Recenze Fissler
Přidáno: 31. ledna 2011
- kvalita komunikace
- objednávka před vánoci,stále jsem zboží nedostala-nespočet telefonátů,výmluv...
Jen málokdy nakupuji přes net,po této zkušenosti nevím.Nedoporučila bych tento obchod nikomu.
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Přidáno: 26. ledna 2011
- kvalita komunikace
- Naprosta ignorace zakaznika, zbozi jsem objednal a po mesici stale nic. Zkousel jsem psat emailem pripomenuti, bez reakce. Opravdu nedoporucuji u tohoto obchodu nakupovat...
Po mesici nedodali zbozi, neodpovidaji na maily. Opravdu nedoporucuji zde nakupovat...
Reakce obchodu Fissler
Reakce: 26. ledna 2011
Vážený zákazníku, obávám se, že nám Váše e-maily nedorazili, jelikož momentálně máme pouze 2 zakázky, které nemáme dořešeny. Vzhledem k Vašemu anonymnímu podání nejsme schopni Váš požadavek spárovat s nějakou objednávkou. Zároveň ani na telefonním kontaktu jsme spolu dnes nehovořili. Prosím využijte pro komunikaci přímo náš e-mail ludek.blanda@velloria.cz a já Váš požadavek obratem vyřeším. Dovoluji si dodat, že zákazníka nikdy neignorujeme jak zde píšete. Prosím tedy o zaslání celé Vaši záležitosti a obratem ji vyřídíme. S pozdravem a přáním hezkého večera, Vedení internetového obchodu Fissler-Hrnce.cz
Přidáno: 24. ledna 2011
- kvalita komunikace
- dodání špatných náhradních dílů, zboží objednáno 10.1.11 , dodnes nemáme správné zboží
Přidáno: 23. ledna 2011
- kvalita komunikace
- nákup zboží jinde nedostupného
- kamenný obchod v Praze v Křižíkově ulici není výrazně označen jako prodejna Fissler Hrnce Nádobí
obchod bych jednoznačně doporučil
Krejčí Renáta
Přidáno: 27. prosince 2010
- kvalita komunikace
- Výdejní místo v Hradci Králové není vůbec označeno a ani na stránkách není uvedeno telefonní spojení.
Zboží jsem objednala v 10/2010 a zaplatila předem na účet, bohužel ani po několika urgencích stále nedorazilo !!!
Kveta
Přidáno: 27. prosince 2010
- kvalita komunikace
- Kvalitni zbozi. Nakup po internetu. Rychle vyrizeni objednavky.
- Pro me trochu komplikovany katalog - pri porovnavani zbozi.
Byla jsem spokojena.
Přidáno: 26. prosince 2010
- PPL
sti
Přidáno: 17. prosince 2010
- kvalita komunikace
- ochota, víc zatím nemohu hodnotit
- zatím nemohu stanovit
chce to skusit
- kvalita komunikace
- Mají přiměřené ceny. Krátkou dodací lhůtu, pokud mají zboží na skladě.
- Nemají všechno zboží skladem.
Tento obchod doporučuji ostatním nakupujícím a svým známým.
spokojená zákaznice
Přidáno: 12. prosince 2010
- kvalita komunikace
- Kvalitní zboží od renomovaného výrobce - od tohoto výrobce jsem v kamenném obchodě tento výrobek nenašla.
- Výrobky Fissler jsou zatím málo známé
Je dobře vybírat i od více firem a hlavně porovnávat.