Recenze extremeshop.cz
Přidáno: 20. února 2012
- Rychlé vyřízení
- Dobré ceny
- Super domluva - jak řekli, tak udělali:)
- ...
- ???
Loni sem někomu asi půjčil SNB boty, nebo je nechal na horách, prostě sem je nenašel a zjistil to ve středu a v pátek na hory... Tak sem si je tady hned objednal, po telefonu mi slíbili dodání v pátek, a v pátek sem je měl.
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Přidáno: 14. února 2012
- Neprijemna prodavacka, az arogantni
Přidáno: 13. února 2012
- kvalita komunikace
- Široký výběr zboží a dobré ceny.
Zboží bylo dodáno bez šroubů, za které sem pak musel u dovozce ještě doplácet peníze.
- velký výběr a přitom vše přehledně seřazeno
- ceny
- rychlost vyřízení objednávky
- Česká pošta(ale to neni chyba obchodu)
Objednal sem si vázání na prkno, poradili mi s výběrem a objednávku rychle vyřídili. Bohužel sem si objednal přes poštu a tuto chybu už nikdy neudělám. Přišla mi sice SMS od pošty, ale pak se balík kdesi "potuloval" a dorazil na mou poštu asi týden po odeslání. Potřebuji ještě boty, objednám zase zde, ale doprava PPL. Jinak určitě doporučuji.
S
Přidáno: 4. února 2012
- kvalita komunikace
- Rychlé dodání, dobré ceny.
Objednala jsem si boty, ale byly mi velké, tak jsem se domluvila, že mi pošlou o číslo menší, ale dorazily v jiné barvě. Ale typ bot je stejný, takže o tu barvu až tak nejde. Jinak jsem s tímto obchodem velice spokojená.
Přidáno: 3. února 2012
- kvalita komunikace
- Nedostatečná komunikace se zákazníkem o průběhu zpracování objednávky
Přehledný web, hezké zboží, ale komunikace se zákazníkem o průběhu objednávky nedostatečná.
bzuk
Přidáno: 31. ledna 2012
M.
Přidáno: 24. ledna 2012
- kvalita komunikace
- - skvely vyber zbozi na zimu - naposled jsem si objednal super snomboard od nideckeru, navic za dost levno
- - v kamenny prodejne pri vyzvednuti prkna mi poradili i s vyberem snb bot, profici
- - nic
- fakt doporucuju, u me zadny problem
- na eshopu je fakt vyber, ceny paradni
- hlavne je top osobni odber, u kteryho je dalsi sleva 12procent
pajusak