Obchod FITHAM získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Ověřeno zákazníky.
Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí.
Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
Více o Ověřeno zákazníky
Recenze FITHAM
miskova007
Přidáno: včera, 17:43
- kvalita komunikace
- PŘEHLEDNOST,DOBRÁ KOMUNIKACE,RYCHLÉ DODÁNÍ.
- ŽÁDNÉ JSEM NEZAZNAMENALA.
ZBOŽÍ,KTERÉ JSEM ZAKOUPILA,BYLO ZDE NEJLEVNĚJŠÍ.
RYCHLE MI VYŘÍDILI OBJEDNÁVKU.
TELEFONICKY JSEM BYLA INFORMOVÁNA O DODÁNÍ.
ZBOŽÍ DORAZILO V POŘÁDKU.
DOPORUČUJI,PROTOŽE VŠE BYLO OK.
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Přidáno: včera, 14:12
- kvalita komunikace
- Maximální spokojenost s jednáním obchodní i dopravní společnosti. Jeden den zboží objednáno a dodáno do 22 hodin. Dostávala jsem průběžné informace o vyřízení objednávky.
- Po předchozích špatných zkušenostech jsem mile překvapená, že jsem našla obchod, na který je 100%ní spoleh!!! Veliký dík!!!
- žádné jsem neobjevila.
Po předchozích dvou špatných zkušenostech, jsem se rozhodla, že zkusím štěstí potřetí. Pokud zboží nebude dodáno (jako v předchozích případech), koupi eliptikalu vzdávám. Zkusila jsem a povedlo se. Navíc takovým způsobem, že jsem v sobotu večer napsala e-mail, bylo-li by možné,aby mi byl výrobek doručen nejpozději do následujícího úterý. V pondělí jsem obdržela odpověď e-mailem a zároveň mi volal na uvedený mobil pracovník obchodu. Ten mi sdělil,že pokud zboží objednám do 11,00 hodin, není problém jej doručit do druhého dne. V 11 hodin jsem odeslala objednávku, ve 12 hodin mi opět volal pracovník obchodu a chtěl informaci o vybraném dárku. Vybrala jsem si dárek a pak už jen v úterý volal pracovník PPL, že do hodiny dorazí se zásilkou. Takže v úterý cca v 9,30 hodin jsem měla eliptikal doma.
Takže shrnutí : obchod, komunikace i doprava 1*****.
Právem všem patří velikánský dík!!!
Reakce obchodu FITHAM
Reakce: před hodinou
Dobrý den, děkujeme za pochvalu, není nad spokojeného zákazníka :-).
Přidáno: 21. února 2012
- kvalita komunikace
- komunikace, vlastní iniciativa při vyřešení nejasnosti objednávky, zopdovezení dotazů, dodání zboží v přesně určenou dobu na určené místo
- nemá
byl jsem velice překvapen konfortem nákupu, ještě se mi nikdy nestalo, aby při nákupu přes internet proběhlo něco tak hladce
Přidáno: 21. února 2012
- SKVĚLÁ KOMUNIKACE
- špatně uvedená dostupnost zboží
Slušné a rychlé jednání a při nedostupnosti požadovaného zboží nabídka jiného. Jsem spokojená.
Pulec
- Rychlost a spolehlivost
- Nevim
Pro dalsi zakazmiky bych doporucil vice informaci o rozmerech vyrobku.
Vasil
- kvalita komunikace
- Už jen to že se svámi spojí přímo obchodní zástubce, a poradí vám, zkonzultuje svámi ojednávku a to hned na druhý den (objednával jsem v pozdních hodinách).
Perfektní, příjemná komunikace s obchodním zastoupením. Jen mohu doporučit.
Josef.
- kvalita komunikace
- Velmi kvalitní hřídele.
- Pružná a odborná komunikace se zákazníkem.
- Relativně nízké ceny produktů.
- Účtování dopravného za kotouče k osám.
- Absence chronologického věrnostního slevového systému(viz. obchod Insportline).
Fitham na mne působí jako obchod, který chce prodávat, a v rámci svých možností vychází zákazníkovi maximálně vstříc, což se mi také potvrdilo při rozbalování profesionálně zabaleného zboží.
Na mé dotazy před objednáním zboží bylo Fithamem odpovídáno reálně, což se mi potvrdilo při používání zakoupených produktů.
Tiffany
- rychlost ,kvalita
- jen drobnost,zapomněli přibalit bonusový dárek
- byl doručen hned druhý den
vzhledem k zatím první jediné objednávce
nemohu být objektivní,byla jsem spokojena
Přidáno: 19. února 2012
- Komunikace, info