Obchod Kupuj-pneu.cz získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Ověřeno zákazníky.
Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí.
Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
Více o Ověřeno zákazníky
Recenze Kupuj-pneu.cz
jirka
Přidáno: včera, 18:32
- dobra cena
- zavedeni manipulacniho poplatku
vyborny, ale manipulacni poplatek me hodne vadi. poohlednu se po jinem, kde poplatky nezavadeji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Jan Zenisek
Přidáno: včera, 09:20
- kvalita dopravy
- Po zadani objednavky se ukaze celkova cena s DPH a dopravou...po dokonceni a odeslani je finalni cena jina - teprve pak se ukaze cena dopravy...je to neprehledne a zavadejici
Dobre ceny, bleskove dodani, neprehledny e-shop
Reakce: včera, 14:01
Dobrý den, děkujeme za hodnocení eshopu. Naše služby se snažíme neustále zkvalitňovat proto si ceníme vaší připomínky. Ceny dopravného jsou uvedeny po vložení zboží do košíku, zde klient vidí cenu s dopravou s DPH i bez DPH. Po výběru způsobu dodání se cena automaticky přepočítá. Po vytvoření objednávky zůstává cena totožná jako v 1. fázi. Ceny dopravného dále uvádíme v sekci http://www.kupuj-pneu.cz.... Budeme se i nadále snažit vylepšit objednávkový systém tak aby byl pro zákazníka co nejjednodušší a nejpřehlednější.
Děkujeme za Váš nákup a těšíme se na další spolupráci.
Přidáno: 21. května 2012
- kvalita dopravy
- Hlavní výhodu vidím v rychlosti a pohodlnosti objednávky.
Reakce: včera, 14:01
Dobrý den, velice Vám děkujeme za kladné hodnocení našeho eshopu. Těšíme se na další spolupráci.
DOMENICO
Přidáno: 21. května 2012
- kvalita komunikace
- Příznivá cena,možnost montáže pneumatík v obchodě za dobrou cenu nebo "partnerském" pneuservisu.
Petra
Přidáno: 19. května 2012
- kvalita dopravy
- Rychlost dopravy až domů, upozornění předem na email, že objednávka bude doručena.
- Přepravní služba - nelíbilo se mi příliš vystupování dvou mladých mužů, kteří mi zásilku dovezli. Nepozdraví, tváří se otráveně, na smsku, jestli mohou dorazit spíše v pozdějších hodinách, než ráno, nereagují. Pneumatiky mi po příjezdu hodí za vrata pomalu na náves, aniž by je napadlo, dopravit je do dvora.. Už jsem se setkala se slušnějšími přepravci zásilek. Přeci jen se nejedná o balíček za 100 Kč, ale o poměrně drahou záležitost, proto si myslím, že by se pánové měli naučit alespoň pozdravit a trochu se chovat k zákazníkovi. Převážně řidič.
Komunikace přes email, kvalita a rychlost dopraveného zboží je na jedničku, vstřícnost a úroveň jednání se zákazníkem u přepravců trochu pokulhává.
Reakce: 21. května 2012
Dobrý den, velice se omlouváme za chování zaměstnanců přepravní firmy PPL, které bohužel nemůžeme ovlivnit. S přepravní firmou PPL problematiku doručování řešíme a budeme se snažit aby se to již nestalo. Děkujeme za Váš nákup a kladné hodnocení. Budeme se těšit na Vaší další objednávku.
Plaček Petr
Přidáno: 18. května 2012
- kvalita dopravy
- Byl jsem velice spokojen a už jezdím
ZAKIIVA
Přidáno: 17. května 2012
- objednávka přes e-mail
- druhý den bez peoblémů vyzbednutí
- velmi ochotní
- žádné
super
Reakce: 21. května 2012
Dobrý den, velice Vám děkujeme za kladné hodnocení našeho eshopu. Budeme se těšit na další objednávku.
Přidáno: 16. května 2012
jEniq
Přidáno: 15. května 2012
- - cena
- - rychlost doručení
- - celková cena výrobku byla zobrazena bez DPH, to bylo zobrano až u finální rekapitulace, kde již nebyla možnost odmítnutí!
- Jeznoznačně dobrá cena
- jsem spokojen
- doporučuji
- ale je potřeba si dát pozor na celkovou kalkulaci s/bez DPH
Reakce: 21. května 2012
Dobrý den, děkujeme Vám za kladné hodnocení našeho eshopu a Váš nákup. Cena u každého výrobku je zobrazena s DPH i bez DPH. Celková cena včetně dopravy/ osobního odběru je taktéž zobrazena bez i s DPH.
Budeme se těšit na Vaší další objednávku.