Obchod ElectroGate-Bílé zboží získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Ověřeno zákazníky.
Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu 100% pravdivosti všech recenzí.
Více o Ověřeno zákazníky
Recenze ElectroGate-Bílé zboží
Přidáno: před 10 hodinami
rychlé dodání
ano doporučila
Pro:
- rychlé dodání
- levné zboží
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Přidáno: 15. března 2010
Přidáno: 11. března 2010
- kvalita komunikace
Pro:
- NEMUSÍM OPUSTIT BYT
- ZATÍM NEVÍM
Přidáno: 9. března 2010
bessy
- kvalita komunikace
Pro:
- Rychlost z domova
- V kamenném obchodě zboží nebylo
- žádné
Přidáno: 28. února 2010
Hana
- kvalita komunikace
Pro:
- Nízké ceny, další nemohu hodnotit, protože jde o mou první objednávku a dosud není vyřízena
- Chybí aktivní komunikace
Vyjádření obchodu ElectroGate-Bílé zboží
velice se omlouváme, bohužel přes veškerou snahu se někdy nevyhneme chybě , v každém případě děkujeme za reakci, která je pro nás podnětem ke zlepšení našich služeb.
Marek Lecjaks
Přidáno: 27. února 2010
- kvalita komunikace
Pro:
- Přehledný katalog zboží
- žádné
Přidáno: 6. února 2010
martin
- kvalita komunikace
Pro:
- rychlost a spolehlivost
- o žádných zatím nevím
Přidáno: 27. ledna 2010
Drozdová D.
- kvalita komunikace
Takto se chová tento "seriózní" obchodník.
Zvažte proto dobře, jestli si u tohoto prodejce něco koupíte.Tomuto prodejci vůbec nejde o spokojenost zákazníka, jak je vidět z tohoto případu.Peníze dostali, a to je pro ně hlavní. Vinu za celou záležitost svaluji na mého otce.
Tento případ budeme pravděpodobně řešit s právniky . Doposud jsem se s ničím takovým nesetkala.
Pro:
- Nízké ceny
Proti:
- Neseriozní jednání při vyřizování reklamace
- lživé tvrzení,že poškození výrobku si způsobil kupující, i když u toho byli svědci.
- Pozor na tohoto prodejce!
- Už si zde nikdy nic nekoupím.
Vyjádření obchodu ElectroGate-Bílé zboží
Dobrý den, jako zástupce obchodu musím reagovat na toto hodnocení a zastat se našich zaměstnanců a následně i přepravní firmy a upozornit na několik nepravdivých tvrzení která zde uvádíte.
1. Nejedná se o reklamaci, ale o poškození výrobku.
2. Řidič nikoho nežádal, ale na vaši žádost byl ochotný vám s lednicí pomoci, pomáhal soused příjemce. Což mohu opět dokázat elektronickou komunikací s vámi.
3. Nikdo z naší firmy na nikoho nepřenáší vinu což mohu opět dokázat elektronickou komunikací s vámi.
4. Komunikace k objektu nebyla průjezdná což opět můžeme dokázat šetřením přepravní služby.
5. Ihned po vašem telefonátu jsme se snažili toto řešit s přepravní službou, opět mohu dokázat elektronickou komunikací.
6. Nabádala jste nás k podvodu abychom výrobci oznámili, že výrobek nefungoval před prodejem a poslali ho na reklamaci. Opět mohu dokázat elektronickou komunikací s vámi.
Tato situace je nám také velice nepříjemná, bohužel nemůžeme nést náklady které nastanou při stěhování již převzaté zásilky.
Marek Lecjaks, Sales manager
Přidáno: 21. ledna 2010
- kvalita komunikace
Pro:
- rychlost
- levná doprava
- dobré ceny
Přidáno: 1. ledna 2010
Milda
- kvalita komunikace
Pro:
- Rychlá dodací lhůta.(již druhýden)
- O žádné nevím.