Recenze KUPTOLEVNE.CZ
Přidáno: 6. února 2012
Janka
komunikace se zákazníkem 0, spokojenost s obchodem 0, tento obchod bych nedoporučila, neodpovídají na e-mail, zboží jsem dostala po 14 dnech a ještě ne českou poštou ale kurýrem, nemají nikde uvedeno telefoní číslo takže se ani nedovoláte pokud je opravdu nějáký problém. Což je celkem vtipné zvláště pak když s Vámi opravdu nikdo nekomunikuje. Nechápu myšlenku tohoto obchodu, který se řídí podle mě heslem: ,,jak odlákat více zákazníků" S pozdravem JankaPro:
- výhody? Ty snad na tomto obchodu existují?
Proti:
- komunikace se zákazníkem 0, spokojenost s obchodem 0, tento obchod bych nedoporučila, neodpovídají na e-mail, zboží jsem dostala po 14 dnech a ještě ne českou poštou ale kurýrem, nemají nikde uvedeno telefoní číslo takže se ani nedovoláte pokud je opravdu nějáký problém. Což je celkem vtipné zvláště pak když s Vámi opravdu nikdo nekomunikuje. Nechápu myšlenku tohoto obchodu, který se řídí podle mě heslem: ,,jak odlákat více zákazníků" S pozdravem Janka
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Přidáno: 6. února 2012
- kvalita komunikace
Pro:
- Výhody jsem na tento obchod nenašla, byla jsem velice nespokojená
Proti:
- Komunikace žádná, na internetovém eshopu uvádějí že mají produkt skladem, já jsem ho dostala až po 14 dnech. Dopravu jsem měla přes českou poštu nakonec však dorazil kurýr, změnu mi nikdo neohlásil.
Přidáno: 4. února 2012
- kvalita komunikace
Pro:
- Lepší ceny jak u jiné konkurence.
- Velký výběr.
- chladná komunikace
Přidáno: 31. ledna 2012
- doba dodání
- nulová komunikace
Přidáno: 26. ledna 2012
Gabriela Sari Kouzalova
- kvalita komunikace
Zbozi jsem objednala,ale ani do tydne jeste nedorazilo,vzdy chybela informace o konkretnim datu dodani
Nelze se kontaktovat telefonicky
Proste vsechno bylo spatne
NEdoporucuji
Pro:
- Zadne
- Vazne komunikace
Přidáno: 20. ledna 2012
kadraj
Přidáno: 4. ledna 2012
Kuba
V ůnoru 2011 jsem si od kuptolevne.cz koupil Macbook Pro a vše probíhalo bez komplikací, ale v říjnu 2011 mě přestal fungovat napájecí kapel tak sem macbook zabalil a postupoval podle kroků jak postupovat při reklamaci...no a 3 měsíce nic pak jsem jim posílal i číslo objednávky a psal milion e-mailů a nic pak jsem dostal odpověď, že už o mém problému vědí tak bych chtěl vědět za jak dlouho si ho vyzvednou a jak dlouho to bude trvat protože bych už na něm potřeboval pracovat.Pro:
- Výhodná cena
- Rychlá dodávka
- Zdlouhavá komunikace
- komunikace
- čekání na reklamaci
Přidáno: 3. ledna 2012
Proti:
- Váš obchod zastává filosofii mrtvého brouka. Dodací lhůta 10 dní na jedny sluchátka a nic se neděje, je poněkud nehorázná. Neinformujete o stavu zakázky ani informativně a spojení je pro jistotu z vaší strany jednosměrné. Dle tyhle zkušenosto můžu čekat na sluchátka snad do Vánoc 2030 !!!!! Nechápu, že jste mi vůbec zaslali tento provokativní dotazním !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Přidáno: 13. prosince 2011
MAT
Kdo má rozum, TADY NENAKUPUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!Pro:
- NIIIC.
Proti:
- Tak už jsou to více bež 3 týdny a na reklamaci nikdo nereaguje. Poslal jsem už asi 5 e-mailů, a odpověď pouze na první a potom již bez reakce. Zvažuji podniknout další kroky. Asi prozatím kontaktuji COI. Ale kdyby nekdo potreboval spoluučast, klidne se pridam.
Přidáno: 12. prosince 2011
Molda