- chtěla jsem si vydělat
- varování před podvodníky !!!!!!!!!!
Nenakupovala jsem na E-shopu naštěstí,ale toto tel.číslo co je kontaktní,tak mi uživatelka nabídla práci,abych jí zastupovala na úředech a tak pod. že pracuje a žije na Novém Zélandu.Slíbila mi provizi za založení účtu,aby rychleji mohla platit převodem tady v čechách a pod.Vše jsem zařídila,ale provize jsem se nedočkala a navíc email na který jsme si psaly zrušila,tel.nebere a tak se také chci přidat z hromadné žalobě ale nevím kam se přímo obrátit.
Lidičky dávejte si pozor!!!! -
- neposlali nic, telefon je pouze zaznamnik
14000 v hajzlu...chci se pridat k hromadne zalobe!
- Mate nekdo zkusenost s e-shopem www.mameceny.cz?
Nepripomina Vam zminovany eshoptop50.cz??
- Dobrý den, pro tento obchod jsem dělal PPC marketingovou kampaň na seznamu. Samozřejmě peníze za odvedenou práci jsem neviděl. Rád se přidám ke hromadné žalobě a mohu poskytnout veškerou emailovou komunikaci, popřípadě veškeré údaje, které znám o majitelích tohoto eshopu.
Kontaktujte mne...
- Parádní komunikace, výborné výmluvy, jako kompenzace za prodlení slíbený dárek.
- Zapomněli poslat úplně všechno :-(
Já jim poslala 12 990,- na televizi. Na policii jsem byla včera.
Pokud jste někdo naletěli okamžitě to nahlaste. Podala jsem trestní oznámení na zneužití údajů, Každá informace bude pro policii důležitá.
- Podvodníci a hnusný zloději!!!
Tak koukám,že 4171kč ani mobil pro manželku k narozeninám taky neuvidím.Jdu na policii a chtěl bych se přidat k hromadný žalobě.
- Jsou to podvodníci a zloději.
Taky jsem naletěl,zaplatil jsem mobil v hodnotě 3200 Kč.Chtěl bych se připojit k hromadné žalobě.
- podvod .
nalákali mě na recenze Heuréky , přesně jak to je ve výstražném dopise předevčírem mě nikdo nevaroval poslal jsem jim 3105-kč. (CHCI SE SPOJIT S ŽALOBOU)
- podvodníci
- POZOR pro všechny, pokud jste již něco zaplatili, peníze už nejspíš neuvidíte
NENENENENE
- Už neexistuje :-)
- Podvodný e-shop
Prostě podvodník - pokud jste něco zaplatily asi bude nutné následovat cestu na policii.
- přestali komunikovat kolem 14. hodiny 7.2.
pravděpodobný podvod, bude to někdo řešit ?
- podvodny eshop
podvodny eshop