rychlost dodání, dobře zabalené
Rychlé dodání
- Výhodou obchodu k je pracovní doba 7/7.
- Nevýhodou obchodu je platba při vyzvednutí jen Cash.
doporučuji
Reakce obchodu AlfaFIT
dovolte mi poděkovat vám za vaši KLADNOU recenzi na služby obchodu AlfaFit.cz :-) Velmi si vážíme vaší důvěry v naše služby.
Jsem velmi potěšen, že zavládla spokojenost s celým průběhem vašeho nákupu od OBJEDNÁNÍ po DODÁNÍ až k vám. Velmi si vážíme vašeho hodnocení a důvěry v naše služby. Snažíme se k našim zákazníkům přistupovat osobně a profesionálně, abychom dokázali, že nám na našich zákaznících velmi záleží.
Doufám, že při každé další objednávce naplníme vaše očekávání a opět to dotáhneme na 100% hodnocení... Uděláme pro to maximum.
Přeji vám spokojenost s vámi vybranými produkty a budu se opět těšit brzy na viděnou na našich stránkách
- Rychlé
Tomáš, váš zákaznický poradce -
- Nedoporučuji, protože nelze platit kartou!!!!
Reakce obchodu AlfaFIT
proces platby kartou je pro prodejce zatížený vysokým poplatkem z takové transakce.
Jsme přesvědčeni, že většina našich zákazníků ocení možnost nákupu široké škály, mnohdy obtížně dostupného zboží, za co možná nejpříznivější ceny, na rozdíl od zavádění postupů, které by naopak všechno zboží prodražily. Zejména pak v nastávající situaci všeobecného zdražování. Dlouholetá praxe nám dává za pravdu, že možnost úhrady bankovním převodem nebo na dobírku jsou pro naše zákazníky velmi uspokojivé.
Příště můžete využít možnost platby platební kartou v aplikaci Zásilkovny nebo na pobočce při převzetí zásilky. Při výběru platby v košíku se Vám tato nabídka zobrazila, "Dobírka - Zásilkovna - platba platební kartou, cena 78 Kč - poplatek konkrétně u Vaší objednávky.
Děkujeme za důvěru a přejeme příjemý den.
- Příjemný pocit při jednani
- Není
vse ok
- Rychlé, profesionální.
- Rychlost dodání
Super komunikace a rychlé dodání
- Rychlé dodáno zboží
Tomáš, váš zákaznický poradce -
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
Spokojenost
Spokojenost
Tomáš, váš zákaznický poradce -
Zboží doručeno včas a velmi rychle,s čímž jsem vůbec nepočítal,s ohledem na předcházející Vánoce.Tímto Vám chci moc poděkovat a věřím,že to není můj poslední nákup u Vás.Děkuji M.M.
Tomáš, váš zákaznický poradce -
Nahrin Narosan borůvkový 500 ml používáme několik let a jsme s ním spokojeni.
Velmi dobre
Tomáš, váš zákaznický poradce -
- Rychlé a spolehlivé vyřízení objednávky.
Rychlé a spolehlivé služby.
Tomáš, váš zákaznický poradce -
- Rychlé vyřízení objednávky, odeslání a doručení. Tak to má být (a to bylo zrovna na přelomu roku mezi Vánoci a Novým rokem).
- Nic.
Tomáš, váš zákaznický poradce