Obchod Hravý svět získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Ověřeno zákazníky.
Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí.
Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
Více o Ověřeno zákazníky
Recenze Hravý svět
jesle
Přidáno: 21. února 2012
- přehlednost
- příznivé ceny
- kvalitní zboží
Zboží přišlo do týdne od objednání, v dobrém stavu a vyobrazení na internetu doopravdy odpovídá dodanému zboží. S obchodem jsem byla spokojena mohu doporučit.
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Přidáno: 14. února 2012
spolehlivy, bezproblemovy obchod
Mája
Přidáno: 6. února 2012
- kvalita komunikace
Objednala jsem si společenskou hru Kufr, pouzdro na figurky,kostky,notes,atd.je totálně roztrhané. Nechce se mi, ale kvůli tomu reklamovat celou hru. Je to sice maličkost, ale nevrhá to moc důvěry na obchod.
Až na tuto maličkost jsem s obchodem i jejich přístupem spokojená.
Reakce obchodu Hravý svět
Reakce: 6. února 2012
Vážená paní, je mi líto, že zboží, které jste od nás dostala nedorazilo v pořádku. Musím se však ohradit proti tomu, že by to nevrhalo důvěru na náš obchod. Pokud byste zboží reklamovala, určitě bychom Vám ho vyměnili. Není důvod to neudělat. Vzhledem k tomu, že nejsme výrobci této hry, těžko se nám kontroluje obsah výrobků, které jsou zataveny v plastové folii.
Pokud došlo k poškození celého papírového obalu, muselo dojít k poškození během transportu, protože od nás toto zboží odcházelo zcela v pořádku.
Pokud byste chtěla zboží reklamovat, stačí poslat zboží na naši adresu s popisem vady a kopií nákupního dokladu a my reklamaci vyřešíme.
Mgr. Tomáš Fojtů
renda0013
Přidáno: 27. ledna 2012
- rychlost,přehlednost
doporučuji
Jana Ptáčková
Přidáno: 22. ledna 2012
- slevové akce
- nabídka na zasílání novinem
- poštovné
nemá to chybu
Přidáno: 15. ledna 2012
- kvalita komunikace
- nákup v klidu s domova
- nevím
vřele doporučuji
Přidáno: 9. ledna 2012
- odbornost
- poradenství
- rychlost vyřízení
- o žádných nevím
obchod mi byl doporučen, zkusila jsem se zeptat a byla jsem překvapena ochotou se jterou mi vyhověli.
Vřele doporučuji všem,určitě nebudou zklamáni
Přidáno: 8. ledna 2012
- Skvělé ceny
- Blesková expedice
- Možnost platby přes PayU (lze si vybraz i z více způsobů)
- Široký sortiment
- Při překročení stanovené částky doprava zdarma
- Trochu méně přehledný eshop
Parádní ceny, blesková expedice, komunikace byla skvělá, co více si přát? A to ani nemluvím o dalších výhodách, které obchod nabízí. Určitě doporučuji.
Magda
Přidáno: 29. prosince 2011