Obchod Hobby Horažďovice získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Ověřeno zákazníky.
Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí.
Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
Více o Ověřeno zákazníky
Recenze Hobby Horažďovice
Zdeněk
Přidáno: 19. května 2012
- kvalita dopravy
- cena za stejnou kvalitu jak jinde
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Přidáno: 19. května 2012
- Mají siroký sortiment
- dobré ceny
- možná lepší přehlednost
Zaujala mě nabídka a cena.
Obchod bych rozhodně doporučila.
Přidáno: 15. května 2012
- cena, rychlost, komunikace
spokojenost s nákupem
Přidáno: 15. května 2012
- kvalita dopravy
- dobré ceny, dostupnost, komunikace
- nevím
spokojenost, prodejce poradil a doporučil nejlepší model s ohledm na cenu a nároky
Karel Drahozal
Přidáno: 12. května 2012
- kvalita dopravy
- Na svých stránkách,majî plnou hubu frází,jak dělají vše pro zákazníka,ale vůbec s nikým nekomunikují.Dodají
- Při dodání poškozeného zboží se zákazníkem nekomunikují a zřikají se odpovědnosti.
NEDOPORUČUJI.DOSTAL JSEM V OBJEDNÁVCE 2269 POŠKOZENOU BRUSKU PROTEKO ZA 2454 Kč A I PŘES ZASLANÝ EMAIL VČETNĚ FOTO ZDOKUMENTOVÁNÍ POŠKOZENÍ SE MI NIKDO NEOZVAL A NA OKAMŽITÝ TELEFONÁT PŘI PŘEVZETÍ I PŘEZ MÉ SDĚLENÍ,ŽE K POŠKOZENÍ NEMOHLO DOJÍT PŘI TRANSPORTU,NEBOĎ OBAL JE ZCELA NEPORUŠENÝ,MI BYLO SDĚLENO,ŽE VÝROBEK BYL PŘI BALENÍ V EXPEDICI V PORÁDKU,ŽE PANÍ SE KTEROU JSEM KOMUNIKOVAL BYLA KONKRÉTNÉ U BALENÍ PŘÍTOMNA.
HonzaS
Přidáno: 11. května 2012
- Výborná cena, rychlé jednání
Bezproblémový nákup, vřele doporučuji.
Jediný problém byl s doručením prostřednictvím České pošty, jejich představa Balíku do ruky je přinejmenším zvláštní - to ovšem není vina obchodu.
marz
Přidáno: 9. května 2012
- cenové výhody
- -v nabídce neuveden skutečný výrobce, rýč vyroben v Polsku (nekoupila bych si ho)
- -klamání zákazníka,výsledek zklamání
zaujala mě nabídka značky Fiskars i cenově,
neuveden v ní skutečný výrobce, kterého jsem zjistila až při obdržení zboží,
známí mají rovněž zájem o značk.zboží vyrobené ve Finsku, ne Čína, Polsko apod. a proto pokud se nebude uvádět skutečný výrobce, tak nedoporučuji
Reakce obchodu Hobby Horažďovice
Reakce: 9. května 2012
Je nám velice líto, že společnost Fiskars vyrábí v Polsku a v Asii, ale tuto skutečnost bohužel neovlivníme. Nikde netajíme výrobce a kolikrát ani sami nevíme, z jakého závodu zboží přijde.Samozřejmě můžete zboží vrátit a mi nahradíme vaše veškeré náklady. Bohužel tento druh nářadí se vyrábí v Polsku a nikdo s tím nic nenadělá. Na našich stránkách je uveden výrobce, nikoli země, kde se nachází výroba. Ještě jednou se omlouváme, ale tuto skutečnost bohužel nemůžeme ovlivnit. S pozdravem Tomáš Smolík
HobbyHorazdovice
JJ
Přidáno: 7. května 2012
- dobré ceny
- ???
Určitě stojí navštívit ho.
Přidáno: 7. května 2012
- přehlednost,
- rychlost dodání,
- ceny
- žádné
naprosto vyhovující
Přidáno: 2. května 2012
- kvalita dopravy
Vlastní obchod proběhl naprosto perfektně. Jedinnou slabinou je způsob dopravy, který jsem si ale vybral z nabídky sám. Podle mých zkušeností je bohužel Česká pošta pro doručování balíků nejhorší