Recenze Elbedy.cz
Přidáno: 28. května 2011
- kvalita komunikace
Pro:
- standard
Proti:
- účtuje dodání přes internet
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Přidáno: 24. února 2011
- kvalita komunikace
Pro:
- Rychlá komunikace
Přidáno: 17. února 2011
- kvalita komunikace
lepší ceny než u konkurence.
Pro:
- Dobré ceny zboží
- Možnost osobního odběru na prodejně
- Široký sortiment
- Pomalé stránky
- Méně přehledné
Přidáno: 4. února 2011
Pro:
- možnost osobního odběru - lokalita
Proti:
- Malý obchod, který zboží dodává přes velkoobchod.
Přidáno: 28. prosince 2010
richardh
Pane Bednář, po přečtení vaší rozhořčené odpovědi a komentářů dalších zákazníků jsem nalezl pravděpodobnou příčinu: používáte několik adres a ta s odpovědí (ale jiná než z potvrzení objednávky) padá mi automaticky a možná i dalším do spamového koše. Ten ovšem málo kdo běžně kontroluje. Další problém asi bude i v aktualizaci webu- obě položky v okamžiku objednání byly skladem (podobnou zkušenost učinili dle komentářů i jiní). tolik na vysvětlení mé recenze dál již emailem soukromně. RHP.S. opravuji hodnocení, první nákup byl bez problémů a tento snad dořešíme k oboustranné spokojenosti také
Vyjádření obchodu Elbedy.cz
Pokud má zákazník na mysli e-mailové adresy, používám jen jednu ( info@elbedy.cz ). Odchozí pošta jde jen z této adresy. Aktualizace stavu skladu na webu se provádí každých 10 minut. Je možné, že když byl stav 1ks si před Vámi v oněch deseti munutách objednal položku někdo další a v okamžiku vyplňování objednávky se to ještě neprojevilo. Jaroslav Bednář.
Přidáno: 28. prosince 2010
richardh
Vyjádření obchodu Elbedy.cz
Nevím proč mě člověk, který neumí odpovědět na tři zprávy osočuje.Pán si objednal 16.12. dvě položky. 1 nebyla skladem, druhá ano. Ve dnech 16., 17. a 20.12 jsem mu napsal zprávu: Nevím, zda jste si všiml, že druhá položka není skladem. Doba dodání cca 10-14 dní. Jak to chcete řešit, dejte mi vědět.
Můžete si vybrat jiný adapter, nebo položku zrušit, nebo čekat. Do dneška se nevyjádřil a teď mě pomlouvá, že nekomunikuji. Kolik musím napsat zpráv, aby se probudil.
Přesto, že mě pán pomluvil, přeji mu hezký rok 2011 a lepší náladu. Jaroslav Bednář
Přidáno: 27. listopadu 2010
- kvalita komunikace
Pro:
- slušné jednání
Přidáno: 22. listopadu 2010
SirGlorg
- kvalita komunikace
Pro:
- nabízí levné produkty
Proti:
- špatná dostupnost kamenného obchodu pro osobní odběr
Přidáno: 9. listopadu 2010
Aleck
-můžu doporučit, během nákupu mě nic nepříjemně nepřekvapilo. Od začátku jsem věděl Co, Kdy a Za kolik dostanu a také to tak byloPro:
- -rychlost vyřízení už 2 objednávek (zboží skladem) - dopravou DPD Express doručení balíku následující pracovní den
- -dotazy emailem byly vždy zodpovězeny (ale cca za 2-3 dny)
- -ceny slušné
Proti:
- -vcelku dražší doprava, myslím, že u zboží za 15 000,- by mělo smysl uvažovat o nabídnutí levnější dopravy nebo i dopravu zdarma
- -méně přehledná stránka. kdybych nevěděl co chci, asi bych to tam nenašel ;)
Přidáno: 1. října 2010
pikey
- kvalita komunikace
Pro:
- výborné ceny, budu zde hledat na prvním místě
Proti:
- některé zajímavé artikly by si zasloužily lepší popis