Obchod Shotboardshop.cz získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Ověřeno zákazníky.
Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí.
Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
Více o Ověřeno zákazníky
Recenze Shotboardshop.cz
Přidáno: 17. května 2012
- kvalita dopravy
Objednala jsem si peněženku značky Roxy, objednávka proběhla v pořádku, zboží dorazilo brzy avšak peněženka vypadala úplně jinak než na obrázku na stránkách obchodu. Nevracela jsem ji ale určitě nejsem spokojena.. jelikož jsem požadovala mnou objednané zboží a bylo mi dodáno jiné:(
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Daniel Růžička
Přidáno: 15. května 2012
- kvalita dopravy
- Vsechno probehlo v poradku!
- Zadne jsem nezjistil
Zbozi bylo dodano rychle a bez problemu. Jeste jsem dostal 20% slevu na dalsi nakup.
Lenka
Přidáno: 11. května 2012
- kvalita dopravy
- nákup značkového zboží v akci
- nevím
rychlá komunikace i doba dodání
Lenka Justichová
Přidáno: 11. května 2012
- kvalita dopravy
Objednala jsem si dvoje boty, oboje měli být velikost 39 - evropská - 6 anglická. Je to tedy moje hloupost, že jsem se řádně nepodívala na číslování a označení velikostí, druhé boty žabky mi dorazily ve velikosti sice také 6, ale asi americké, což je o dvě čísla menší. Protože taky prodávám v obchodě, přišlo by mi asi jako samozřejmost, zavolat zákazníkovi nebo napsat email (jako to třeba dělají v jiných eshopech), jestli se nespletl, když v objednávce jsou jen dvoje boty, oboje sice číslo 6, ale každé jinak veliké.. No, to už je jedno. Poučení pro příště
JayKubst
Přidáno: 6. května 2012
- Uspokojivé ceny slevová karta
- malý počet položek "odkrytých" na stránce
Byl jsem hodně hodně zklamán a chybělo fakt málo abych okamžitě nevracel boty,které jsem si u vás objednal.. byly špinavé (na podrážce) což vám hned řekne,že v nich někdo chodil..a to asi nechcete u nových bot,které právě vyndáváte z krabice..dále na to ,že byly jedny z těch Dražších,tak to byla tak II.-III.jakost ...ty boty byly tak zam*daný od lepidla na tolika místech pak byly špatně sešitý na jazyku kaz jak hovado (jestli nevěříte pošlu fotku)a jako třešnička špatně podlepený... Bohužel dnes už na amerických značkách neuvidíte made in USA ale china a taky to pak vypadá=///
Přidáno: 30. dubna 2012
- Nic.
Super. Zboží v pořádku. Malé dárky se mi líbí. Překvapila mě 10 procentní sleva na další nákupy.
Jirka
Přidáno: 27. dubna 2012
- kvalita dopravy
- Solidní výběr zboží i po sezóně
- Ceny
- Žádné