rychlost
Reakce obchodu Levné Barvy Laky
děkujeme za Vaše kladné hodnocení našeho obchodu. Vaše spokojenost je pro nás velmi důležitá, a proto se snažíme, aby každý krok nákupu probíhal co nejlépe.
V případě jakéhokoliv dotazu nás kontaktujte na infolince nebo chatu. Jsme Vám k dispozici každý den od 8 do 22 hodin i o víkendu.
Diana K. -
Příjemný a ochotný personál, zboží bylo perfektně zabaleno a rychle dodáno.
Reakce obchodu Levné Barvy Laky
děkujeme za Vaše kladné hodnocení našeho obchodu. Těší nás, když od nás zákazníci odcházejí spokojení.
Zboží máte možnost si vyzvednout na 11 prodejnách Artisan nebo si ho poslat přímo domů.
Diana K. -
- Paní - nebo slečna - na infolince toho moc nevěděla. Ale nakonec jsme se domluvily, barvy jsou skvělé.
Když víte co chcete - super.
Reakce obchodu Levné Barvy Laky
děkujeme za Vaše hodnocení našeho obchodu. Snažíme se poskytovat co nejlepší zákaznický servis a mrzí nás, že od nás odcházíte a nejste spokojená s naším poradenstvím. Neustále pracujeme na zlepšení našich služeb a školení našich zaměstnanců, aby vždy mohli poskytnout co nejlepší radu a pomoc.
- Vše v pořádku
Dobrý den ,
Zboží máte možnost si vyzvednou na 11 prodejnách Artisan nebo si ho poslat přímo domů.
- Rychlost, kvalita zboží
Reakce obchodu Levné Barvy Laky
děkujeme za Vaše kladné hodnocení našeho obchodu. Těší nás, když od nás zákazníci odcházejí spokojeni. Vždy se snažíme o co nejrychlejší vyřízení každé objednávky a na kvalitě zboží si zakládáme.
Nevíte si rady s odstínem barvy - půjčte si od nás vzorník barev pro lepší představu odstínu.
- Nakupoval jsem poprvé ok
Reakce obchodu Levné Barvy Laky
děkujeme za Vaše pozitivní hodnocení, těší nás když od nás zákazníci odcházejí spokojeni. Snažíme se dělat maximum pro to, abychom našim zákazníkům poskytli vysokou kvalitu služeb.
Jsou rychlí, i když šlo jen o 0,75 l barvy
Reakce obchodu Levné Barvy Laky
děkujeme za Vaše kladné hodnocení našeho obchodu. Těší nás, že vyzdvihujete rychlost dodání. Vždy se snažíme o co nejrychlejší expedici každé objednávky. Naším cílem je aby od nás zákazníci odcházeli vždy spokojení.
Klára E. -
Pouze jsem si vyzvedávala balíček s Bony ,paní byla u předávání velice příjemná .
Reakce obchodu Levné Barvy Laky
děkujeme za Vaše kladné hodnocení našeho obchodu. Těší nás, že vyzdvihujete příjemné jednání na pobočce. Zakládáme si na komunikaci se zákazníky. Naším cílem je aby od nás zákazníci odcházeli spokojení a rádi se k nám vraceli.
- šíře sortimentu, cena
Reakce obchodu Levné Barvy Laky
těší nás Vaše hodnocení našeho obchodu. Děkujeme, že vyzdvihujete náš sortiment, který se snažíme neustále rozšiřovat. Ceny se snažíme držet na konkurenceschopné úrovni. Naším cílem je aby od nás zákazníci odcházeli spokojení a rádi se k nám vraceli.
- rychlé vyřízení objednávky
Reakce obchodu Levné Barvy Laky
děkujeme za Vaše kladné hodnocení našeho obchodu. Těší nás, že vyzdvihujete rychlost vyřízení objednávky. Vždy se snažíme o co nejrychlejší vyřízení. Našim cílem jsou spokojení zákazníci, kteří se k nám rádi vracejí.
Klára E. -
Objednal. Do pár dnů dorazilo do boxu. Vše v pořádku.Děkuji.
Reakce obchodu Levné Barvy Laky
děkujeme za Vaše kladné hodnocení našeho obchodu. Vždy se snažíme o co nejrychlejší vyřízení každé objednávky. Naším cílem jsou spokojení zákazníci, kteří se k nám rádi vracejí.
