Recenze Letající Sen
Přidáno: 27. ledna 2012
Čechová
Toto hodnocení se paní majitelce zajisté líbit nebude, ale mně se také nelíbilo, že mi místo Libštátských plen za 1.900,- Kč zaslala "nějaké" pleny Evatex.Létající sen - pro mne Zlý sen.
Pro:
- vůbec nic
Proti:
- Místo Libštátských plen, což je také uvedeno u zboží v e-shopu včetně značky LTZ01 (každý si jistě pod tímto pojmem vybaví jedny jediné známé Libštátské pleny) jsem obdržela mnou neobjednané naprosto neznámé pleny značky Evatex, aniž bych dala souhlas k odběru náhradního zboží či o tomto byla dopředu uvědoměna. Objednávala jsem jich za 1900,- Kč. Po mé stížnosti mi bylo majitelkou řečeno, že jsou to pleny úplně stejné kvality šité ze stejné metráže. Toto jsou ale tvrzení, která si spotřebitel nemůže v žádném případě nijak ověřit. I kdyby je šil nějaký "doveda" v Libštátě, uvádět u zboží, že výrobcem je "Libštátské pleny", považuji za úmyslné klamání spotřebitele, když běžný spotřebitel si představí pod pojmem Libštátské pleny pouze ty, co jsou vyrobeny firmou LTZ Libštát a nikoli firmou "Evatex" bůh ví kde. Pominu skutečnost, že jsem kromě plen vracela i dvoje svrchní kalhotky, které však v zásilce údajně nebyly a nebyla ze strany obchodu ani provedena reklamace na poště z důvodu poškození balíku, tudíž mi Česká pošta samozřejmě reklamaci úbytku obsahu balíku neuznala. Kde skutečně ony svrchní kalhotky skončily, se již nedozvím. Každopádně tuto skutečnost jsem se dozvěděla až poté, co mi na účet byla vrácena jen částka za pleny, ačkoli jsem v průvodním dopise informovala o vrácení celého zboží a požadovala celou částku. Nechápu, že se nad tímto pracovnice obchodu nepozastavila a nejala se bezprostředně po otevření zásilky balík prohlédnout, zda nebyl poškozen a mě o tomto ihned informovat.
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Přidáno: 26. ledna 2012
Zákazník doporučuje obchod svým známým.
Zboží na splátky (kočárek perfekta,barva limetka)
Jsem spokojená.
Ano doporučila bych obchod ostatním.
Jsem spokojená.
Pro:
- Velký výběr zboží.
- Nákup na splátky.
Přidáno: 23. ledna 2012
Helena
Zákazník doporučuje obchod svým známým.
Pro:
- Pohodlí, rychlost
Přidáno: 21. ledna 2012
Nikinkiri
Proti:
- Dlouhá čekací lhůta od objednání zboží-žádná komunikace,vyjádření ze strany obchodu
Přidáno: 21. ledna 2012
- kvalita komunikace
Zákazník nedoporučuje obchod svým známým.
prumer Pro:
- dobre ceny
Proti:
- komunikace by mohla byt lepsi.
Přidáno: 15. prosince 2011
Zuzana
Objednala jsem v tomto obchůdku kočárek pro dceru na Vánoce.Nejdříve jsem se nemohla rozhodnout jestli hluboký nebo sporťák.Podle paní,která objednávku vyřizovala jsem byla ujištěna,že obě varianty jsou skladem. Kočárek jsem zaplatila převodem a cca.10 dní se nic nedělo,dokud jsem se neoptala. Prý zmatky ze strany dodavatele.Byla mi nabídnuta jiná varianta kočárku (ten hluboký o který jsem již neměla zájem a neobsahoval panenku) a sada kočárku,která ale byla mnohem dražší :,(Objednávku jsem zrušila,během 2 dnů mi byli vráceny peníze na účet a dcera zřejmě nebude mít kočárek k Vánocům...jediné plus byla komunikace ze strany prodejce (nemyslím tím,že by se ozvali sami) ale spíš způsob jednání.Pokud by v tomto obchůdku byl někdo nepříjemný a ještě byl s vyřizování objednávek na štíru,tak bych se tedy vážně neznala :((((
Pro:
- příjemná komunikace ze strany prodejce
- rychlé vrácení peněz předem zaplaceného zboží
Proti:
- zboží,které je skladem doopravdy skladem není
- pokud se neoptám sama,informací se nedočkám
Přidáno: 13. prosince 2011
Marcela
Velice solidní ceny, doporučuji. Pro:
- Snadný výběr doma
- nevím žádné
Přidáno: 6. prosince 2011
Haneli
Zákazník doporučuje obchod svým známým.
Doporučuji všem známým,nejsou to žádní podvodníci a mají nízké ceny. Pro:
- je na ně spoleh
Proti:
- když nemají zboží na skladě,dlouho čekají, než se ozvou
Přidáno: 20. listopadu 2011
Anonym
naprostá spokojenost! ještě jsme k objednávce obdrželi dáreček ....je fakt, že některé zboží nebylo skladem, ale objednávala jsem ve více kusech, takže chápu - navíc paní byla velice ochotná a obratem se mnou komunikovala, takže v tom nevidím problém!Pro:
- naprostá spokojenost! ještě jsme k objednávce obdrželi dáreček ....je fakt, že některé zboží nebylo skladem, ale objednávala jsem ve více kusech, takže chápu - navíc paní byla velice ochotná a obratem se mnou komunikovala, takže v tom nevidím problém!
Přidáno: 20. listopadu 2011
Liduska
Zákazník doporučuje obchod svým známým.
Doporučuji tento obchod, komunikace perfektní, zboží dorazilo od objednání do 1 týdne.