Recenze Království vůní
Markéta
Přidáno: 3. srpna 2009
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
saeculi-felicitas
Přidáno: 14. července 2009
Danča
Přidáno: 13. července 2009
Stapeli
Přidáno: 13. července 2009
Světluška
Přidáno: 11. července 2009
- Ceny, sortiment, rychlost dodání, ochota v jednání.
- Nelze nic vytknout!
Můj první nákup v "Království". Mohu hodnotit pouze v superlativech. Království vůní je velmi vstřícný, cenově maximálně vyhovuje, každý má možnost seznámit se spoustou zajímavostí v daných tématech. Jsem maximálně spokojená a určitě se do "Království" budu ráda vracet.
Silvie
Přidáno: 11. července 2009
- úplně všechno :-)
- vůbec nic
Celý obchod proběhl v naprostém pořádku, vůně došly řádně zabalené - ceny jsou opravdu bezkonkurenční -z mé strany velká spokojenost, 1* za rychlé jednání. Jen se obávám, že mě Království vůní přivede na mizinu :-) Ale ať! Příště zase!
Claudy
Láďa
Anonym
- cena, rychlost, informovanost
Tak jsem si take objednala a platila převodem. No adrenalin to byl slusny. Ale zbozi prislo a perfektne zabalene, navic vzorecek vune a jeste maly darecek. A take parfem na miru po vyplneny dotazniku. Komunikace take bajecna, obchod informuje skvele. Takze mohu jen doporucit
Šárka
Přidáno: 8. července 2009
- CENA !!! , milé a ochotné chování, spolehlivost
Kdybych měla tento obchod shrnout pár slovy, tak napíšu : "NEJLEPŠÍ PARFÉMOVÝ E-SHOP V ČR!"...zaprvé jsem si objednala parfém za opravdu nejlepší cenu na trhu a to jsem hledala asi na dalších 20 stránkách lepší cenu, dorazilo mi zboží v pořádku, dostala jsem vzoreček a další maloý dáreček , který vždycky potěší a navíc mi přišlo chování a domlouvání se s majitelkou obchodu velmi příjemné a ochotné...možná právě tím, že majitelka na tomhle obchůdku nechce vydělávat milióny a opravdu je to její koníček, jak jsem i poznala z pár řádků s ní mě nutí k takovéto recenzi. Opravdu jsem více než spokojena a pokud si budu objednávat další parfém, tak jedině od ní!