Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Recenze Elektro garden

Přidáno: 21. října 2011

Pavla

Již zde neobjednám.

Pro:

• Nízke ceny.

Proti:

• Uvádějí skladem zboží, které skladem nemají.
  • Bohužel mám aktuálně negativní zkušenost.Objednala jsem vysavač, který měl být skladem. Z obchodu mi volali, že byl již vyprodaný, jestli bych chtěla počkat, až ho dodavatel dodá. Dodací lhůta 2-3 týdny.Souhlasila jsem. Po třech týdnech mi bylo sděleno, že dodavatelem již tento vysavač nebude dodán. Škoda - kdyby mi tato skutečnost byla sdělena dříve,mohla jsem zboží objednat jinde. Momentálně je nedostupné i u jiných internetových obchodů.
  • Ano (1)

Vyjádření obchodu Elektro garden

Dobrý den, skladová dostupnost se aktualizuje 2x denně. Může se stát, že je zboží doprodané a aktualizace proběhne pomaleji. Z tohoto důvodu máme u zboží i telefonický a e-mailový kontakt. O tom, že se zboží doprodalo Vás neprodleně informujeme a nesnažíme se přesvědčovat na jiný model. Vaše rozhodnutí bylo posečkat na nové naskladnění, které nám Samsung sdělil. Bohužel nemůžeme za to, že se rozhodnutí výrobce změnilo a informoval nás pozdě. Nenutili jsme Vás čekat, ale sama jste upřednostnila naši nízkou cenu za kterou jsem výrobek prodávali. O rozhodnutí výrobce jsme Vás potom informovali neprodleně jak nám bylo sděleno. S pozdravem Váš tým elektro-garden.cz

Recenze emailem

Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".

Přidáno: 30. května 2011

KATY

Recenze byla smazána z důvodu opakovaného hodnocení jedním uživatelem.

Přidáno: 20. ledna 2011

Jájina

Potřebovala jsem rychle kvalitní a cenově dostupnou pračku;vybrala jsem si AEG, které bylo skladem a druhý den jsem prala, takže spokojenost!

Pro:

• cena
  • ochota komunikace
  • možnost osobního vyzvednutí v Táboře na prodejně
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano
  • Ne

Přidáno: 17. ledna 2011

Toto byla moje první a určitě ne poslední zkušenost s tímto obchodem, zboží objednané, došlo 3 den po vyřízení objednávky což je naprosto perfektní. Všem doporučuji a naprosto žádný problém nebyl. Díky

Pro:

• Obchod Elektro garden jsem si vybrala na základě recenzí na tomto serveru. Musím říct, že s tak rychlou komunikací, kterou hodnotím velmi kladně jsem se ještě nesetkala, služba dopravy naprosto ochotná se přizpůsobit mým časovým možnostem, tento obchod rozhodně doporučuji jsem velmi spokojený zákazník a tuším, že to nebyl můj poslední nákup:-)
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (2)
  • Ne

Přidáno: 17. ledna 2011

Sháněl jsem pračku se sušičkou a za výbornou cenu jsem tady dostal set AEG. Jsme maximálně spokojený

Pro:

• Vyzvednutí na prodejně v Táboře
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (1)
  • Ne

Přidáno: 3. ledna 2011

Anonym

Poprvé jsme zde nakoupila zboží - Parní hrnec Tefal VS400136 VitaCuisine, BOHUŽEL se závadou. Nyní čekám na vyřízení reklamace.

• závada na zboží
  • Ne (1)

Vyjádření obchodu Elektro garden

Dobrý den, je nám líto, že zboží, které jste obdržela je předmětem reklamačního řízení. V rámci reklamací postupujeme vždy v souladu se zákonem a naše podmínky a postupy jsou pravidelně certifikovány společností APEK. O výsledku reklamačního řízení budete vyrozuměna ve stanovené zákonné lhůtě. www.elektro-garden.cz

Přidáno: 31. prosince 2010

lurker23

v tomto obchodě nekoupím už ani chcíplou kočku

Proti:

• i při (vyřešeném) problému s PPL po dvou týdnech stále ani zboží ani peníze
  • dost provolaných peněz a času, odbyté "se to pošle..." atp
  • to že je silvestr 11 hodin dopoledne neznamená, že se do telefonu bude ozývat nějaké opilé blekotání (neboli "řešení problému")
  • Ano
  • Ne (2)

Vyjádření obchodu Elektro garden

Dobrý den, s Vaší recenzí nemůžeme souhlasit neboť neuvádíte pravdu! - v době od 24.12.2010 - do 2.1.2011 byl náš obchod uzavřen a všichni pracovníci měli dovolenou (z důvodu inventur u našich dodavatelů) - toto bylo zřetelně uvedeno na našich web stránkách! Z uvedeného důvodu jste tedy nemohl 31.12. slyšet "opilé blekotání"! www.elektro-garden.cz/

Přidáno: 30. prosince 2010

Ověřený zákazník Elektro garden

Vašek

• dodací lhůta
  • přehlednost obchodu
  • kvalita komunikace
Zákazník doporučuje obchod svým známým.
Solidní firma

Pro:

• přehledná nabídka,seriozní služby

• zatím nevím o žádné

Přidáno: 22. prosince 2010

Anonym

Nakupovala jsem zde poprvé a byla jsem moc spokojená,výborná komunikace ,rychlost dodání a dobrý dopravce.Osobně doporučuji.

Přidáno: 13. prosince 2010

Nikka

Jsem spokojená, osobně mohu jen doporučit

Pro:

• Komunikace, rychlost dodání acena...!

• ---
  • Ano (3)