Obchod ElectroHall.cz získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Ověřeno zákazníky.
Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí.
Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
Více o Ověřeno zákazníky
Recenze ElectroHall.cz
Šárka
Přidáno: včera, 08:36
- kvalita komunikace
- Zboží je dlouho objednáno a zatím nedorazilo,dotazovat proč to tak dlouho trvá jsem se musela sama.Nechápu při dnešní konkurenci ,proč to tak trvá.
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Přidáno: 5. května 2012
- kvalita komunikace
- Dříve se mi jevil e-shop serióznější (o dost). Dnes asi také nabízí slušné ceny, ale člověk si nemůže být jistý, jestli produkt kupříkladu se zobrazovanou cenovkou 500,-Kč nebude ve finále stát 4000,-Kč...
- Mohu uvést prakticky totéž, tedy: Dříve se mi jevil e-shop serióznější (o dost). Dnes asi také nabízí slušné ceny, ale člověk si nemůže být jistý, jestli produkt kupříkladu se zobrazovanou cenovkou 500,-Kč nebude ve finále stát 4000,-Kč...
Tady raději nenakupovat, anebo ano, ale s maximální obezřetností a na vlastní riziko.
Zdeněk H.
Přidáno: 23. dubna 2012
- kvalita komunikace
- Chladný a neochotný přístup prodavače.
Zboží bylo připraveno k vyzvednutí ve velmi krátké době,čekací doba na předání a komunikace s prodavačem,mě však odrazují od dalších nákupů.
Přidáno: 22. dubna 2012
- komunikace
- nabízí zboží,které nedodá
- stornuje objednávku,neinformuje o tom zákazníka
Tomáš L.
Přidáno: 21. dubna 2012
- kvalita dopravy
- Výborná komunikace, informovanost neustále pomocí sms a mailů. VÝÝÝÝBORNÝ obchod, jestli mohu doporučit internetový obchod, tak právě tento!!!
Naprosto doporučuji!!! Určitě jsem nenakoupil poprvé v tomto obchodě, v ponděli jsem zboží objednal a v úterý už bylo u mě doma! No SUPER!!! Rychlost, kvalita, komunikace...
Přidáno: 20. dubna 2012
- jednoduché,přehledné nakupování
- nic mne nenapadá
Martanek
Přidáno: 15. dubna 2012
- zajímavý druh zboží
- vysoké poštovné
- chybí možnost vyzvednutí zboží osobně
Zboží jsem zakoupila v tomto obchodu, protože jsem se nikde jinde s výrobkem zatím nesetkala.
Nelíbí se mi, že nemají možnost vyzvednutí zboží osobně. Já totiž bydlím jen několik zastávek metrem od sídla prodejce a vyšlo by mi tedy nejméně o dvě třetiny levněji se pro zboží dostavit osobně.
Obchod bych nejspíše doporučila, protože celkově mám z něj dobrý pocit, ale upozornila bych na poměrně vysoké poštovné.
Kamil
Přidáno: 14. dubna 2012
- levnější zboží
- rychlost dodání
- nemožnost platby kartou
doporučuji!
Přidáno: 2. dubna 2012
- kvalita komunikace
- cena, velký výběr zboží
- navýšení ceny zboží i při osobním odběru na prodejně-výdejním místě
objednávka přes vltava.cz,uplatnění slevového kuponu
Š.
Přidáno: 31. března 2012
- kvalita dopravy
- Možnost uplatnění slevových kódů.
Doporučuji. Opět nakoupím.