Obchod Hanibal získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Ověřeno zákazníky.
Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí.
Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
Více o Ověřeno zákazníky
Recenze Hanibal
Mára
Přidáno: před 9 minutami
- kvalita dopravy
Je to jeden z mála obchodů, který je pro lidi a ne pro peníze.
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Jana
Přidáno: před 6 hodinami
- kvalita komunikace
- Odborná doporučení prodavačů.
Za odborné asistence prodavačů zde vždy nakoupím všechno, co pro svoje cestování expedičního typu potřebuji.
Přidáno: 20. května 2012
- široký sortiment
Přidáno: 19. května 2012
- kvalita komunikace
- Dosti velký sortiment horo zboží.
- Nepsal bych na stránky že dodáte zboží do 3 dnů když to pak nesplníte
Výborná komunikace, ochotní prodavači. Super ceny.
Jenovefa
Přidáno: 18. května 2012
- kamenný obchod na Korunní - milý personál
Doporučuji jak e-shop, tak kamennou prodejnu.
Michal
Přidáno: 18. května 2012
- kvalita dopravy
- Dobrý výběr, mají velké osobní zkušenosti s nabízeným zbožím, obratem poradí s výběrem a zjistí dostupnost. Výrazný podíl českých značek v celém sortimentu obchodu.
Vatřícný, ochotný a férový obchod. Sehnali mi náhradní díly ze zahraničí, které nemají v nabídce, bez záloh. Pokud něco není skladem, víte to už při výběru.
Katka
Přidáno: 17. května 2012
- důvěra
- kvalita
- personál je ochoten vždy poradit zákazníkovi na míru
Tento obchod mi byl doporučen přes kamaráda. Rozhodně jsou zde ochotni se věnovat zákazníkovi, kterého neberou jako přísun peněz,ale jako člena rozrostlé rodiny, kterému opravdu poradí.
Byla jsem zde poprvé,když jsem kupovala mé první lezečky.Pár jsem jich vyzkoušela(dle mých finančních možností), jedny mi padly, avšak bylo mi přece jen doporučeno zkusit ještě jiné značky(které měli v jiných obchodech),aby mi opravdu sedly. -To se jentak nevidí, většinou chce prodejce ihned prodat(jak jsem také viděla v jiném obchodu, kdy mi podal prodejce lezky a dál se mi nevěnoval, jen se mě zeptal,zda budu platit kartou). Vyzkoušela jsem jiné značky,ale nakonec jsem se stejně vrátila pro ty z Hanibala, nejen proto, že mi padly nejlépe:)
Mohu jedině doporučit, v tyto prodejce mám opravdu důvěru.
Přidáno: 17. května 2012
- kvalita dopravy
Další zkušenosti s tímto obchodem se u mne budou odvíjet od toho, jak se postaví k mojí reklamaci a vrácení nefunkčního zboží (vodní filtr SteriPen)
Přidáno: 14. května 2012
- celkový obsah nabídky
- ochota kontaktovat zák. pro zpřesnění objedn
- kvalitní web
- zpětná vazba
- asi nabízí, co nemá, nebo je upozornění na delší dobu dodání přehlédnutelné
- trvá-li dodání delší dobu, neinformuje obchod objednatele o vývoji
asi dobrý obchod, ale zkušenost s dodáním zboží první objednávky, možná ovlivněná svátky, není zatím optimální
Reakce obchodu Hanibal
Reakce: 15. května 2012
mrzí nás, že jsme ve Vašem případě nezvládli optimálně komunikovat - máte pravdu - bylo to částečně i těmi svátky, ale rozhodně se na ně nechceme vymlouvat.
Vizuální priority dodacích lhůt jsme několikrát konzultovali s mnoha odborníky na tvorbu přehledníého webu, tak věříme, že v tomhle ohledu je vše v pořádku. S největší pravděpodobností jsme prostě lidsky udělali chybu a neozvali se Vám s problémem včas. Za to se omlouváme.
Za Hanibal Team
Ondra Vacek
Přidáno: 11. května 2012
- kvalita dopravy
zboží přišlo do tří dnů, solidní komunikace se zákazníky, doporučuji
Zobrazuji 1 - 10 ze 1867 recenzí [ 1 ] 2 3 4 5...187 Další »