Obchod Fajn Elektro získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Ověřeno zákazníky.
Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí.
Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
Více o Ověřeno zákazníky
Recenze Fajn Elektro
Holcátová
Přidáno: před 3 hodinami
- Poradnu pro nakupující
- nevím
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Luke
Přidáno: včera, 09:24
- přístupnost
- úzký profil zaměření
- obchod můžu doporučit
Reakce: včera, 12:57
Děkuji za kladnou recenzi,
osobně se však domnívám, že "úzký profil zaměření", tedy specializace je naší výhodou. Dálkové ovladače prodáváme od roku 2004 a za tu dobu jsme si vybudovali na trhu takovou pozici, že jsme schopni dodat ovladač na téměř všechny přístroje spotřební elektroniky. Díky naší specializaci jsme v případě, že nelze dodat originální ovladač schopni nabídnout řešení, které umožní plnohodnotné ovládání přístrojů, a´t už je to replika originálu, náhradní ovladač nebo programovatelný ovladač, který zákazník dostane už naprogramovaný na svůj přístroj.
jednatel společnosti
Jana
Přidáno: 22. května 2012
- kvalita dopravy
- Rychlost dodání požadovaného zboží.
- Žádné jsem neregistrovala.
Požadované zboží jako jediní a za solidní cenu
Ostatním doporučuji.
Přidáno: 20. května 2012
- sortiment
- přehlednost a popis výrobků
Jan
Přidáno: 16. května 2012
- kvalitní přístup
- dobré ceny-byť nejnižší cena není priorita
- sortiment
- nelze platit dobírku na Heureka pointu
Specialista na ovladače, dobrá cena. Objednal jsem komunikovali dobře transparentně, když jsem něco řešil vysvětlili. Doporučuji tento obchod.
Někomu může vadit, že nelze platit dobírkou na Heureka pointu.
Reakce: 21. května 2012
Na Heureka Pointech už zase lze platit hotově při převzetí. Vaše objednávka spadá do krátkého období, kdy to kvůli technickému problému na naší straně nebylo možné a byla nutná platba předem.
Jan Vorel
Fajn Elektro s.r.o.
ICHTIS
Přidáno: 14. května 2012
- kvalita dopravy
- Špatná komunikace s prodejcem. Vystavili mi špatnou fakturu.Žádal jsem o změnu údajů, ale prodejce mně odbyl. Říkal, že když se mi to čekání nelíbí, tak ať vrátím zboží. Čekám na změnu údajů už měsíc a pořád nejsou schopní napravit co pokazili..S tímto obchodem jsem skončil!!!
Reakce: 21. května 2012
Omlouvám se a děkuji za recenzi.
Kolega, který se k Vám nezdvořile choval, (nebyl to jeho první problém) byl přeřazen do skladu a se zákazníky si hned tak nepopovídá.
jednatel společnosti
Přidáno: 13. května 2012
- vše bylo OK
Přidáno: 3. května 2012
- příznivá cena,
- možnost osobního vyzvednutí,
- rychlost vyřízení objednávky.
- slabá komunikace se zákazníkem-na dotaz k výrobku mne bylo odpovězeno velice stručně.
hodnotím určitě kladně,doporučuji.
Ioda
Přidáno: 30. dubna 2012
- kvalita dopravy
- Velký výběr produktů hlavních značek.
- Nevím zatím o žádné.
Zatím nemám žádný důvod tento obchod nedoporučit dalším případným kupujícím. V záplavě různých menších obchodů další možnost a zřejmě i solidnost v přístupu k zákazníkovi.
Větrovský
Přidáno: 30. dubna 2012
- Že mne kontaktovali.
- Nabízí zboží, které nedokážou zajistit.
První a poslední pokus.
Reakce: 30. dubna 2012
Je pravdou, že jednu položku z objednávky jsme již nedokázali dodat. Zákazník nám zrušil celou objednávku i když jsme mu navrhli náhradní řešení (plnohodnotný náhradní dálkový ovladač se všemi funkcemi, jiného vzhledu za poloviční cenu originálu)
Na naši omluvu mohu uvést jen to, že dodáváme dálkové ovladače k přístrojům mnohdy starším 10 let a proto se ve výjímečných případech může stát, že se originál přestane vyrábět a my na to nestačíme dostatečně pružně reagovat upozorněním v e-shopu, že dodáváme náhradní ovladač.
Vždy se takový problém snažíme ihned řešit telefonicky.
jednatel