Recenze Eta.cz
Otakar Šindler
Přidáno: včera, 18:17
- kvalita komunikace
Stručně: Vyhněte se velkým obloukem.
Podrobně: 21.11.2012 jsme zakoupili varnou konvici, přišla v pořádku, ale byla lesklá, přestože na obrázku byla matná. Využili jsme práva odstoupení od kupní smlouvy ve lhůtě 14 dnů. Dobropis nám vystavili 21.12.2012 a do teď tzn. 22.2.2012 jsme peníze neviděli. Na zákaznické lince to nikdo nebere.
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Jitka
doporučuji
- + přehlednost
- + komunikace
- + kompletní sortiment značky
Nákup u výrobce s perfektním servisem.
Přidáno: 19. února 2012
- kvalita komunikace
- lepší cena než v obchodě
- nevím
výborný obchod,100% spolehlivost
Andrea
- kvalita komunikace
- Předpokládám, že kupuji od české firmy výrobek vyrobený v České republice.
Baničová Jana
- kvalita komunikace
- Přednost, že i když jsem z Prahy tak nemusím objíždět všechny prodejny kvůli danému zboží
- Eta by měla více nabízet a propagovat své výrobky. Seznamovat zákazníky s novinkami.
Nakoupila jsem protože na Praze 8 kdše to mám nejblíž tento vařič nebyl k mání a já ho potřebovla rychle. Určitě ho doporučím ostatním ale bylo by dobré nějaké tvrdší krabičky používat protže ta moje byla pěkně prokopnutá. Naštětstí to zboží bylo vpořádku ale kdyby tam bylo něco skleněného tak myslím že byto byly střepy.
Petra 4477
- kvalita komunikace
- Když jsem poprvé u Vás nakoupila. Snadno jsem zboží objednala, bylo dodáno vpořádku a hlavně rychle a s výrobkem jsme do těď spokojeni. Výrobek máme asi zhruba rok a nebyl s ním žádný problém. Proto když jsem hledala, kde si objednám osobní váhu prošla jsem několik webových stránek a nakonec jsem vsadila najistotu, kterou ve Vás citím a ještě jsem dostala malou slevu.
- Výrobky, které máte vyfocené nejsou vždy aktuální. Vzhledem k tomu, že ukazujete několik fotek u výrobku, tak zákazník neví v jakých odstínech mu výrobek opravdu přijde. Ale na druhou stránku nejste jediný s touto vadou.
Kdybych měla někomu radit. Řekla bych, že "Eta" je dlouholetá kvalitní značka elektronických výrobků s dlouhou životností. Má maminka měla žehličku od Ety nějakých osmnáct let a byla s ní velmi spokojena. Proto když jsme hledali vhodný tyčový mixér napadlo nás podívat se na stránky eta.cz, kde jsme si přečetli potřebné informace o výrobku a nabídky o způsobu a rychlosti dodání. Zboží přišlo jak v dobrém stavu, tak i ryhle. Vzhledem k tomu, že to měl být vánoční dárek, který udělal velkou radost, byla jsem velmi spokojena. Proto když budu opět někdy objednávat elektronické výrobky, zvolím eta.cz.
Kack_a
Přidáno: 5. února 2012
- nepřehlednost
Klaritta
Přidáno: 5. února 2012
- Akce, a rychlý dovoz.
- nejsem si vědoma žádných slabin
Skvělý
Přidáno: 4. února 2012
- přehlednost obchodu
- solidnist zboží, česká firma a kvalita
- nejsem si vědomá
vřele doporučuji, výborná zkušenost s výrobkem i firmou jako takovou
Zobrazuji 1 - 10 ze 1719 recenzí [ 1 ] 2 3 4 5...172 Další »