- Ochota,výborná komunikace ,rychlé dodání
Reakce obchodu Levné Barvy Laky
děkujeme za Vaše kladné hodnocení našeho obchodu, které nás velmi těší. Na komunikaci se zákazníky si zakládáme a vždy se snažíme o co nejrychlejší vyřízení každé objednávky. Naším cílem jsou spokojení zákazníci.
Rychlost
Reakce obchodu Levné Barvy Laky
těší nás Vaše kladné hodnocení našeho obchodu. Naším cílem jsou spokojení zákazníci, proto děláme vše proto aby každá objednávka byla vyřízena co nejrychleji.
Klára E. -
Rychlost dodání a kvalita výrobku.
Reakce obchodu Levné Barvy Laky
děkujeme za Vaše kladné hodnocení našeho obchodu. Těší nás, že vyzdvihujete kvalitu výrobků a rychlost dodání. Vždy se snažíme o co nejrychlejší expedici každé objednávky. Naším cílem je aby od nás zákazníci odcházeli vždy spokojení.
Klára E. -
- Mohl jsem si vyzvednou v době kdy jsem měl čas.
Reakce obchodu Levné Barvy Laky
děkujeme za Vaše kladné hodnocení našeho obchodu. Ke každému zákazníkovi se snažíme přistupovat individuálně a vyhovět mu v jeho požadavkách. Naším cílem je aby se k nám zákazníci rádi vraceli.
- Odborné poradenstvi
Reakce obchodu Levné Barvy Laky
děkujeme za Vaše kladné hodnocení našeho obchodu. Vždy se snažíme o co nejrychlejší vyřízení každé objednávky. Našim cílem je aby od nás zákazníci odcházeli spokojení, proto rádi poradíme při výběru zboží.
- rychlost dodání
Reakce obchodu Levné Barvy Laky
děkujeme za Vaše kladné hodnocení našeho obchodu. Těší nás, že vyzdvihujete rychlost dodání, vždy se snažíme o co nejrychlejší expedici zboží.
Každý registrovaný senior nad 60 let a držitel kartičky ZTP u nás nakoupí s výhodami!
Rychlost,spoelhlivost,dobře zabalené
Reakce obchodu Levné Barvy Laky
děkujeme za Vaší recenzi. Těší nás, že vyzdvihujete rychlost vyřízení objednávky a spolehlivost. Na balení objednávek si dáváme záležet, aby při přepravě nedošlo k poškození.
Klára E. -
- Nikdo se z obchodu neozval proč tak dlouho musím čekat na doručení zboží
- Doporučil bych objednávku rozdělit
Reakce obchodu Levné Barvy Laky
mrzí nás Vaše negativní zkušenost. Cílem našich zaměstnanců je, aby od nás zákazníci odcházeli vždy spokojeni.
Po prověření Vaší objednávky mi bylo sděleno, že Vás kolegyně informovala o nekompletnosti objednávky. Zboží z objednávky bylo odesláno částečně. První část byla doručena na prodejnu dne 11.7 a druhá část dne 14.7. Chceme zdůraznit, že závozy na prodejnu se uskutečňují v pravidelných závozech. Snažili jsme se udělat vše pro to, aby jste měl zboží co nejdříve. V případě, že máte zájem rozdělit objednávku, prosím kontaktujte naši zákaznickou linku a rádi Vám s tím pomůžeme.
Zboží dorazilo za 1 měsíc
Zajímavé produkty za výhodné ceny. Opakované potíže při platbě kartou. Vynikající telefonická podpora. Po změně objednávky na dobírku, vzhledem k tomu, že nebylo možné platit kartou jsem obržel e-mail o nedostupnosti produktu skladem a jeho naskladněním přibližně za týden. Trvalo to cca. 4 týdny, než produkt došel - mezitím žádná další komunikace. Produkt nakonec byl doručen, dobře zabalený.
Reakce obchodu Levné Barvy Laky
děkujeme za hodnocení našeho obchodu, vážíme si Vaší zpětné vazby. Velice nás mrzí, že došlo k potížím, které popisujete. Cílem našich zaměstnanců je, aby od nás zákazníci odcházeli spokojení, někdy ale může nastat nepředpokládaná změna skladových zásob a v tom případě jsme odkázáni na dodavatele, kdy zboží doručí.
V případě jakéhokoliv dotazů nás kontaktujte na infolince nebo chatu. Jsme Vám k dispozici každý den od 8 do 22 hodin i o víkendu.
Klára E.