Recenze Gardentech.cz
Přidáno: 7. listopadu 2011
- kvalita komunikace
- obecné výhody nákupu přes Internet plus poradenství na prodejně
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Franta
Přidáno: 10. října 2011
- kvalita komunikace
- Špatné a malé prostory na zaparkování před obchodem ze strany silnice.
Dobrý přístup k zákazníkovy.
Jura
- -
marek
Přidáno: 17. srpna 2011
- široký sortiment
zboží jsem dostal bez obalu a návodu
Přidáno: 24. července 2011
- kvalita komunikace
Nelze hodnotit z jediné i když velmi rychle
vyřízené objednávky.
loiza
Přidáno: 24. července 2011
- kvalita komunikace
- Hodně věcí okolo zahrady a zahradní techniky
- Zatím nevím,můj první nákup
Obchod se mi líbil a pokud budu něco shánět,podívám se nejdřív tam
KNave
Přidáno: 14. května 2011
- kvalita komunikace
- odborné zaškolení a dobrá cena
- prodejna poblíž bydliště = jednodušší reklamace
- slušný výběr a prodej jen kvalitních značek
- Technik lže, že prý se bude platit za garanční prohlídku od 1200-1600Kč po půl roce užívání, jak nám to osobně řekl při školení!!
Reakce: 14. května 2011
Zákazník si zřejmě s technikem neporozumněl. Technik měl zřejmě na mysli kompletní servis stroje, který se provádí po sezoně nebo před sezonou. Tento servis je hrazený i v době, kdy je stroj v garanci, jedná se o běžnou údržbu a na tuto se záruka nevztahuje.
Lukáš
Přidáno: 13. května 2011
- Levné věci.
- Lidé ve vaší firmě konkrétně na reklamacích, mi nebyli schopny odpovědět na moje otázky. Chtěl jsem si přiobjednat zboží, zboží mělo být údajně odeslané, ale podle sledování objednávky pošta ještě tento výrobek neměla a Váš Reklamační pracovník mi nebyl schopen říci, zda si mohu věc přiobjednat a nebo ne. Nevěděl kde se moje objednávka nachází a odkazoval mne na další pracovnici. Tak jsem to nechal tak jak to je a poštovné si opět zaplatím znovu.
Obchod dobrý, ale reklamační pracovník ne pracovnoce, ale pracovník velmi nepříjemní.
Reakce: 14. května 2011
Reklamačním pracovníkem zákazník zřejmě myslí jednoho z našich servisních techniků - tedy pracovníka servisu.Je zcela jasné, že nebude mít přehled o obchodě a tudíž zákazníka musí předat na prodejnu, kde personál prodejny vyřizuje objednávky a prodává. Zákazník může pro komunikaci využít i mail, který převezmou přímo na prodejně.
JSeibert
Přidáno: 10. května 2011
- kvalita komunikace
- Dobrá komunikace se zástupci prodejny a přehledné uspořádáni výrobků na internetu.
- -Možnoost srovnání různých výrobků, co do výkonu, využití a současné doporučení, k jakému účelu je převážně určen(doporučen).
- Doposud mám s tímto obchodem málo zkušeností jsem však zatím velmi spokojen.
K obchodu nemám negativní výhrady a doporučuji využít služeb i ostatním zákazníkům.
Miro
Přidáno: 27. dubna 2011
- kvalita komunikace
- Snadné objednání a dodávka do domu
- Neumí u zboží které není na skladě napsat poznámku - není skladem
Měl jsem smůlu, zboží nebylo skladem a ani nikdo nedokázal určit kdy bude.Nikdo nepodal informaci že zboží není skladem až na můj dotaz kdy bude jsem slyšel odpověď nevíme.
V případě že zboží není je nutno informovat zákazníka považuji to za slušnost, a né čekat a dělat mrtvého brouka.
Obchod bych po těchto zkušenostech ostatním nedoporučil.
Reakce: 27. dubna 2011
U zboží, které není skladem je poznámka "není skladem" , přesto lze položku objednat a toto zřejmě zákazníka zmátlo.
U položky, která není skladem odesíláme informativní e-mail. Pokud zákazník zadá chybně mailovou adresu, což se může stát, odpověď mu nedorazí.