Obchod E-Outdoor získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Ověřeno zákazníky.
Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí.
Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
Více o Ověřeno zákazníky
Recenze E-Outdoor
Přidáno: včera, 08:42
- kvalita komunikace
- Velký výběr kvalitního zboží za dobre ceny.
- Příprava zásilky trvá docela dlouho. Po týdnu přišla informace, že jedna věc není, měla jsem k tomu dotaz, jestli nemají ještě jinou barvu než alternativně nabízenou růžovou, a odpověď nedošla. Tak to beru jako že asi nemají a čekáme na tu vybranou cervenou. Ale mohli napsat jednu větu, aby člověk věděl. Jinak to neberu zase tak tragicky, kdyz se objednava vic veci, casto se stane, ze se na neco ceka. Ale komunikace by mohla byt rychlejsi (prvni reakce az po tydnu), asi bych si cast nechala poslat driv, protoze batuzek jsme potrebovali na vylet. Jen doufám, že nebudou čekat ještě měsíc, protože to už by byl opravdu problém :-(
Zatím nemám moc zkušeností s obchodem, zásilka ještě nedošla.
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Peta
Přidáno: 22. května 2012
- kvalita komunikace
- možnost osobního vyzvednutí v Praze
- nevím
vše ok
Přidáno: 21. května 2012
- Dobrá cena, rychlé dodání
- zatím nefungovala možnost vyzvednutí na pobočce heureka point
dobrá cena, rychlé dodání, doporučuji
Dan
Přidáno: 21. května 2012
- - slušné ceny
- - přehlednost
- - dobrá komunikace
Přidáno: 19. května 2012
- kvalita dopravy
- V tomto internotovém obchodě jsem nakupovala poprvé.Takže nevím jak zhodnotit přednosti a výhody. Ale komunikace je byla výborná a dodání rychlé. Ještě jsme obdrželi dva praktické dárky, které jiné internetové obchody nenabídly.
Tento internetový obchod bychom doporučili. Komunikace po objednání byla rychlá. Dozvěděli jsme se vše co se týká expedice a dodání zboží. Po dodání jsme byli kontaktováni zda-li zboží přišlo v pořádku a zda jsme spokojeni.
- slevy
- rychlé jednání
- kvalita komunikace
Zboží jsem si objednala 19.4. 25.4 mi přišla e-mailem omluva, že chladící tašku bohužel nemají a nabídli mi náhradní ,která byla dokonce levnější. Nabídku jsem přijala a od té doby /do 10.5./ jsem marně čekala na dodání nebo vysvětlení zpoždění. Podle své zkušenosti
bych obchod nedoporučila.
pavval