Recenze GameLeader
GameLeader=hrůza
Přidáno: 16. dubna 2012
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
TomTom
Přidáno: 16. dubna 2012
- Příznivé ceny
- Široký sortiment
- Dárky k objednávce
- Vzhledné stránky
- Komunikace
- Doba dodání
Objednával jsem si zde hru, ale dlouho mi neodpovídali a když jsem se jim přece jen dovolal, tak u telefonu byl nějaký pán, kterému nešlo rozumnět, hovořil jako by byl namol a domluva s ním byla jako domluva s 5 letým dítětem! Nakonec se mi podařilo objednývku zrušit a přejít ke konkurenci - Czech Computer, který vřele doporučuji!
RoztyCZ
Přidáno: 6. ledna 2012
Sina
Přidáno: 17. prosince 2011
- Zboží nakonec přišlo
- docela pěkné stránky
- všechno ostatní
- především nulová komunikace a pozdní dodání zboží
Předobjednal jsem si v březnu Battlefield 3 pro PC, poslal peníze na účet a zeptal se mailem zda-li v pořádku dorazily. Žádná odpověď. 10 dní před vydáním hry (v půlce října !) mi píší že k mé objednávce 6688 nemohou najít platbu (přitom má objednávka měla číslo 6717). Tak píšu mail, přikládám povrzení o zaplacení - žádná odpověď. V týdnu kdy hra vyšla mi nic nepřišlo, volám jim a nezvedají ani telefon.
No nakonec hra přišla, o týden později a bez jakékoli omluvy. Navíc nebyl přibalen kód pro physical warfare pack, tak jim píšu email že balení není kompletní a hádejte co... správně žádná odpověď. Doporučuji se tomuto obchodu obloukem vyhnout a jít někam kde si svých zákazníků váží a jsou ochotni s nimi alespoň komunikovat.
A taková perlička na závěr, kamarád si objednal stejnou hru, ale nezaplatil jim předem, platil na dobírku. Tomu hra přišla 2 dny před datem vydání. Takže doporučuji, pokud GL zůstane jediný dostupný obchod na zemi a vy si tam přeci jenom něco objednáte, tak jim v žádném případě neplaťte předem, přijdou o jakoukoli motivaci vaší objednávku vyřídit včas.
Novin
- Skutecnost
- Pozdni odeslani
- Pomala Komunikace
- Nedodani vseho
Predobjednal jsem si pul roku predem Battlefield 3. Slibeno od prodejce odeslani 25.10(28. bylo vydani). Ve skutecnosti odeslano 28.10 a prislo 1.11. Muzu jeste byt rad, mnoha lidem to poslali az po svatcich.
Navic odeslano bez slibovanych bonusu s tim, ze i kdyz mam objednano pres pul roku, tak ti kteri si objednali pozdeji maji stejne pravo na bonusy a tak je posilaji nahodne...
Rozhodne nedoporucuji cokoliv predobjednavat, maji extreme spatnou organizaci. Ukazali, ze nemaji na to aby zvladli vice objednavek i kdyz meli mnoho casu se pripravit.
Navic jejich nasledna komunikace, vymluvy a vymysly me utvrdili v tom, ze uz u nich nic nekoupim.
- Komunikace
- Některé ceny
- Doba dodání
Objednal jsem si BF3 Limitovanou edici. Poslali mi domů pouze obyčejnou verzi. Na webu se chvástají tím, že když si to objednáte do 15:00 druhý den máte doma > nestalo se tak. Dále se ani neotěžovali nějak se ozvat, že tp bylo posláno. Nedoporučuji.