Obchod HAMAR získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Ověřeno zákazníky.
Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí.
Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
Více o Ověřeno zákazníky
Recenze HAMAR
Petr
Přidáno: 20. května 2012
- kvalita dopravy
Nakupoval jse, zde poprvé a byl jsem naprosto spokojený. Zboží dorazilo v pořádku - mohu jen a jen doporučit. Měl jsem trochu obavy, aby vzhledem k ceně (super nízká) nedorazila nějaká čínská nebo polská napodobenina, ale obavy byly zbytečné. Objednával jsem spojkovou sadu Valeo a dorazily skutečně originální díly od tohoto výrobce. Tento obchod doporučím i svým známým.
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Phunio
Přidáno: 17. května 2012
- kvalita komunikace
- Vynikající ceny,super komunikace.Co není na netu,snaží se sehnat.Všem doporučuji
Všem doporučuji,bez obav nakupujte
Přidáno: 9. května 2012
- kvalita dopravy
- nížší cena než jinde (doufám , že nebude i nižší kvalita)
Nakoupil njsem na doporučení kolegů, kteří byli i po opakovaných nákupech spokojeni a asi jsem udělal dobře
Honza
Přidáno: 7. května 2012
- kvalita dopravy
všem doporučuji tento obchod, rychlý a spolehlivý nákup, ověření objednaného zboží.
Přidáno: 7. května 2012
Přidáno: 6. května 2012
- příznivá cena
- kvalitní sortiment
- žádné
skvělý nákup za super ceny
g.stefan
Přidáno: 1. května 2012
- kvalita dopravy
- Nevím,ale podle obchod asi nekontroluje kompetentnost dílu.U dílu Podpora-/kloub Delphi TC 837 v 1 balení jsem mel šrouby s jiným náběhěm závitu,takže při montáži jsem to měl hned stržený,takže jsem musel narychlo shánet jiné šrouby.Jinak vše O.K.Díly jsou v pořádku a za relatívně nízkou cenu.
Reakce obchodu HAMAR
Reakce: 1. května 2012
omlouvám se ale tohoto jsme si nevšimli. Samozřejmě vám zboží vyměníme.
Haščák
jezkyn
Přidáno: 30. dubna 2012
- kvalita dopravy
- Dobrá cena a rychlé doručení.
- Nevím
Doporučuji
Přidáno: 29. dubna 2012
- kvalita dopravy
- Nebyla povtrzena objednávka na mail.
Reakce obchodu HAMAR
Reakce: 29. dubna 2012
Dobrý den, potvrzení se odesílá automaticky systémem a funguje. Pokud objednávka nebyla emailem potvrzena, bude to způsobeno nejspíše špatně zadanou e-mailovou adresou. Pro bližší dohledání chyby bych potřeboval více info. Nicméně stav objednávky se zobrazuje i v menu pro zákazníka, kdyby náhodou došlo k podobnému problému, lze si to po přihlášení zkontrolovat, nebo udělat korekci emailové adresy.
Haščák
sibro
Přidáno: 23. dubna 2012
- kvalita dopravy
- Dobré ceny,ochota,dobrá komunikace.
- Žádné slabiny jsem nenašel.