Varujeme před tímto podezřelým eshopem. Odkazuje na falešné pozitivní hodnocení na podvodných stránkách "heureika.cz" a nestandardním způsobem mění podmínky platby během vyřizování objednávky.

Přihlásit se a přidat recenzi
  • 10 %

• chtěla jsem si vydělat
    • varování před podvodníky !!!!!!!!!!

Nenakupovala jsem na E-shopu naštěstí,ale toto tel.číslo co je kontaktní,tak mi uživatelka nabídla práci,abych jí zastupovala na úředech a tak pod. že pracuje a žije na Novém Zélandu.Slíbila mi provizi za založení účtu,aby rychleji mohla platit převodem tady v čechách a pod.Vše jsem zařídila,ale provize jsem se nedočkala a navíc email na který jsme si psaly zrušila,tel.nebere a tak se také chci přidat z hromadné žalobě ale nevím kam se přímo obrátit.
    Lidičky dávejte si pozor!!!!

• nic
    • neposlali nic, telefon je pouze zaznamnik

14000 v hajzlu...chci se pridat k hromadne zalobe!

• 10 %

• Mate nekdo zkusenost s e-shopem www.mameceny.cz?

Nepripomina Vam zminovany eshoptop50.cz??

• nic
    • Dobrý den, pro tento obchod jsem dělal PPC marketingovou kampaň na seznamu. Samozřejmě peníze za odvedenou práci jsem neviděl. Rád se přidám ke hromadné žalobě a mohu poskytnout veškerou emailovou komunikaci, popřípadě veškeré údaje, které znám o majitelích tohoto eshopu.

Kontaktujte mne...

• 10 %

• Parádní komunikace, výborné výmluvy, jako kompenzace za prodlení slíbený dárek.
    • Zapomněli poslat úplně všechno :-(

Já jim poslala 12 990,- na televizi. Na policii jsem byla včera.

• 10 %

Pokud jste někdo naletěli okamžitě to nahlaste. Podala jsem trestní oznámení na zneužití údajů, Každá informace bude pro policii důležitá.

• 10 %

• Podvodníci a hnusný zloději!!!

Tak koukám,že 4171kč ani mobil pro manželku k narozeninám taky neuvidím.Jdu na policii a chtěl bych se přidat k hromadný žalobě.

• 10 %

• Jsou to podvodníci a zloději.

Taky jsem naletěl,zaplatil jsem mobil v hodnotě 3200 Kč.Chtěl bych se připojit k hromadné žalobě.

• podvod .

nalákali mě na recenze Heuréky , přesně jak to je ve výstražném dopise předevčírem mě nikdo nevaroval poslal jsem jim 3105-kč. (CHCI SE SPOJIT S ŽALOBOU)

• podvodníci
    • POZOR pro všechny, pokud jste již něco zaplatili, peníze už nejspíš neuvidíte

NENENENENE

• Už neexistuje :-)
    • Podvodný e-shop

Prostě podvodník - pokud jste něco zaplatily asi bude nutné následovat cestu na policii.

• nic
    • přestali komunikovat kolem 14. hodiny 7.2.

pravděpodobný podvod, bude to někdo řešit ?

podvodny eshop

• 100 %