Obchod Svítidla Hallux získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Ověřeno zákazníky.
Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí.
Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
Více o Ověřeno zákazníky
Recenze Svítidla Hallux
Přidáno: 23. května 2012
- kvalita komunikace
- Zazdili moj objednávku a nic nedorazilo.
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Marian
Přidáno: 11. května 2012
- kvalita komunikace
- slabá komunikace ohldně objendávky, která byla zaplacena a dlouho se mi nikdo neozýval.
Reakce: 21. května 2012
V tomto případě bylo zboží dodáno se zpožděním 14 dnů z důvodu celozávodní dovolené u výrobce. Zákazník byl dotázán zda chce zboží které je skladem poslat ihned a další následně bez nákladů na dopravu. Platba předem byla zvolena zákazníkem.
Helena
Přidáno: 9. května 2012
- pohodlnost
Přidáno: 4. května 2012
perfektní výběr, dobré ceny
jan plachý
Přidáno: 2. května 2012
- Okamžitá reakce.
- Našel jsem si to na Internetu a byla to jediná světla,která se nám líbila.
- Pokud fa.dodrží termín dodání,budu velmi spokojen.
Zatím je to moje první zkušenost a je velmi pozitivní,ale je předčasné mluvit o zkušenostech a doporučení Vaší firmy.
Přidáno: 21. dubna 2012
- kvalita komunikace
- Myslím si , že pokud je zboží prezentováno , že je skladem , mělo by přijít dříve než za 10dní.
Reakce: 21. května 2012
Oprávněná výtka zákazníka, pozdější dodání bylo způsobeno výpadkem skladového hospodářství na serveru firmy.
Přidáno: 18. dubna 2012
- kvalita komunikace
- Rád nakupuji přes internet, je to pohodlné.
- Zboží zatím nemám, zeptejte se po dodání.
Počkám s doporučením až po dodávce zboží.
Jurasik
Přidáno: 7. dubna 2012
- -přehledný výběr
- -bohatý sortiment
- -výhodné ceny
- -kvalitní zboží
Nakupovala jsem poprvé.Oceňuji velký výběr výrobků,přehledný popis a skvělé ceny.
Přidáno: 6. dubna 2012
- kvalita komunikace
- Jsem zcela nespokojena s dodáním, či spíše zatím nedodáním zboží. Bylo mi tlefonicky oznámeno, že se vyskytla chyba v údajích, ovšem ne z mé strany a proto nebylo možno dříve zásilku doručit. A dále, že bude doručena dnes a to v šíleném intervalu, od 8 hod. ráno do 18 hod. Právě je 18:20, takže nepředpokládám, že by ještě dorazila.
Reakce: 7. dubna 2012
zásilka byla předána přepravci v pořádku, telefonická komunikace proběhla mezi zákazníkem a dopravní společností. Za vzniklé problémy neneseme vinu a ani náhradní termín doručení nemáme možnost ovlivnit.
Přidáno: 29. března 2012
- Nevím
- Komunikace jen přez vlastní iniciativu
Zbytečné starosti
Reakce: 29. března 2012
zákazník si objednal 6 svítidel s uvedeným termínem dodání 14 a 21 dnů. Objednávka byla obratem potvrzena a celá zásilka dodána za 10 dnů. Některým zákazníkům opravdu nerozumím.