Obchod Hanibal získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Ověřeno zákazníky.
Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí.
Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
Více o Ověřeno zákazníky
Recenze Hanibal
Přidáno: před 8 hodinami
Marek Pacák
Vyjádření obchodu Hanibal
velice se omlouváme za negativní zkušenost - zásilky se snažíme balit opravdu co nejlépe, aby nepoškozeny dorazily ke svým adresátům - bohužel některé přepravní společnosti se k balíkům nechovají nejlépe. Pokud Vám zásilka dorazila jakkoli poškozena (tím myslíme onen balík), je často lepší jej nepřijmout. Pokud v něm něco chybí, lze to později reklamovat u dopravce.
Položku, která Vám v balíku chyběla Vám samozřejmě obratem dopošleme, nicméně nás mrzí, že se o problému dozvídáme takto. Pokud by jste nás obratem kontaktoval na kterémkoli čísle uvedeném na faktuře nebo na stránkách, náprava by byla zjednána mnohem rychleji. Samozřejmě se nevyhýbáme možnosti, že do balíko ono zboží nebylo přidánu už u nás, stát se to rozhodně může, byla by to chyba lidského faktoru. Prosíme, zavolejte nám, popřípadě napište mail na eshop@hanibal.cz a domluvíme se s Vámi na adekvátní kompenzaci.
Ještě jednou se omlouváme.
Za Hanibal Sport
Ondřej Vacek
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Přidáno: včera, 19:48
- kvalita komunikace
Pro:
- nevím
Přidáno: včera, 08:21
Dominik Holubčíh
- kvalita komunikace
Pro:
- Prehľadnosť, milý personál, a hlavne ste schopní objednať aj ten tovar, ktorý iní predajcovia nemôžu alebo nechcú objednať.
- Chcem sa vrátiť ešte k otázke č. 2. Neviem na ňu ešte celkom dobre odpovedať lebo mi tovar ešte nedošiel ale bol poslaný len pred troma pracovnými dňami.(ak príde do týždňa tak je to veľmi dobré, lebo bývam v zahraničí)
Proti:
- Pre mňa je slabinou to, že neexistuje slovenská verzia a tovar sa posielaním na Slovensko zbytočne predražuje. Ale inak výborné
Přidáno: 31. srpna 2010
- kvalita komunikace
Pro:
- Velky vyber
Přidáno: 30. srpna 2010
Proti:
- nakupovala jsem a u obrázku byla napsaná špatná barva... takže jsem si vlastně koupila věc v úplně jiné barvě
Přidáno: 29. srpna 2010
Evicci
- kvalita komunikace
Vzhledem k předešlým zkušenostem jsem opravdu mile překvapená tím, jak to může fungovat.
Hanibal hodnotím jako jeden z nejlepších e-obchodů.
Doporučuji všem.
Pro:
- expresní vyřízení objednávky
- při výměně zboží (špatně zvolená velikost) velmi vstřícný a příjemný personál, navíc telefonické oznámení kdy vyměněné zboží dorazí
- rychlé dodání zboží (max. do 2 dnů, pokud je zboží skladem)
- přehledné a příjemné web. stránky
- široký sortiment zboží (je opravdu z čeho vybírat)
Přidáno: 27. srpna 2010
- kvalita komunikace
Pro:
- Můžu si o zboží přečíst informace a prohlédnout si ho v pohodlí u počítače.
Proti:
- že si člověk nemůže zboží osahat
Přidáno: 26. srpna 2010
jelosek
spolehliva doprava
sympaticky "personal"
Pro:
- vstricnost
- bezproblemova komunikace
- vyhodne ceny
Proti:
- castejsi obmenovani akcniho (slevneneho) zbozi
Přidáno: 24. srpna 2010
- kvalita komunikace
Pro:
- nabízí kvalitní zboží
Přidáno: 23. srpna 2010
jezejk
- kvalita komunikace
Pro:
- Pohodlnost nákupu