Recenze Eroticke-pomucky.com
anonym
Přidáno: 22. února 2011
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
pepa
Přidáno: 18. května 2010
Jana
Přidáno: 10. ledna 2010
- Konečně jsem našla obchod s profesionálním přístupem, díky
Sice jsem čekala na zboží o den déle, ale za tu cenu si mi to vyplatilo. Navíc mě o zpoždění zboží informovali, tak nemám co vytknout.
Reakce obchodu Eroticke-pomucky.com
Reakce: 10. ledna 2010
Dobrý den Jano, děkujeme za Vaše hodnocení. Máte pravdu, občas se stane, že nedokážeme zboží v daný termín doručit. Toto se hlavně týkalo předvánočního "šílenství" a nyní již fungujeme normálně. S přátelským pozdravem, tým www.eroticke-pomucky.com
- nebyla mi dána možnost získat kladnou zkušenost
- zoufalá komunikace
- slíbené termíny jsou jen pohádkou
Máte-li trpělivost a jde vám jen o cenu, budiž. V opačném případě raději úprkem pryč. Dovedu si představit, jak takový "obchod" řeší reklamace.
Reakce obchodu Eroticke-pomucky.com
Reakce: 10. ledna 2010
Dobrý den Michale, rádi bychom věděli, jak víte, jak řešíme reklamace? Tak pro Vaši informaci, z 90% vracíme peníze, i když je evidetně zřejmé, že klient zboží poškodil. Na našich webových stránkách a samozřejmě i na objednávce je číslo, na kterém vždy zastihnete někoho z kolegů, pokud ne, voláme co možná nejdříve nazpět. Předpokládám, že jste si z našeho obchodu nikdy nic neobjednal a že toto je pouze ubohý útok konkurence. Jesliže ne, kontaktujte nás a pokusíme se Váš problém vyřešit. S pozdravem, tým www.eroticke-pomucky.com.
Zobrazuji 1 - 4 ze 4 recenzí