Recenze Knihy.vltava.cz
Přidáno: 21. ledna 2012
host 46
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Přidáno: 16. prosince 2011
Petr36
Přidáno: 15. dubna 2011
Nedoporučuji. Špatná komunikace, nedodržení dodacích dob.Proti:
- Objednal jsem zboží, které bylo skladem (na stránkách uvádějí expedici následující pracovní den). Po mailu, že se objednávka zpracovává týden žádá reakce. Na mailové dotazy žádná odpověď. Teprve po týdnu mail, že bylo zboží expedováno.
Přidáno: 31. března 2011
DAM
Chtěl jsem dvě knihy, které mě chybí. Dodání bylo do 14-dní. Abych zmírnil poštovné, přibral jsem si ještě další dvě knihy, které jsem si sice rád přečetl, ale nebyly pro mě až tak důležité. Zvolil jsem si dodávku komplet.Po 14-ti dnech mi přišel mail, že objednané knihy ještě nejsou, jestli budu chít čekat nebo budu chtít zatím zaslat ty knihy, které skladem mají, s tím že si zaplatím dvojí poštovné. S tím jsem nesouhlasil a potvrdil jsem že budu ještě čekat. Po dalších 14-ti dnech mi přišel balík, který obsahoval pouze dvě a to ty které jsem si objednal jako doplněk. Ty dvě důležité tam nebyly. Pak mi přišel mail, že dodavatel už knihy nemá a že teda mi poslali co bylo a zbytek je stornován. Mám tedy 2 knihy které jsem nepotřeboval a které když spočítam poštovné tak by byly levnější koupit v kameném obchodě. Takhle jsem nalítl poprvé, pak se mi to samé stalo ještě jednou, ale to jsem objednával stolní hry a opět zase Vltava. Dneska už jsem poučený. Přitom stačilo jen zavolat jestli si část objednávky nebo stornovat celou. Já bych se určitě rozhodl to stornovat.
Pro:
Proti: