na internetu
s cz distribucí!!! Samsung Galaxy Note CZ
Reakce: 22. května 2012
všem našim zákazníkům děkujeme za kladné recenze a doufáme, že i v budoucnu navštívíte jak náš internotový obchod tak i kamenné prodejny.
Budeme se těšit na Vaší návštěvu.
Váš tým Levnejmobil.cz
des
- nepátral jsem
celkem dobrý s vědomím co nakupuji.
Přidáno: 16. května 2012
rychlé dodání,prostě skvělý obchod
Milena z Přerova
Přidáno: 14. května 2012
- Dobrá cena, rychlost
Dobré a přehledné informace o zboží, přijatelná cena, rychlost dodávky.